VÅRT JULEHJEM

Jeg er så stolt og fornøyd at jeg kunne nesten begynt å grine.. Vi har fått det så fint her hjemme, om det er innafor å ydmykt si? Etter flere uker med oppussing, venting på nye møbler og ekstremt mye jobb – så er vi endelig i mål. Akkurat i tide til jul. Og endelig kan jeg dele interiør her igjen og vise dere hvordan ting har blitt. Velkommen inn i vårt julehjem ♥

VELKOMMEN HJEM TIL OSS

GOD JUL

Vi mangler enda litt smått her og der, men alt i alt er vi ferdige. Spisestuedelen skal dere også få se bilder av, der må vi bare få hengt opp den siste julestjernen først ♥ Jeg er så glad for å være ferdig at jeg har ikke ord, fordi jeg har savnet noe så innmari å dele interiør her inne. Det har jo vært muligens den største delen av bloggen de siste årene, så ja – skrivesperren deler fort sin ankomst når man ikke kan dele den største lidenskapen man har på noen måneder… Haha! Men det har mildt sagt vært verdt å vente på, for herregud – ting har blitt over all forventing. Jeg kan nesten ikke tro jeg bor her, i det fine huset til meg og kjæresten min. Her koser vi oss så fryktelig mye!
Nååå er jeg mildt sagt spent…. Hva syns du? Iiiih! Gigaklem fra en overlykkelig Kristina ♥

89 kommentarer på “VÅRT JULEHJEM

 1. Camilla skriver:

  Virkelig flott <3
  Vet at du har jobbet som frivillig før – gjør du/dere noe sånt i forbindelse med julen? Anja har jo noe som heter Anja’s julehjelp, som er helt fantastisk. Scrollet igjennom innleggene på finn her om dagen – det er såå mange som trenger hjelp til jul, mange av dem bare til småting. Anbefaler deg å ta en titt! God jul når den tid kommer 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Camilla <3 Jeg har gjort det i alle år, men dette året får jeg ikke gjort annet enn å donere til Kirkens Bymisjon. Klem!

 2. Lisa EH skriver:

  Omg Kristina!!! Så utrolig fint ❤️ Dette var verdt å vente på! Ønsker dere en nydelig desember videre. Klem Lisa

 3. Anni skriver:

  Altsååå what a cosy home!!! Er liksom så balansert, ser ut som det er tatt utav en katalog – samtidig som det er såååå mega hjemmekoselig!! Perfect!! Veldig glad på dine vegne, at du er fornøyd, og ikke minst; at dere er ferdig til jul ❤️ Gledes til flere innlegg av denne sorten, kombinert med alt annet innhold du deler.
  Har sagt det før, og sier det igjen; this is what a blog should be all about!

 4. Julie skriver:

  Syntes helt ærlig det var litt kjedelig. Bildene på veggen var bare merkelige. Ikke noe hjemme koselig preg over det sånn forutenom julepynten.

 5. Iselin skriver:

  Helt fantastisk. Kan anbefale kunst fra Romero Britto, bildene hans lyser opp en tidløs stue slik som deres. Ikke for dyre bilder heller.

 6. Maren skriver:

  Så utrolig lunt og hjemmekoselig 😀 Her skjønner jeg veldig godt at dere trives, for dette var ordentlig gjennomført og fint <3 Har også sett på stuebordet dere har til den mørke sofaen og det er jo så stilig!

 7. LiseBenedi skriver:

  Hei fine Kristina:-)
  For et vakkert hjem dere har skapt. Så varmt, koselig og som sagt vakkert. Virkelig 😉 Masse glede sendes fra Bergen 😉

 8. kristinaandersen skriver:

  Skjønner veeldig godt hva du mener Cecilie, hehe. Jeg har faktisk prøvd å ta meg selv litt i nakken her, og delte blant annet en house tour under oppussing og litt bilder fra underveis. Kunne garantert delt mye mer, men bla i arkivet – så ser du 🙂 Klem

 9. kristinaandersen skriver:

  Takk Rita! <3 Vil dessverre ikke nevne nettbutikk. Det er feil på lampen og de vil ikke ordne opp, så jeg ønsker ikke tipse her i kommentarfeltet.. Klem

 10. kristinaandersen skriver:

  Tuusen takk Gunn, så gøy du likte det 😀 De røde putene er fra Home & Cottage, og salongbordene fra Skeiar. God klem til deg <3

 11. kristinaandersen skriver:

  Tusen takk Ella! De er bestilt på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. Jobber med å fikse en rabatt til dere her, var heldig å få en liten rabatt selv nemlig 🙂 Klem!

 12. kristinaandersen skriver:

  De er bestilt på kapp fra Fargerike Corona i Sørlandsparken. Jobber med å fikse en rabatt til dere her, så følg med 🙂 Klem!

 13. kristinaandersen skriver:

  Nei, jeg slutter for cirka et halvt år siden. Har derimot alltid lyst på snus, hehe.. Men bare å holde seg tenker jeg og prøve å få tankene over på noe annet 🙂 Pluss tenk på hvor sjukt mye penger man sparer!!

 14. Sandra b skriver:

  Veldig veldig delikat og lekkert og enkelt 🙂 helt annen stil enn den nordiske du kjørte før men er mer fan av denne!

 15. Tina skriver:

  Heeeelt herlig!! Det ble så feiende flott altså!! Stemning!! Følte veldig for å dra hjem og ominnrede hele huset her nå, haha!

 16. Mia skriver:

  Kjempefint alt sammen, helt min stil! Likte veldig godt kunsten dere har, fint å ikke bare ha plakater på veggene som «alle andre» har. Husker du hvor kunsten over den grå sofaen er fra?

 17. Isabel skriver:

  Helt utrulig nydelig <3 Rett og slett! Kan jeg spørre hvor er bordpynten fra? Tenker mest på den du har blomsten (julestjerne) i, lysestakene (til kubbelys) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *