ENDELIG ER VI FERDIGE

I dag skal jeg i stallen og herrefred som jeg gleder meg! Jeg har nesten ikke vært ute i frisk luft etter at vi fikk lille Målte (haha!), så det skal bli magisk å ha noen timer der jeg kan koble helt av. Kose meg på gården og ikke minst ri. Sola stråååler i dag, så dette blir en perfekt fredagsaktivitet!

HAPPY FRIDAY

Ellers kan jeg gledelig meddele at vi er FERDIGE HER HJEMME! Jeg kan nesten ikke tro det selv og er så fornøyd at jeg må gni meg i øynene hver eneste morgen jeg står opp. Det har blitt så fint og vi har uten tvil truffet på alt vi har har gjort her. Denne uken har vi jobbet rumpa av oss for å komme i mål til første desember, og jammen klarte vi det ikke! Teppene våret er på plass, malerier er hengt opp, lampene det var feil på er ordnet og alle sofabordene kom på torsdag. For en utrolig lykke! Dere skal selvfølgelig få et stort bildedryss denne helgen, for nå kommer juletreet opp og det kommer bare til å bli helt magisk…. Åh, jeg er så glad!

Hva står på planen din denne helgen? Her skal vi bare kose oss masse med lille valpen og pynte til jul. Spise den obligatoriske fredagspizzaen i kveld og selvfølgelig snurre årets første julefilm. Og i morgen reiser vi opp på hytta til svigers, jeg håper skikkelig på snø og skiføre! Stor fredagsklem til dere alle

31 kommentarer

 1. Ååh, jeg gleder meg sånn til å se ferdig resultat! Vil også bare si at jeg elsker viben på bloggen din. Jeg er noen år yngre enn deg, og du får meg seriøst til å glede meg i hjeeeel til hus og hund og samboer og det livet der om noen år! Keep up the good work. Ønsker deg en strålende helg, vakre du 🌟❤️

  1. kristinaandersen

   Såå koselig å høre Anna, nå ble jeg glad <333

 2. Tror aldri i historien jeg har pyntet til jul og juletreet ferdig pyntet før deg x) hahahah ELSKER JUL! Ha en MAGISK julemåned!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Like så Bente 😀

 3. Kan du pliiis lage et innlegg om hvilken øyenbryn og øyesminke du bruker?😍

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til 😀

 4. Synes man hele tiden ser deg i joggis når det blir lagt ut bilder her på bloggen. Synes du er blitt mer ustelt og slapp i tøyet etter du flyttet inn hos Preben. Mener ikke at du skal gå i jeans eller være dollet opp, men herregud – alltid et kosesett på når du knipser bilder med mindre det er reklame/samarbeid med nakd. Savner den gamle deg der du var fin og brydde om deg selv.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du alltid deler din mening her, S 😀

  2. Kjære S. Kristina er like fresh som hun alltid har vært. Og livsglad! La oss heie på hverandre i stedet for å lete med lupe etter noe som ikke engang er kritikkverdig. Man hadde sikkert funnet noe hos deg også hvis vi hadde funnet frem lupen; feks evnen din til på en unødvendig måte kritisere en annen for noe som er helt betydningsløst for kvaliteten på denne bloggen.

  3. Djiiis.. Hva er galt med mye sjarm, småslappe klær, fine bilder og morsomme tekster. Ekle dollebilder finner du nok av på andre blogger 🙈
   Liker deg som du er jeg Kristina! 🎉 Håper du legger ut bilder fra stallen! 😁

  4. Syns du ser fantastisk fresh ut i joggisen, jeg 🤩 godt å se du som mange andre, inkludert meg selv, koser deg i joggedress hjemme! 😊

 5. Blir nok en fin helg på dere! 😀 Åhhh, som jeg gleder meg til å se resultatet på hjemmet deres!!! 😀 God helge klem til deg goding! <3

  1. kristinaandersen

   Gleder meg såå til å vise 😀

 6. Så deilig da.
  Jeg skal jobbe hele helgen, men i dag har jeg begynt å pynte litt til jul, hengt opp kalender og begynt å se på en julefilm. Hyggelig å hygge seg litt før jobbe kveld.

 7. Godt å komme i mål. 😀
  Gleder meg til å se!

  1. kristinaandersen

   <3

 8. Gleder meg helt vilt til å se hvordan huset har blitt 😀 Kos deg masse i førjulstiden Kristina! 🙂 <3

  1. kristinaandersen

   I like måte Stine <3

 9. Jeg savner interiør-innlegg :-(((

  1. kristinaandersen

   Som sagt, endelig er vi ferdige. Så nå blir det endeliiig masse interiør igjen 😀

 10. Her er både pizza og taco byttet ut med indisk butter chicken fra bunnen av, godt med litt forandring innimellom før det blir julemat. I morgen er det venninnejulebord med kurvfest og bobler i glasset, og på søndag må vi nok på julegrantenning i Trondheim sentrum. Det hører vel med på første søndag i advent. God helg <3

  1. kristinaandersen

   Håper helgen har vært fiiin Maren!! <3

 11. Vil se julehuset deres!!🎅🏼<3

  1. kristinaandersen

   DEt kommer asap <3

 12. Hvor er lampa over spisebordet ditt fra? Utrolig fin 🙂 ha ei fin helg

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Julie! Bolia 😀

 13. Wow så flinke dere har vært og så gøy og bli ferdig i god tid før jul👍🏻 Du stråler virkelig om dagen Kristina og det er så velfortjent at du har det bra med din kjære og hundene. 🐶🐶. Håper helgen deres blir fin og god 1. Søndag i advent – wiii 🙌🏻 Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode Jenni! Tuusen takk<3

 14. Gleder meg til å se <3

  1. kristinaandersen

   Gleder meg SÅ til å vise <3

 15. Du stråler virkelig om dagen, Kristina! Så hyggelig at dere har blitt ferdige før jul, det tenker jeg gledes litt ekstra 🙂 Klikker meg innom her nærmest hver dag og håper på masse bra innhold på nyåret, har ikke vært helt min smak de siste månedene her inne dessverre..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *