ENDELIG ER VI FERDIGE

I dag skal jeg i stallen og herrefred som jeg gleder meg! Jeg har nesten ikke vært ute i frisk luft etter at vi fikk lille Målte (haha!), så det skal bli magisk å ha noen timer der jeg kan koble helt av. Kose meg på gården og ikke minst ri. Sola stråååler i dag, så dette blir en perfekt fredagsaktivitet!

HAPPY FRIDAY

Ellers kan jeg gledelig meddele at vi er FERDIGE HER HJEMME! Jeg kan nesten ikke tro det selv og er så fornøyd at jeg må gni meg i øynene hver eneste morgen jeg står opp. Det har blitt så fint og vi har uten tvil truffet på alt vi har har gjort her. Denne uken har vi jobbet rumpa av oss for å komme i mål til første desember, og jammen klarte vi det ikke! Teppene våret er på plass, malerier er hengt opp, lampene det var feil på er ordnet og alle sofabordene kom på torsdag. For en utrolig lykke! Dere skal selvfølgelig få et stort bildedryss denne helgen, for nå kommer juletreet opp og det kommer bare til å bli helt magisk…. Åh, jeg er så glad!
Hva står på planen din denne helgen? Her skal vi bare kose oss masse med lille valpen og pynte til jul. Spise den obligatoriske fredagspizzaen i kveld og selvfølgelig snurre årets første julefilm. Og i morgen reiser vi opp på hytta til svigers, jeg håper skikkelig på snø og skiføre! Stor fredagsklem til dere alle

25 kommentarer på “ENDELIG ER VI FERDIGE

 1. Bente skriver:

  Tror aldri i historien jeg har pyntet til jul og juletreet ferdig pyntet før deg x) hahahah ELSKER JUL! Ha en MAGISK julemåned!

 2. S skriver:

  Synes man hele tiden ser deg i joggis når det blir lagt ut bilder her på bloggen. Synes du er blitt mer ustelt og slapp i tøyet etter du flyttet inn hos Preben. Mener ikke at du skal gå i jeans eller være dollet opp, men herregud – alltid et kosesett på når du knipser bilder med mindre det er reklame/samarbeid med nakd. Savner den gamle deg der du var fin og brydde om deg selv.

  • Irene skriver:

   Kjære S. Kristina er like fresh som hun alltid har vært. Og livsglad! La oss heie på hverandre i stedet for å lete med lupe etter noe som ikke engang er kritikkverdig. Man hadde sikkert funnet noe hos deg også hvis vi hadde funnet frem lupen; feks evnen din til på en unødvendig måte kritisere en annen for noe som er helt betydningsløst for kvaliteten på denne bloggen.

 3. Beate skriver:

  Blir nok en fin helg på dere! 😀 Åhhh, som jeg gleder meg til å se resultatet på hjemmet deres!!! 😀 God helge klem til deg goding! <3

 4. Anja skriver:

  Så deilig da.
  Jeg skal jobbe hele helgen, men i dag har jeg begynt å pynte litt til jul, hengt opp kalender og begynt å se på en julefilm. Hyggelig å hygge seg litt før jobbe kveld.

 5. Maren skriver:

  Her er både pizza og taco byttet ut med indisk butter chicken fra bunnen av, godt med litt forandring innimellom før det blir julemat. I morgen er det venninnejulebord med kurvfest og bobler i glasset, og på søndag må vi nok på julegrantenning i Trondheim sentrum. Det hører vel med på første søndag i advent. God helg <3

 6. Sofie skriver:

  Du stråler virkelig om dagen, Kristina! Så hyggelig at dere har blitt ferdige før jul, det tenker jeg gledes litt ekstra 🙂 Klikker meg innom her nærmest hver dag og håper på masse bra innhold på nyåret, har ikke vært helt min smak de siste månedene her inne dessverre..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *