FIRE NYE JULEFAVORITTER

Julekupp, det elsker vi vel alle! Jeg syns det er så gøy når butikkene fyller på med litt morsomme juleting, og må selvfølgelig dra med meg hjem litt hvert eneste år. I dag tenkte jeg å tipse dere om fire nye favoritter, som ble med hjem i forrige uke.✨🎅🏼

JULETE TIPS ✨

♥ Coletta sitt juleskum har jeg ikke kjøpt i pose på to år. Slike poser er jo svindyre, og det er bare til å innse at i mitt hjem så ryker en slik pose før man i det hele tatt rekker å blunke. Heldigvis finnes det bokser med dette juleskummet vi alle elsker, og jeg døde litt av glede i fjor når jeg oppdaget det. For tro meg, evig servering av livets juleskum gjør deg til en favoritt når du inviterer til besøk hjemme i julen. Haha! Clas Ohlson har 3 for 2 på disse, og jeg mener å huske at en boks ikke koster mer enn 89 kroner.
♥ Ellers må jeg tipse om Søstrene Grene. Den butikken har mye dilldall, men også utrolig mye gøy i mellom alt det andre. Jeg er ganske så storfan av den butikken, jeg! Her fant jeg noen supersøte reinsyrkopper i papp, som uten tvil skal få være med ut på skogsturer i desember. Så sjukt julete og fine! Eller er disse julekonfettiene en ting jeg gleder meg til å dekorere bordet med her hjemme når vi skal ha selskaper, de er fylt med brikker i julens farger – sånn hvis du ønsker å smelle de. Eller, nye muffinsformer med juletema! De måtte bare bli med. Jeg tror alle tre tingene kom på rett over hundrelappen, hvis noen skulle lure på det.

Q: har du noen julete tips å dele?

18 kommentarer på “FIRE NYE JULEFAVORITTER

 1. Beate skriver:

  Så fine tips! Var selv på söstrene grene en dag her, og må nok innom en tur til! 😉 Til min mormor som ikke önsker seg noe, er det vanskelig å kjöpe en gave! Jeg endte opp med å kjöpe jule te, jule kaffe, mandler med sjokolade, noe deilig lakris og servietter. Så kjöpte sånn blank innpakning, samlet disse tingene sammen i den blanke innpakningen, og surret et fint bånd på toppen! Det ble en koselig gave! Klem til deg, fine! <3

 2. Maren skriver:

  Kanskje ikke en butikk, men det er sikkert noen som skal ha med pakke til kalender på jobb, deriblant meg selv 🙂 Siden jeg jobber på sykehus, så må det være kjønnsnøytralt (såkalte spa-sett, te og håndkrem er bannlyst, haha). Tipset mitt er hvertfall en pakke pepperkakedeig, glasur på tube og en boks med julestrøssel (disse runde med flere rom). Det blir ca 100 kr, som er budsjettet som er satt på vår avdeling. Følte meg GENIAL da jeg kom på dette 😀

 3. Bell skriver:

  Ingen tips selv, men er helt desperat etter tips til hvor man kan finne julelukt! Typ luktelys, duftolje eller røkelse. Vet om den vanlige man får kjøpt på apoteket.. men har noen av dine lesere tips til andre steder man kan får kjøpt evig lukt av jul ?? Er så klar for å fylle huset med julelukt <3

 4. Birgitte skriver:

  Hei 🙂 Hva tenker du om forbruket vi har av klær og pynteting, og det bruk-og-kast-samfunnet som ikke er noe bra for miljøet? Er veldig nysgjerrig, fordi du påvirker og når ut til veldig veldig mange…

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg tenker at vi alle kan gjøre så godt vi kan og ta oss selv litt i nakken for miljøet sitt skyld, så er vi på god vei 🙂

   • Linn skriver:

    Skjønner det er ting vi ikke ser på bloggen, men hva er dine bidrag, Kristina? For ut ifra bloggen, er det ikke liten tvil om at forbruket dit av større og mindre ting er ganske høyt, uten å gagne miljøet overhode. Skjønner at bloggere synes det er «slitsomt» å få disse anklagene, men mener også at dersom man svarer som at man faktisk gjør litt, må man kunne svare litt dypere enn du gjør her også.
    Alle bedrifter har et samfunnsansvar, også bloggere.

 5. Rebecca skriver:

  Elsker å lage hjemmelaget snop og legge i små cellonfan poser med et koselig bånd rundt ♥️ Jeg pleier å lage brente mandler, karameller og sjokolade trøfler.. De passer også som perfekte førejulsgaver! ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *