HYTTA, FAMILIEGLEDE OG ÅRETS FØRSTE SKITUR

For en fiiin helg det har vært! Til min store glede var det masse snø og magisk skiføre på hytta, så i går ble skiene spent på og det ble en nydelig skitur sammen med kjæresten min. Årets første, så utrolig gøy! Langrenn må være verdens beste trening, det er så godt for både kropp og sjel. I går prøvde Preben å lære meg skøyting, og til min store overraskelse ble jeg sjukt mye bedre på den turen vi hadde. Ble selvfølgelig så ivrig at jeg mente vi burde gå til innkjøp av skøyteski med en eneste gang, men det fikk jeg nedslag på enn så lenge… 😂

ÅRET FØRSTE SKITUR PÅ HYTTA

Målte har også fått se sin første snø i helgen og jeg tror ikke han var veldig imponert. Fryktelig kaldt for den lille tassen, så vi må få tak i en liten vinterjakke til han tror jeg. Lille sjarmøren! Det er alltid koselig å være på hytta, spesielt når svigers også er der – de er virkelig verdens fineste folk og jeg koser meg så sammen med de. Så heldig jeg er som har fått en så fin familie nummer to, fy søren ♥ På søndag kjørte vi hjem og dro rett til mamma for årets første julemiddag der. Tradisjonen tro! Elsker å komme hjem når det er jul, mamma pynter så sjukt fint og jeg blir helt varm i hjertet av å være der. Det er liksom ingenting som slår eget barndomshjem i desember, det bringer så gode minner og gjør meg så glad.
Jeg fikk dessverre ikke tid til å oppdatere her i går, dagen bare fløy og jeg måtte velge mellom å rekke familiemiddag eller å blogge. Der ble valget relativt enkelt, hehe. Så nå skal jeg hive meg rundt her hjemme og få knipset en haug av bilder til dere. Gleder meg så til å vise dere her hjemme at jeg dør på meg! Stor mandagsklem til dere alle! Har helgen din vært fin og hva har du gjort? ♥
 

7 kommentarer på “HYTTA, FAMILIEGLEDE OG ÅRETS FØRSTE SKITUR

    • kristinaandersen skriver:

      Haha! Er så mye fint skitøy at man kunne jo blitt gaaal 😀 Her er alt fra Dæhlie, minus pannebåndet som er fra Swix. Oakley briller 🙂 Klem!

  1. Maria skriver:

    For en nydelig helg dette hørtes ut som! Kjenner jeg lengter hjem til Sørlandet nå ❤️ Er det i Evje området dere har hytte?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *