VALPELIVET OG NYTT I GARDEROBEN

Annonse for Nakd.


Dette med å få en valp i huset må seriøst være som å få en baby. Herregud så slitsomt! Og herregud så koselig. Alt på en gang, jeg føler seriøst jeg løper beina av meg her hjemme for å både underholde, leke og trene han til å ikke gå på do inne. Sistnevnte går faktisk overraskende bra, og den lille tassen er superflink! Eneste han ikke er god på, er å sove i buret sitt på nettene. Vi har seriøst prøvd alt man leser om på nett, sove ved siden av buret, ha en hånd inne i buret og hele den regla der. Buret er ved siden av senga, men han vil opp i senga – ikke ligge på plassen sin. Har dere noen tips? Kom gjerne med de, for jeg trenger søvnen min….. 😂

Kjole her.

Men, over til noe helt annet! Her står jeg i min nye kjole jeg skal bruke på julaften og prøver å se fresh ut. Det er ikke lett i disse dager, hehe. Denne kjolen er så fantastisk classy og fin, jeg har den allerede i beige og elsker den så mye at den måtte klikkes hjem i svart også. Helt normal i størrelsen.

Genser her.

Nydelig blomsterbluse som blir perfekt i alle juleselskaper fremover. Den er så fin med de store armene nede, elsker den! Liten i størrelsen, så her vil jeg anbefale å gå opp et hakk.

Teddyjakke her.

Teddyjakke i en fantastisk fin hvitfarge. Denne er så god og myk, som å gå rundt i en klem hele dagen. Jakken er true to size.

Genser her.

Favorittgenseren over alle favoritter! Sånn helt seriøst, denne her er livet og den holder seg fin vask etter vask. Jeg har den i absolutt alle farger. Genseren er litt stor i størrelsen, jeg har small i mine.

Genser her – Bukse her

Dere veet hvor glad jeg er i joggedresser, haha! Og denne er så fiiin og god. Skikkelig fresh, jeg elsker grått på slike klær. Settet er normalt i størrelsen, jeg har medium i både genser og bukse. SÅ! En liten gladmelding. Frem til andre desember får dere 30% på alt hos Nakd.com og rabattkoden du må bruke er andersen30 ♥ Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur.

49 kommentarer

 1. Hei 😊
  Gratulerer med ny hund, utrolig søt!
  Prøv å ikke ha buret på et sted som ikke er soverommet. Da blir han kanskje ikke så fristet av sengen ☺️ Hadde samme problem selv og min sover bedre om ikke sengen er i nærheten til å friste han.

  1. kristinaandersen

   Er bare så redd han skal ende opp med å bli redd av det hvis han ikke ser oss :/ Hvis han føler seg redd og forlatt når han er så liten? <3

   1. Min var bare 1,2 kilo når jeg fikk han hjem! Han sov i et bur med døren åpen. Det gikk helt fint <3

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Ikke alle hunder dette funker med, men vi hadde valpen nede i gangen i bur fra første natt. Var oppe en gang på natta å luftet første uken. Dette funket for vår hund, da han var veldig trygg:) og husk – det er forskjell på om en valp er redd eller rett og slett kjeder seg🙈 Håper dere snart får igjen nattesøvn😃

  1. kristinaandersen

   Så fint det funket for dere <3 Vi ønsker også å flytte han ut fra soverommet så fort han sover natten gjennom 🙂 Liten rakkefant han Målte, så ikke godt å si om han er redd eller kjeder seg…😂😂

 3. Utrolig mye fine klær 😍 elsker stilen du går for når du bestiller klær, skikkelig min smak!

  Vår eurasier var i bur i gangen nede Når vi sov oppe. Sov på madrass ved siden av buret et Par netter før vi gradvis var mindre og mindre nede med han. Det gikk bra etter ca 2 uker til tross for litt uling fra han og dårlig samvittighet. Vet så klart ikke om det passer deres hund, Men det passet vår ❤️

  Ha en fin dag! Så koselig å titte innom her om dagen, du stråler😍

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smak Ingrid 😀 Og takk for info <3 Planen er at han skal sove i tv-stua, meeeen det må vi vente litt til med tror jeg – da han enda er så liiiten at jeg får helt vondt.. Haha <3

 4. Kristina <3
  Du trenger ikke prøve å se fresh ut, for det er du! Du ser lykkelig ut, og det har mye mer å si enn antrekket <3

  1. kristinaandersen

   Ååå goding!! <3

 5. Jeg tror det vil gå seg til. Det gjorde det med våres valp. Gi det noen dager til. Kanskje det hjelper å la han sove med en av lekene/bamsene sine i buret. Eller rett og slett en brukt genser med lukten av en av dere. Lykke til!!

  1. kristinaandersen

   Vi har gjort begge deler, haha <3 Men det går seg nok til <3

 6. Hei. Nyt valpetiden! Jeg fikk en kleinspitz valp januar 2017, og valpetiden var slitsom, men nå savner jeg det <3

  Valpen min (han) lå i buret ved siden av sengen vår fra dag 1. Første uken så var han ganske urolig, og våknet minst en gang om natta. Da måtte jeg bruke laaang tid for å få han til å legge seg ned igjen. Tok hånda i buret, snakket med han, koste med han, osv.. Når han hadde roet seg litt så lukket jeg buret og la meg for å sove. Han la seg ned til slutt for å sove. Etter en uke ca. så sluttet han å skrike midt på natta, da våknet han kun fordi han måtte ut å tisse.

  Jeg har ikke hatt min hund i sengen før han ble "voksen", og nå kan jeg godt ha han i sengen, men han aksepterer også hvis han ikke får komme opp i sengen.

  1. kristinaandersen

   Takk for kommentar og hjelp Karoline <3 Da går det nok seg til her også ettervært, får bare smøre oss med litt tålmodighet 😀 Klem!

 7. januar 2019* skulle det være.

 8. Gratulerer med nydelig valp🥰 Nettene første tiden kan være en prøvelse ja! Og det er stor forskjell på hundene hvor fort de tilvennes å sove i buret har jeg forstått. Vi for vår del hadde en regel og det var at valpen aldri skulle opp i senga (tar hunden opp i senga av og til nå i voksen alder men nå vet den jo hvor den egentlig skal sove). Nummer to er å være i nærheten (hånda i buret, sove på gulvet ved siden av etc) men samtidig ignorere og ikke trøste selv hvor fristende det er. Når valpen skjønner at det er natt og «nå får du ikke oppmerksomhet» så vil kan kanskje legge seg ned for å sove. Buret er alltid åpen men gjerne med pledd over slik at det blir lunt. Her er det bare å prøve seg frem! Og trøst dere med at en dag så får den sove hele natten 🥳😄 Må liksom bare prøve å bli kjent med hva som funker for deg og din valps personlighet hvis det gir mening. Lykke til 😃🐕

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Ida! Vi får prøve oss litt frem her hjemme og håpe det kan bli bedre snart 😀 Klem!

 9. Hahah, ingen gode råd her. Prøvde hardt selv. Nå er hunden tre år og sover på en pute mellom meg og samboeren 😂 det har han vel gjort siden han var ti uker. Gav fort opp med de søte øynene.

  1. kristinaandersen

   HAHA! Orker det ikke en gang til, gjorde jo nettopp den feilen med Milo..😂😂

 10. Benedicte F.N

  Hei Kristina!
  Vi fikk akkurat samme hund som deg dagen før du fikk din – og det er så koselig <3 Vår er en jente og er 9 uker gammel.

  Første nettene måtte vi lufte henne hver tredje time da hun måtte tisse, men i går var første natt hvor hun sov fra 22-0645 – helt fantastisk deilig! Vi har buret i stuen, men radio er på ved lavt volum hele døgnet (kun jule-kanalen haha!) og vi sover på en madrass ved siden av henne på gulvet. Tror hun har skjønt at det er "sengen", da hun enten går inn dit når hun er trøtt for å sove på dagtid eller at vi bærer henne inn dit etter hun har sovnet på fanget vårt med døren åpen til buret.

  Det vi derimot har "problem" med er bitingen hennes. Er jo selvsagt ikke hard biting for å bite og det er såklart fordi hun klør i tennene, men hun får fremdeles ikke lov til å bite på mennesker. Spesielt ettersom vi har to barn i hus som kan bli skremt. Vi prøver både med å alltid ha noe tilgjengelig for å bite på eller umiddelbart fjerne oss fra henne når hun prøver seg, men hun syns det er for gøy med oppmerksomhet til at hun slutter enda. Hvordan har dere løst dette dersom dette har vært et scenario så langt? Ellers er det fantastisk med en liten valp i hus <3

  Fortsett gjerne med deling av vakle-tilværelsen! Så deilig med noen i samme situasjon 🙂

  1. kristinaandersen

   BITING ja, han biter oss konstant han også.. Klør så i tennene sine :/ Vi har begynt å si «nei» litt i hard tone til han, og avleder han med leker han heller kan bite på og springe etter. Det funker ganske bra 🙂 Lykke til med valpen Benedicte <3 Cocker på deg å? De er så fiiine!

 11. Jeg hadde min baby (hun reagerer mer på baby enn sitt eget navn omtrent 😅) fra hun ble født (Hadde moren hennes også før hun dessverre forlot oss), moren ville dessverre ikke ta til seg valpen på en god stund, rundt 2 uker, det var keisersnitt og hun var også den eneste valpen, men moren var aldri noe glad i valper og forstod ikke at det var hennes. Jeg måtte derfor mate, massere mage og hun lå mye på brystet mitt for varme, hun skrek mord om hun ikke fikk ligge på brystet mitt omtrent 24/7, dette var både det mest slitsomme og det mest koselige og givende jeg har gjort. Heldigvis tok moren til seg valpen og det ble litt mindre slit med mating og massering, men hun skulle fortsatt ligge på brystet mitt. Jeg og samboer på den tiden prøvde hardt å holde hun nede i sengen sin rett ved siden av vår, men hun bare skrek, så var lite søvn på oss lenge.. Når hun til slutt ble 3 uker ble hun så desperat at hun hoppet det hun klarte opp på madrassen, satt fast klørne og klatret resten av veien! Vi hadde høy seng! Dette gjorde hun hver natt, i stedet for å ligge med moren sin, så jeg våknet flere ganger i løpet av natten av hun lå på brystet mitt og sov. Måtte tilslutt sette opp en blokkering på sengen når vi dro ut av huset, for dette var et type inngjerdet område. Hun var en ellevill valp som hoppet og gjorde ekstreme ting 😅 bed i stykker alt! Det som funket her var å stappe en tyggeleke i munnen hennes hver gang hun bet, og dette var ofte! Var så mye som ble ødelagt denne perioden 😅 men ville ikke vært foruten. Hun var totalt uinteressert i godbiter frem til hun ble 3år, så trening var ekstra vanskelig med hun..Hun ble omtrent født med ekstrem separasjonsangst fra meg også, så å forlate huset var grusomt. Hun er i dag 6 år, separasjonsangsten er mye bedre, men hun er fortsatt veldig baby med meg, og spiller veldig tøff med alle andre. Hun sover med meg fortsatt, noe jeg har ingenting i mot, hun tilpasser seg alltid med plassen når jeg har kjæresten på besøk. Hun liker godt å ligge på siden jeg ligger for å være nærmest brystet mitt, så om jeg snur meg i løpet av natten så hopper hun over til den samme siden. Hun er heldigvis ikke egen, ingen form for aggressjon når det kommer til meg, eller ting og mat. Hun er en liten yorkiejente,så hun er liten og røyter heller ikke. Jeg vasker både poter og underliv (ikke med såpe, kun i nød, hun bader 1x i uken og det er når vi skifter sengetøy)hver kveld, noe hun er veldig vant til, hun løper alltid inn i dusjen før vi skal legge oss og etter tur. Moren var like glad i være ren som hun. Aldri vært noe problem 😊 håper det ordner seg. Personlig ville jeg hatt sengen full av hunder 😅 koseligste i verden, og så føler man seg så elsket og trygg ❤

 12. Venn han med buret på dagtid også. Godbiter og kos inni buret ☺️ Hvis han sover tungt kan dere legge han i buret mens han sover. Han er liten enda, så det går seg nok til. ☺️

 13. Hei😊 Kan jeg bare spør om hvorfor dere vil at han skal være i bur på natta? Jeg har alltid hatt hund i oppvekst + nå , og de har aldri ligge i bur på natta, så dette hørtes veldig uvant ut for meg😂
  Er buret lukket liksom ? 😊

  Tips fra meg ( La han ligge hvor han vil på rommet ( ha noe klær på gulvet så legger han seg på det 😂 Det gjør vår hahah. Han har både madrass og egen seng , men han velger å ligge oppå kleshaugen ved siden av senga 😂

  Men, lurer oppriktig på det med bur. 😃 Har dere han i bur sånn ellers når dere ikke er hjemme ogsånn også ? Eller plan om det ? Vårt bur er liksom oppe hele tiden så han kan velge helt selv hvor han vil ligge ogsånn :p

  Håper du vil svare ❤️ ( Er ingenting vondt med dette eller noe kritikk, bare lurer på det med hvorfor dere vil han skal ligge i buret på natten , det er sååå uvant for meg 😂)

 14. Kan du lage et innlegg med gavetips til venninde/mamma?🤩

 15. Her sov valpen i senga vår de første få nettene, før hun sov i egen seng på soverommet vårt i noen uker. Etterhvert ble senga hennes flytta til buret i gangen, og det hele gikk egentlig ganske naturlig for seg da hun begynte å legge seg der på dagtid, og derfra også om natten. Gikk kjempefint 😊

 16. Vi fikk en valp i mai og ble overrasket hvor mye jobb det var! Vi har han i bur på nattbordet og det går veldig fint. De første nettene la jeg inn ei fille han hadde fått fra tidligere eier så det var noen kjente lukter, og hadde hånda inne i buret for å trøste. Når det kom til søvn var vi veldig heldige for han pep bare de første dagene så ble han fort vandt med buret! 🙂 vi øver fortsatt på at han skal gå inn i buret av seg selv da, for han elsker å ligge som ei sjøstjerner i senga. Men vi legger inn godbit i buret, venter litt med å lukke etter han er gått inn, å gir han ny godbit når han har lagt seg ned 🙂 lykketil!

 17. Vi fikk valp for ca 1 måned siden. Han sover nå i buret sitt hele natten. Vi har buret inne på rommet våres. Det vi gjorde va faktisk og ha han i sengen med oss. Lot han bli trygg på sitt nye hjem og stole på at vi er der. Og når han sov så la vi han i buret sitt for å forbinde buret med og sove og slappe av. Og når han våknet og ville ut så fikk han komme opp i senga igjen. Dette har funket kjempe fint for han. Og er nå trygg på omgivelsene til å sove i buret sitt om natten. Det tok noen uker, men va verdt strevet 🙂 Nå går han frivillig inn i buret sitt om kvelden når vi skal sove.

 18. Hunden vår var likedan. Det som funket for oss var å sette buret høyt (på en stol) forran senga slik at han hadde full oversikt, samt at vi dekket til halve buret med et pledd slik at han skulle føle seg tryggere. Så flyttet vi han litt lengre unna for hver natt, slik at han til slutt sov nede på stua alene.

 19. Så fine bilder av deg!

 20. Vi hadde valpen i senga mellom hodeputene i 2 uker. Da våknet jeg av at hun måtte på do på natta, og vi sov bedre alle sammen. I de 2 ukene trente vi på å gjøre buret til et sted hun ville være i, og sove i, på dagtid. Etter de 2 ukene i dobbeltsenga var det kun soving i buret på natta😊 Ingen uling og en trygg hund som trivdes kjempegodt i buret! Våres hund var veldig dårlig på å roe seg selv ned, og sovne av seg selv, så hun måtte læres det med å sovne oppå oss som en baby. Det å ha hunden i senga en periode trenger ikke å bety at det er permanent, så lenge du er konsekvent den dagen du bestemmer deg for at nå er det kun buret som skal soves i på natta😊

 21. Gratulerer med nydelig valp <3 vet ikke hva slags bur dere har eller om dere dekker det til, men for vår valp gjorde det stor forskjell at buret var relativt tett og hule-aktig om du skjønner – det er et sånn reisebur i plast, ikke gjennomsiktig netting hvis du skjønner. Kanskje det kan hjelpe å dekke buret litt? uten at det stopper lufttilførsel selvsagt 🙂 hunder liker instinktivt hule-aktige plasser, vårt første bur fungerte ikke men når vi fikk det nye spaserte han rett inn og ble fortrolig med en gang.

  Lykke til 😀 <3

 22. Drit i bur og ha han i senga! Når han blir eldre og tryggere kan dere sette mer grenser og be han ligge på gulvet og etterhvert utfor rommet. Å ha en uthvilt eier og valp er så mye hyggeligere enn å gå som en zombie i flere måneder. Kommer aldri til å styre sånn igjen med mine fremtidige valper, som jeg gjorde med den nåværende. Er ikke så vanskelig å be en eldre valp ligge på gulvet som en bitteliten babyvalp ❤️ Valpelivet er et liv i unntakstilstand uansett, så hvorfor ikke bare gjøre det enklere for alle? 😊

  1. Så enig med deg i dette! På en så liten valp(som faktisk er en baby – og bør behandles som en på mange måter!) er det mye viktigere å vise kjærlighet og trygghet, enn grensesetting.

   Det er helt naturlig at han ikke vil ligge i buret sitt hele natta – det er jo en kald og ensom plass, når han heller kan være med dere, som er de eneste han har i livet sitt og selvsagt vil være nærmest mulig ☺️ Om hunden piper, så er det for en grunn – jeg får litt vondt i magen når noen sier «vær konsekvent», det er jo egentlig bare trist å skulle overse valpen sin når den prøver si fra om noe.

   Grenser og «trening» på ulike ting bør komme når valpen er trygg og god i nytt hjem og er mottagelig for det, og det er den ikke etter bare en uke! Bruk tiden på masse kos, kjærlighet og nærhet isteden for opplæring og grensesetting, så får både dere og valpen en mye hyggeligere valpetid! ❤️

   Jeg synes i tillegg man skal ta en runde på dette med bur. Vil man at valpen skal sove i bur? Når den blir større og må være hjemme alene noen timer om dagen i tillegg til å måtte sove i det, begynner man å nærme seg halve døgnet i bur. Vil man ha hunden sin innestengt så mye? Bur kan være et fantastisk hjelpemiddel på mange måter, men uten grunn for å bruke det er det ofte helt unødig.

 23. Du må bare være konsekvent. Ikke gi seg. Husker når vi skulle få hunden våres til å sove i bur om natta. 4 dager med piping. Vi tok ho ut på natta lot ho tisse og gjøre det ho måtte. Også inn igjen. Pipingen gav ho seg med etter 4 dager ca også etterhvert når ho ble stue ren. Sov ho hele nattan. Nå legger ho seg selv i buret når ho vil sove slappe av. Og mye lettere å få andre til passe ho hvis vi skal bort. Ikke alle vil ha hund i senga 🙂lykke til😊

 24. Gratulerer med en nydelig valp! Jeg fikk min første for 2 måneder siden og han går inn buret av seg selv i 23 tiden på kvelden og sover som en Stein til 08-09.

  Det jeg gjorde var å ha han i hundesengen sin som han likte veldig godt, ved siden av min seng de første nettene. Flyttet denne lengre og lengre unna meg hver natt.

  Har buret på rommet vel og merke, men etter 5 dager puttet jeg hundesengen inni buret så han lå på et vandt underlag. Hadde buret ved siden av sengen og flyttet det lengre og lengre unna på samme måte. Tilslutt så tok jeg ut hundesengen og da var det helt greit å ligge i bur.

 25. Hei. Vi har en valp på 4 mnd, en amerikansk cocker som dere. Den første uken sov han i bur v sengen. Våknet ofte. Jeg tok hånden på buret og så jevnlig at jeg er her. Det var en del gråt men etter en uke sov han. Man må holde ut og høre de gråte. På samme måte gjorde jeg det på dagtid. Satt v buret og roet han ned. Fjernet meg i korte perioder fra dag 1. Så lenge perioder. Etter 4 uker sov han 6 timer greit i buret. Nå gråter han 5 til 10 min etter vi går på jobb. Så sover han rolig. Er ganske stae disse cocker hundene. Begynnte på valpekurs da han var 8 uker. Det var veldig bra for oss og han. Lykke til videre. Målte er nydelig!!

 26. Jeg hadde valpen min sammen med meg i senga den første perioden, før han etterhvert sovnet i buret å fikk komme opp i senga når han våknet i løpet av natta. Etterhvert sov han hele natten igjennom i buret, da flyttet jeg det ut i stua som er rett ved siden av soverommet. Nå sover han i gangen. Håper dere finner ut av det! Livet med valp er slitsomt, men sååå koselig!

 27. Etter egen erfaring kan jeg egentlig bare gi et tips og det er: sov på en madrass i stua i noen netter ved siden av han. Vi har hatt utrolig mange valper og det gjør dem så trygge på å sove i stua <3 Når han skal sove alene kan dere jo alltid passe på å ha døra åpen til soverommet så han kan vekke dere hvis han må luftes 🙂 Lykke til!

 28. Når vi hentet vår valp i påska, lå hun i buret ved siden av sengen vår i godt over en måned. Hun var av en rase som lett kan utvikle seperasjonsangst. Første uken, to ukene var det mye suttring fra buret, men jeg la hånden oppå buret og sang til henne og pratet med henne 🤪 Etterhvert ble det bedre og bedre! Så flyttet jeg buret litt lengre unna senga vår, og til slutt nede i gangen.

  Tror nok det viktigste er å ikke gi seg, altså ikke ta han opp i senga deres, hold dere hard på at han skal ligge i buret, og så tar det den tiden det tar 🙂

 29. Lær han kommandoen «inn i buret» og gi massssse godbiter! Etter at den sitter, så lukke dere buret og gir godbit også åpner igjen. La det gå lengre og lengre tid hvor hver gang dere åpner. Vi har en hund på 2 år og gir fremdeles godbiter i forbindelse med buret. Hun elsker buret sitt 😊 Og man må nesten bare ignorere litt grining, det går fint til slutt selv om det er grusomt å høre på!

 30. Vi fikk våres første hund i juni i år, siden det er leonberger og de blir så store så valgte vi bare bort bur inne helt generelt 🙈 men vår oppdretter sa at vi skulle ikke tvinge han til å sove en spesifikk plass den første tiden, for han ville naturlig velge den plassen han følte seg tryggest. Og etter 1-2 uker begynne å tilvenne han til «sin egen plass». Men han hadde da og har enda liten interesse av å være i senga så sånnsett er vi heldige. Han er 8.5 mnd og 50kg så hadde blitt trangt 😂

 31. Fikk selv valp for et drøyt år siden. Vi hadde buret på rommet på starten og satt på stoppeklokke for å se hvor lenge han hylte. Vår hylte ikke noe lenger enn maks fem minutter, helt grusomt mens det holdt på, men siden jeg hadde klokke ved siden av så jeg at det ikke var så lenge som det kjentes ut. Tiden han hylte gikk fort ned, og buret ble fort hans tryggeste plass 🙂

 32. Vi har sovet vedsiden av buret på madrass, der hunden skal få sin faste soveplass senere når den blir større:-) Det har funket på to av våre valper!

 33. Så kjekt med valp 😍 De første ukene er utrolig slitsomme.. Det er jo en stor overgang for den lille valpen. Alt er nytt og den er borte fra mor. For meg var første prioriter å få en trygg valp. Derfor ønsket jeg å gjøre overgangen så lett som mulig. Man er forferdelig trøtt mens det står på, men så er det heldigvis ikke så lenge det varer 😊 Sov på madrass ved siden av buret i en ukes tid. Hadde samme problem som deg med mye piping. Endte med at jeg i et desperat forsøk på å få voff til å sove sang nattasanger. Det fungerte faktisk 😂 Senere begynte jeg å drysse godbiter inn i buret på dagtid. Både med åpen og lukket dør. Hver gang hunden skulle inn i buret fikk den et lite dryss med godbiter å lete etter inni der. Det førte til at valpen etter hvert gikk inni av seg selv med jevne mellomrom for å sjekke om det hadde regnet noen godbiter siden sist 😄 Til slutt ble buret et trygt sted som hunden gjerne gikk inn og la seg i selv. Når den var blitt trygg begynte jeg å trene på å gå ut av rommet i korte perioder. Fikk til slutt en veldig trygg og fin valp som ikke hadde problem med å ligge i bur i noen timer hvis jeg måtte ut.

  Tror godbitene fungerer bedre enn nattasangene, men det skader ikke å prøve 😄 Lykke til! Det går seg nok til! Bare å ta tiden til hjelp og «skyndte seg sakte» med treningen 😊

 34. Du må huske på at dette med bur er unaturlig for hunder. Det at de skal ligge på en og samme flekk en hel natt er lenge og unaturlig. Vår hund bruker ikke bur og om natten, og han flytter mye på seg for å regulere temperaturen, dette kan ikke en hund som ligger i bur gjøre. Hunden din (og spesielt nå som han er valp <3) har et naturlig instinkt om å være sammen med flokken sin, og det er unaturlig å bli adskilt fra dere på noen slags måte. Visste du at i Sverige er du ulovlig å ha hund i bur foruten om under transport eller i situasjoner der det absolutt er nødvendig?

 35. Vår hund (nå ett år) velger om hun vil sove i vår seng eller i sin egen seng (har ikke bur). I starten sov hun bare i vår seng, stort sett midt i mellom meg og mannen😂, men nå så velger hun oftere å sove i sin egen seng enn i vår seng. Hun elsker å strekke seg ut og ligge på tvers, så det blir naturlig nok lite plass i sengen. Hun er middels stor, 21 kg, så det litt str på henne😊 Lettere å lære de av å sove i sengen når de blir eldre, enn å lære de til å ikke sove i sengen når de er små❤️ lykke til!

 36. Heihei. Dersom dere ikke har prøvd å fylle en varmepose som han kan ligge inntil, så ville jeg ha prøvd det. Funket som bare det for hunden min da hun var liten. Lykke til.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *