VÅRT JULEHJEM

Jeg er så stolt og fornøyd at jeg kunne nesten begynt å grine.. Vi har fått det så fint her hjemme, om det er innafor å ydmykt si? Etter flere uker med oppussing, venting på nye møbler og ekstremt mye jobb – så er vi endelig i mål. Akkurat i tide til jul. Og endelig kan jeg dele interiør her igjen og vise dere hvordan ting har blitt. Velkommen inn i vårt julehjem ♥

VELKOMMEN HJEM TIL OSS

GOD JUL

Vi mangler enda litt smått her og der, men alt i alt er vi ferdige. Spisestuedelen skal dere også få se bilder av, der må vi bare få hengt opp den siste julestjernen først ♥ Jeg er så glad for å være ferdig at jeg har ikke ord, fordi jeg har savnet noe så innmari å dele interiør her inne. Det har jo vært muligens den største delen av bloggen de siste årene, så ja – skrivesperren deler fort sin ankomst når man ikke kan dele den største lidenskapen man har på noen måneder… Haha! Men det har mildt sagt vært verdt å vente på, for herregud – ting har blitt over all forventing. Jeg kan nesten ikke tro jeg bor her, i det fine huset til meg og kjæresten min. Her koser vi oss så fryktelig mye!

Nååå er jeg mildt sagt spent…. Hva syns du? Iiiih! Gigaklem fra en overlykkelig Kristina ♥

127 kommentarer

 1. Så fantastisk fint 😍🤩 Liker stilen så godt!

 2. Kjempefint alt sammen, helt min stil! Likte veldig godt kunsten dere har, fint å ikke bare ha plakater på veggene som «alle andre» har. Husker du hvor kunsten over den grå sofaen er fra?

 3. Hvor er den sorte «rammen» til ved fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Husker dessverre ikke :/

 4. For et lekkert hjem 😍 Så varmt, lunt og fint! Kunne gjerne flyttet rett inn der!

  1. kristinaandersen

   Tuusen. takk!! <3

 5. Hei Kristina! Så utrolig fint 🙂
  Kan jeg spørre hvor den lyse sofaen er fra og hvilken modell det er?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Vilde! Den er fra Fagmøbler 🙂

 6. Helt utrulig nydelig <3 Rett og slett! Kan jeg spørre hvor er bordpynten fra? Tenker mest på den du har blomsten (julestjerne) i, lysestakene (til kubbelys) 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Isabel! Slettvoll:)

 7. Ååhh nyyydelig Kristina! Imponert over det du får til😍 kan jeg spørre hva fargen på veggen heter? Den i stua som ikke er tvstue🙊

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk! Grålys heter den 🙂 Klem!

 8. Kan jeg spørre hvor julestjernene i vinduet er fra?

  1. kristinaandersen

   Sirius 🙂

 9. Lekkert og delikat🤩 Du er bare kjempeflink😊

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Tia <3

 10. Nydelig! 🙂 Og jeg elsker stilen på juletreet! <3

 11. Utrolig fint!! Hvor er den sorte sofaen fra?😀

 12. Så fint du har det😊 kor er dei svarte store krukkene/ vasene fra som står på golvet?

 13. Hvor er juletreet fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hageland:)

 14. Utrolig fint hos deg🤩 Hvilke str har du på Muubs krukkene?😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *