VERDENS FINESTE TIDLIGE JULEGAVE

Onsdag kveld kom jeg hjem etter å ha vært på farten med Hilde og Celina. En helt vanlig onsdag, og jeg gledet meg som alltid til å komme hjem til kjæresten. Åpner døra til huset og Preben sier fra stua at jeg må komme inn – ‘det er noen her som vil hilse på deg’. Og hva ser jeg? Verdens skjønneste bittelille valp med en rød sløyfe rundt halsen. En åtte uker gammel Cocker Spaniel, som Preben hadde hentet for å overraske oss. Altså, hva skal man si? Jeg trodde jeg skulle gå rett i bakken, og begynte seriøst å hakke tenner av både sjokk og glede. Jeg har alltid visst jeg er verdens heldigste med kjæresten min, men dette toppet bare alt. For en drøm 😭❤️

HEI, JEG HETER MÅLTE!

Det har også naturlig nok kommet mange spørsmål om Milo, og det forstår jeg. Milo har det fint, han elsker heldigvis Målte og er superhappy for å ha fått en lekekamerat som faktisk er mindre enn han. Det gleder hjertet hans, haha! Når det er sagt vil jeg ærlig fortelle at jeg deler på Milo med mine foreldre nå, og det har jeg gjort siden i sommer. Det er rett og slett av den grunn av at han har vært mye syk og ting må tilpasses bedre rundt han for at han skal ha det best mulig.♥ Så vi hjelper hverandre med han, stiller opp for hverandre og håper vi får han han her så lenge som mulig med riktig tilpasning. Vi koser oss alle sammen om dagen med vår nye lille venn, og jeg gleder meg til å dele masse kos fremover med dere. Og en ny valpetid, dere. Hjeeelp, haha! Jeg hadde seriøst glemt hvor slitsomt det var, lille Målte holdt show i hele natt og forstår ikke helt av om natten, ja da skal man sove….. Flaks for den lille rakkaren at han er så skjønn som han er! 😂

54 kommentarer på “VERDENS FINESTE TIDLIGE JULEGAVE

  • kristinaandersen skriver:

   Leser du bloggen min, så vet du godt hvor mye Milo betyr for meg. Dette handler ikke om å glemme, det handler om å tilpasse og tilrettelegge for at Milo, som er og har vært veldig mye syk, skal få ha det best mulig resten av livet sitt. DET er fokuset her, ikke noe annet. Ønsker deg en strålende mandag Tone 🙂

 1. K skriver:

  Synes det er så synd å lese kommentarfeltet ditt av og til! Mange personer som har behov for å komme med stikkere og spydige kommentarer:(

 2. Martine skriver:

  Fy flate, det er det nydeligste vesenet jeg har sett! Herlighet, gratulerer så mye ❤ Og ja, som Hanne her sier så vet vi alle hvor mye Milo betyr for deg, helt latterlig at folk skal komme med slike kommentarer som Tone L. Dessuten vet vi ikke alt om livet ditt så den kommentaren er jo fullstendig grunnløs.
  Ha en fin uke, Kristina ❤

 3. Beate skriver:

  Sååå nydelig! <3 Og, ja som flere sier her, vil jeg også si det samme! Vi som har fulgt deg lenge, VET hvor höyt du elsker Milo!!! Klem til deg skjönne! <3

 4. Iselin skriver:

  Gratulerer så mye med valp <3 At Milo har det bra tviler jeg ikke et sekund på. Og så snille dine foreldre er.
  Ha en fin dag 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Tusen takk Iselin <3 Ja, de er helt fantastiske, det ville ikke fungert med han lengre uten hjelp fra de.. God klem!

 5. Mette skriver:

  Så utrolig skjønn ❤️ hellandussan smelter helt her… Jeg har så lyst på en hund igjen etter at min lille Bamse gikk bort for 1 år siden… savnet er i alle fall stort ❤️ og det å se denne lille skjønne gjorde at jeg nå seriøst begynner å bli klar igjen for ny hund igjen… Godt å høre at Milo har det fint og at dere hjelper hverandre for å gjøre det beste for han, skjønne lille Milo ❤️ Ønsker deg en strålende uke fineste Kristina

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Mette <3 Forstår godt du savner din kjære Bamse, man blir så glad i hundene at det blir som å miste et familiemedlem i mine øyne :/ Håper du en dag kan få en bestevenn nr.2 <3 Stor klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  Tusen takk for støtte og gode ord, A <3 Gleder meg masse jeg også, til helgen er det fri fly for pynting til jul for å si det sånn 😀 Haha! Goood klem til deg <3

 7. Iselin skriver:

  Først av alt, vi vet hvor høyt du elsker Milo! Så prøv å la andre kommentarer prelle av ❤️
  Kunne du skrevet litt om ordningen med Milo og hva han trenger av tilpasninger? Syns det hadde vært fint å se hvordan man kan løse det for de små firbente 🙂
  Og det nye tilskuddet, nydelig!

  • kristinaandersen skriver:

   Tusen takk Iselin <3 Jeg kommer nok ikke til å utdype noe mer dessverre, da det blir så mye meninger og kritikk, noe jeg ikke klarer i akkurat den situasjonen :/ Klem!

 8. Milla skriver:

  For en vakker liten klump <3 Herlig hvis han og Milo kan få litt glede av hverandre også, alt ettersom hva Milo orker så klart! Ønsker dere masse lykke til 🙂 Fantastisk nydelig med den røde sløyfa da <3 <3

  • kristinaandersen skriver:

   Vi hadde bestemt oss for valp en eller annen gang, muligens på nyåret, men at den kom som tidlig julegave ante jeg ikke <3

 9. Anna Justyna skriver:

  Åh så søtt! <3 <3 <3 Du er heldig Kristina, jeg ønsker deg og kjæresten din mye lykke og glede. 🙂 Det er godt å vite at normale menn eksisterer… 🙂 btw: Jeg kan forestille meg hvor glad Milo var med kameraten! 😀 Go' uken!

 10. Maria Olsnes skriver:

  Litt sånn av nysgjerrighet, fordi jeg har hund som har vært syk selv; på hvilken måte passer det bedre for Milo å bli delt på? Hvilke faktiske grunner er det til at dere velger den løsningen? For jeg tenker jo at dagene dine ser ganske like ut, med lite reiser osv, så skjønner ikke helt behovet for at han skal deles på, hvis du skjønner.

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg ønsker ikke å utdype dette mer, noe som er bestemt sammen med mine foreldre også. Det er mye private grunner til det, og det ønsker jeg å hole sånn 🙂

 11. Lina skriver:

  Blir så sinna over hva folk som Tone L klarer å lire ut av seg. Det er da ingen som helst tvil om at du elsker Milo, og det at du deler ham med foreldrene dine viser jo IKKE at du sender ham bort og glemmer ham, men at du tar valg basert på hva som er best for Milo!!
  Håper du klarer å la sånne kommentarer prelle av deg, Kristina.

 12. kristinaandersen skriver:

  De er superfine, men ikke gode i mine øyne :/ De skraper seg sykt opp fort og blir derfor sølv gjennom det hvite, i tillegg til at maten svir seg ekstreeemt lett. Så, jeg vil egentlig ikke anbefale de…. Haha!

 13. Martine skriver:

  Såå fin, og så heldig du er!! Min hund på 9 måneder ble nettopp påkjørt rett foran øyene på meg og barna, og vi er helt knust. En hund er virkelig ett familiemedlem, og de gir så mye glede! Ta godt vare på Milo og Målte ❤️
  Jeg lurte på om du kunne dele litt mer antrekk? Jeg måå få kjøpt meg nye klær, men finner liksom ikke noe, det er jo så mye å velge mellom på nett :p Du er en av de få bloggerne som har en fin stil synes jeg, så basic, classy!

 14. Elise a. skriver:

  Gratulerer så mye! Såååå søt! Vi fikk oss valp for første gang nå i september og…. for et styr! Men verdt det 🙂
  Vi vente henne til å ligge i bur om natten fra første natt. Hadde det inne på soverommet og flyttet det gradvis ut. Nå sover hun hele natten gjennom i buret sitt uten en lyd!
  Lykke til! Og nyt valpetiden, de vokser så fort :’-)

  • AP skriver:

   Så lenge buret ikke er stengt igjen, så er det bare flott at hunden har funnet seg sin egen lille «space» i buret 🙂
   Men synes ikke noe om de som stenger hundene sine inne i bur, om det så er 5 minutt eller flere timer. Hører ofte folk si «men hunden liker seg inne i buret», da forstår jeg ikke hvorfor man trenger å stenge døren. Ha døren åpen, hvis hunden liker seg i buret, ja da går den inn dit selv:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *