VALPELIVET OG NYTT I GARDEROBEN

Annonse for Nakd.


Dette med å få en valp i huset må seriøst være som å få en baby. Herregud så slitsomt! Og herregud så koselig. Alt på en gang, jeg føler seriøst jeg løper beina av meg her hjemme for å både underholde, leke og trene han til å ikke gå på do inne. Sistnevnte går faktisk overraskende bra, og den lille tassen er superflink! Eneste han ikke er god på, er å sove i buret sitt på nettene. Vi har seriøst prøvd alt man leser om på nett, sove ved siden av buret, ha en hånd inne i buret og hele den regla der. Buret er ved siden av senga, men han vil opp i senga – ikke ligge på plassen sin. Har dere noen tips? Kom gjerne med de, for jeg trenger søvnen min….. 😂

Kjole her.

Men, over til noe helt annet! Her står jeg i min nye kjole jeg skal bruke på julaften og prøver å se fresh ut. Det er ikke lett i disse dager, hehe. Denne kjolen er så fantastisk classy og fin, jeg har den allerede i beige og elsker den så mye at den måtte klikkes hjem i svart også. Helt normal i størrelsen.

Genser her.

Nydelig blomsterbluse som blir perfekt i alle juleselskaper fremover. Den er så fin med de store armene nede, elsker den! Liten i størrelsen, så her vil jeg anbefale å gå opp et hakk.

Teddyjakke her.

Teddyjakke i en fantastisk fin hvitfarge. Denne er så god og myk, som å gå rundt i en klem hele dagen. Jakken er true to size.

Genser her.

Favorittgenseren over alle favoritter! Sånn helt seriøst, denne her er livet og den holder seg fin vask etter vask. Jeg har den i absolutt alle farger. Genseren er litt stor i størrelsen, jeg har small i mine.

Genser her – Bukse her

Dere veet hvor glad jeg er i joggedresser, haha! Og denne er så fiiin og god. Skikkelig fresh, jeg elsker grått på slike klær. Settet er normalt i størrelsen, jeg har medium i både genser og bukse. SÅ! En liten gladmelding. Frem til andre desember får dere 30% på alt hos Nakd.com og rabattkoden du må bruke er andersen30 ♥ Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur.

30 kommentarer på “VALPELIVET OG NYTT I GARDEROBEN

 1. kristinaandersen skriver:

  Er bare så redd han skal ende opp med å bli redd av det hvis han ikke ser oss :/ Hvis han føler seg redd og forlatt når han er så liten? <3

 2. M skriver:

  Kristina <3
  Du trenger ikke prøve å se fresh ut, for det er du! Du ser lykkelig ut, og det har mye mer å si enn antrekket <3

 3. Netta skriver:

  Jeg tror det vil gå seg til. Det gjorde det med våres valp. Gi det noen dager til. Kanskje det hjelper å la han sove med en av lekene/bamsene sine i buret. Eller rett og slett en brukt genser med lukten av en av dere. Lykke til!!

 4. Karoline skriver:

  Hei. Nyt valpetiden! Jeg fikk en kleinspitz valp januar 2017, og valpetiden var slitsom, men nå savner jeg det <3
  Valpen min (han) lå i buret ved siden av sengen vår fra dag 1. Første uken så var han ganske urolig, og våknet minst en gang om natta. Da måtte jeg bruke laaang tid for å få han til å legge seg ned igjen. Tok hånda i buret, snakket med han, koste med han, osv.. Når han hadde roet seg litt så lukket jeg buret og la meg for å sove. Han la seg ned til slutt for å sove. Etter en uke ca. så sluttet han å skrike midt på natta, da våknet han kun fordi han måtte ut å tisse.
  Jeg har ikke hatt min hund i sengen før han ble "voksen", og nå kan jeg godt ha han i sengen, men han aksepterer også hvis han ikke får komme opp i sengen.

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for kommentar og hjelp Karoline <3 Da går det nok seg til her også ettervært, får bare smøre oss med litt tålmodighet 😀 Klem!

 5. Benedicte F.N skriver:

  Hei Kristina!
  Vi fikk akkurat samme hund som deg dagen før du fikk din – og det er så koselig <3 Vår er en jente og er 9 uker gammel.
  Første nettene måtte vi lufte henne hver tredje time da hun måtte tisse, men i går var første natt hvor hun sov fra 22-0645 – helt fantastisk deilig! Vi har buret i stuen, men radio er på ved lavt volum hele døgnet (kun jule-kanalen haha!) og vi sover på en madrass ved siden av henne på gulvet. Tror hun har skjønt at det er "sengen", da hun enten går inn dit når hun er trøtt for å sove på dagtid eller at vi bærer henne inn dit etter hun har sovnet på fanget vårt med døren åpen til buret.
  Det vi derimot har "problem" med er bitingen hennes. Er jo selvsagt ikke hard biting for å bite og det er såklart fordi hun klør i tennene, men hun får fremdeles ikke lov til å bite på mennesker. Spesielt ettersom vi har to barn i hus som kan bli skremt. Vi prøver både med å alltid ha noe tilgjengelig for å bite på eller umiddelbart fjerne oss fra henne når hun prøver seg, men hun syns det er for gøy med oppmerksomhet til at hun slutter enda. Hvordan har dere løst dette dersom dette har vært et scenario så langt? Ellers er det fantastisk med en liten valp i hus <3
  Fortsett gjerne med deling av vakle-tilværelsen! Så deilig med noen i samme situasjon 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   BITING ja, han biter oss konstant han også.. Klør så i tennene sine :/ Vi har begynt å si «nei» litt i hard tone til han, og avleder han med leker han heller kan bite på og springe etter. Det funker ganske bra 🙂 Lykke til med valpen Benedicte <3 Cocker på deg å? De er så fiiine!

 6. kristinaandersen skriver:

  Så gøy det faller i smak Ingrid 😀 Og takk for info <3 Planen er at han skal sove i tv-stua, meeeen det må vi vente litt til med tror jeg – da han enda er så liiiten at jeg får helt vondt.. Haha <3

 7. B skriver:

  Venn han med buret på dagtid også. Godbiter og kos inni buret ☺️ Hvis han sover tungt kan dere legge han i buret mens han sover. Han er liten enda, så det går seg nok til. ☺️

 8. Lisa skriver:

  Vi fikk en valp i mai og ble overrasket hvor mye jobb det var! Vi har han i bur på nattbordet og det går veldig fint. De første nettene la jeg inn ei fille han hadde fått fra tidligere eier så det var noen kjente lukter, og hadde hånda inne i buret for å trøste. Når det kom til søvn var vi veldig heldige for han pep bare de første dagene så ble han fort vandt med buret! 🙂 vi øver fortsatt på at han skal gå inn i buret av seg selv da, for han elsker å ligge som ei sjøstjerner i senga. Men vi legger inn godbit i buret, venter litt med å lukke etter han er gått inn, å gir han ny godbit når han har lagt seg ned 🙂 lykketil!

 9. Susi skriver:

  Vi fikk valp for ca 1 måned siden. Han sover nå i buret sitt hele natten. Vi har buret inne på rommet våres. Det vi gjorde va faktisk og ha han i sengen med oss. Lot han bli trygg på sitt nye hjem og stole på at vi er der. Og når han sov så la vi han i buret sitt for å forbinde buret med og sove og slappe av. Og når han våknet og ville ut så fikk han komme opp i senga igjen. Dette har funket kjempe fint for han. Og er nå trygg på omgivelsene til å sove i buret sitt om natten. Det tok noen uker, men va verdt strevet 🙂 Nå går han frivillig inn i buret sitt om kvelden når vi skal sove.

 10. Malin skriver:

  Hunden vår var likedan. Det som funket for oss var å sette buret høyt (på en stol) forran senga slik at han hadde full oversikt, samt at vi dekket til halve buret med et pledd slik at han skulle føle seg tryggere. Så flyttet vi han litt lengre unna for hver natt, slik at han til slutt sov nede på stua alene.

 11. Kamilla skriver:

  Gratulerer med nydelig valp <3 vet ikke hva slags bur dere har eller om dere dekker det til, men for vår valp gjorde det stor forskjell at buret var relativt tett og hule-aktig om du skjønner – det er et sånn reisebur i plast, ikke gjennomsiktig netting hvis du skjønner. Kanskje det kan hjelpe å dekke buret litt? uten at det stopper lufttilførsel selvsagt 🙂 hunder liker instinktivt hule-aktige plasser, vårt første bur fungerte ikke men når vi fikk det nye spaserte han rett inn og ble fortrolig med en gang.
  Lykke til 😀 <3

 12. Janne skriver:

  Gratulerer med en nydelig valp! Jeg fikk min første for 2 måneder siden og han går inn buret av seg selv i 23 tiden på kvelden og sover som en Stein til 08-09.
  Det jeg gjorde var å ha han i hundesengen sin som han likte veldig godt, ved siden av min seng de første nettene. Flyttet denne lengre og lengre unna meg hver natt.
  Har buret på rommet vel og merke, men etter 5 dager puttet jeg hundesengen inni buret så han lå på et vandt underlag. Hadde buret ved siden av sengen og flyttet det lengre og lengre unna på samme måte. Tilslutt så tok jeg ut hundesengen og da var det helt greit å ligge i bur.

 13. Linda skriver:

  Hei. Vi har en valp på 4 mnd, en amerikansk cocker som dere. Den første uken sov han i bur v sengen. Våknet ofte. Jeg tok hånden på buret og så jevnlig at jeg er her. Det var en del gråt men etter en uke sov han. Man må holde ut og høre de gråte. På samme måte gjorde jeg det på dagtid. Satt v buret og roet han ned. Fjernet meg i korte perioder fra dag 1. Så lenge perioder. Etter 4 uker sov han 6 timer greit i buret. Nå gråter han 5 til 10 min etter vi går på jobb. Så sover han rolig. Er ganske stae disse cocker hundene. Begynnte på valpekurs da han var 8 uker. Det var veldig bra for oss og han. Lykke til videre. Målte er nydelig!!

 14. Sigrid skriver:

  Jeg hadde valpen min sammen med meg i senga den første perioden, før han etterhvert sovnet i buret å fikk komme opp i senga når han våknet i løpet av natta. Etterhvert sov han hele natten igjennom i buret, da flyttet jeg det ut i stua som er rett ved siden av soverommet. Nå sover han i gangen. Håper dere finner ut av det! Livet med valp er slitsomt, men sååå koselig!

 15. Victoria skriver:

  Etter egen erfaring kan jeg egentlig bare gi et tips og det er: sov på en madrass i stua i noen netter ved siden av han. Vi har hatt utrolig mange valper og det gjør dem så trygge på å sove i stua <3 Når han skal sove alene kan dere jo alltid passe på å ha døra åpen til soverommet så han kan vekke dere hvis han må luftes 🙂 Lykke til!

 16. Stine M skriver:

  Så enig med deg i dette! På en så liten valp(som faktisk er en baby – og bør behandles som en på mange måter!) er det mye viktigere å vise kjærlighet og trygghet, enn grensesetting.
  Det er helt naturlig at han ikke vil ligge i buret sitt hele natta – det er jo en kald og ensom plass, når han heller kan være med dere, som er de eneste han har i livet sitt og selvsagt vil være nærmest mulig ☺️ Om hunden piper, så er det for en grunn – jeg får litt vondt i magen når noen sier «vær konsekvent», det er jo egentlig bare trist å skulle overse valpen sin når den prøver si fra om noe.
  Grenser og «trening» på ulike ting bør komme når valpen er trygg og god i nytt hjem og er mottagelig for det, og det er den ikke etter bare en uke! Bruk tiden på masse kos, kjærlighet og nærhet isteden for opplæring og grensesetting, så får både dere og valpen en mye hyggeligere valpetid! ❤️
  Jeg synes i tillegg man skal ta en runde på dette med bur. Vil man at valpen skal sove i bur? Når den blir større og må være hjemme alene noen timer om dagen i tillegg til å måtte sove i det, begynner man å nærme seg halve døgnet i bur. Vil man ha hunden sin innestengt så mye? Bur kan være et fantastisk hjelpemiddel på mange måter, men uten grunn for å bruke det er det ofte helt unødig.

 17. Mia skriver:

  Fikk selv valp for et drøyt år siden. Vi hadde buret på rommet på starten og satt på stoppeklokke for å se hvor lenge han hylte. Vår hylte ikke noe lenger enn maks fem minutter, helt grusomt mens det holdt på, men siden jeg hadde klokke ved siden av så jeg at det ikke var så lenge som det kjentes ut. Tiden han hylte gikk fort ned, og buret ble fort hans tryggeste plass 🙂

 18. As skriver:

  Vi har sovet vedsiden av buret på madrass, der hunden skal få sin faste soveplass senere når den blir større:-) Det har funket på to av våre valper!

 19. Benedicte skriver:

  Du må huske på at dette med bur er unaturlig for hunder. Det at de skal ligge på en og samme flekk en hel natt er lenge og unaturlig. Vår hund bruker ikke bur og om natten, og han flytter mye på seg for å regulere temperaturen, dette kan ikke en hund som ligger i bur gjøre. Hunden din (og spesielt nå som han er valp <3) har et naturlig instinkt om å være sammen med flokken sin, og det er unaturlig å bli adskilt fra dere på noen slags måte. Visste du at i Sverige er du ulovlig å ha hund i bur foruten om under transport eller i situasjoner der det absolutt er nødvendig?

 20. Anne skriver:

  Heihei. Dersom dere ikke har prøvd å fylle en varmepose som han kan ligge inntil, så ville jeg ha prøvd det. Funket som bare det for hunden min da hun var liten. Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *