VERDENS FINESTE TIDLIGE JULEGAVE

Onsdag kveld kom jeg hjem etter å ha vært på farten med Hilde og Celina. En helt vanlig onsdag, og jeg gledet meg som alltid til å komme hjem til kjæresten. Åpner døra til huset og Preben sier fra stua at jeg må komme inn – ‘det er noen her som vil hilse på deg’. Og hva ser jeg? Verdens skjønneste bittelille valp med en rød sløyfe rundt halsen. En åtte uker gammel Cocker Spaniel, som Preben hadde hentet for å overraske oss. Altså, hva skal man si? Jeg trodde jeg skulle gå rett i bakken, og begynte seriøst å hakke tenner av både sjokk og glede. Jeg har alltid visst jeg er verdens heldigste med kjæresten min, men dette toppet bare alt. For en drøm 😭❤️

HEI, JEG HETER MÅLTE!

Det har også naturlig nok kommet mange spørsmål om Milo, og det forstår jeg. Milo har det fint, han elsker heldigvis Målte og er superhappy for å ha fått en lekekamerat som faktisk er mindre enn han. Det gleder hjertet hans, haha! Når det er sagt vil jeg ærlig fortelle at jeg deler på Milo med mine foreldre nå, og det har jeg gjort siden i sommer. Det er rett og slett av den grunn av at han har vært mye syk og ting må tilpasses bedre rundt han for at han skal ha det best mulig.♥ Så vi hjelper hverandre med han, stiller opp for hverandre og håper vi får han han her så lenge som mulig med riktig tilpasning. Vi koser oss alle sammen om dagen med vår nye lille venn, og jeg gleder meg til å dele masse kos fremover med dere. Og en ny valpetid, dere. Hjeeelp, haha! Jeg hadde seriøst glemt hvor slitsomt det var, lille Målte holdt show i hele natt og forstår ikke helt av om natten, ja da skal man sove….. Flaks for den lille rakkaren at han er så skjønn som han er! 😂

67 kommentarer

 1. Stakars Milo , syns han ble glemt etter ny kjæreste og nå ny hund. Den er nydelig den altså

  1. kristinaandersen

   Leser du bloggen min, så vet du godt hvor mye Milo betyr for meg. Dette handler ikke om å glemme, det handler om å tilpasse og tilrettelegge for at Milo, som er og har vært veldig mye syk, skal få ha det best mulig resten av livet sitt. DET er fokuset her, ikke noe annet. Ønsker deg en strålende mandag Tone 🙂

 2. Synes det er så synd å lese kommentarfeltet ditt av og til! Mange personer som har behov for å komme med stikkere og spydige kommentarer:(

  1. kristinaandersen

   Jepp, det er bare utrolig leit og slitsomt for å være ærlig..

 3. Fy flate, det er det nydeligste vesenet jeg har sett! Herlighet, gratulerer så mye ❤ Og ja, som Hanne her sier så vet vi alle hvor mye Milo betyr for deg, helt latterlig at folk skal komme med slike kommentarer som Tone L. Dessuten vet vi ikke alt om livet ditt så den kommentaren er jo fullstendig grunnløs.

  Ha en fin uke, Kristina ❤

  1. kristinaandersen

   Tusen tusen takk Martine, setter så pris på det <3 God klem!

 4. Hvor kan jeg få taki en sånn kjæreste?😂😂 har Preben en bror?😇😇

  1. kristinaandersen

   HAHAH! Ja, det har han faktisk 😂 Men han er jammen meg opptatt han å, haha <3 Alle skulle hatt en Preben, helt utrolig at jeg skulle bli så heldig❤️❤️

 5. Sååå nydelig! <3 Og, ja som flere sier her, vil jeg også si det samme! Vi som har fulgt deg lenge, VET hvor höyt du elsker Milo!!! Klem til deg skjönne! <3

  1. kristinaandersen

   TUSEN takk for kommentaren, Beate <3

 6. Er det engelsk el amerikansk cocker spaniel? Nyyydelig uansett!! Og så fint at Milo får en lekekamerat 🙂

  1. kristinaandersen

   Amerikansk 😀 Enig, er sås koselig <3

 7. Gratulerer så mye med valp <3 At Milo har det bra tviler jeg ikke et sekund på. Og så snille dine foreldre er.

  Ha en fin dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Iselin <3 Ja, de er helt fantastiske, det ville ikke fungert med han lengre uten hjelp fra de.. God klem!

 8. Så utrolig skjønn ❤️ hellandussan smelter helt her… Jeg har så lyst på en hund igjen etter at min lille Bamse gikk bort for 1 år siden… savnet er i alle fall stort ❤️ og det å se denne lille skjønne gjorde at jeg nå seriøst begynner å bli klar igjen for ny hund igjen… Godt å høre at Milo har det fint og at dere hjelper hverandre for å gjøre det beste for han, skjønne lille Milo ❤️ Ønsker deg en strålende uke fineste Kristina

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mette <3 Forstår godt du savner din kjære Bamse, man blir så glad i hundene at det blir som å miste et familiemedlem i mine øyne :/ Håper du en dag kan få en bestevenn nr.2 <3 Stor klem!

 9. For en nusselig, liten skapning! Gratulerer så mye, for en snill kjæreste du har😊 Kjenner jeg får en klump i magen av kommentaren om Milo, skjønner ikke hvordan folk kan skrive noe sånt til et annet menneske. Har til tider lurt på hvor det blir av Milo, men har tenkt at det er en grunn til at vi ikke får se han så mye. Har ikke en eneste gang tvilt på hvor mye du elsker den lille gledessprederen❤️ Vet det er lettere sagt enn gjort, men ikke bry deg om sånne kommentarer som bare er ute etter å såre! Med det sagt så håper jeg du nyter det nye tilskuddet, gleder meg til å følge med videre!

  Og gleder meg helt hinsides mye til juleblogging om pynting, gaver og tips😄 julestemningen holder på å boble over her i gården, til tross for at vi enda ikke har pyntet, sett julefilmer eller startet på julebaksten, haha! Håper du får en fin mandag, og at du vet hvor fantastisk du er både som blogger og person! Stor klem til deg Kristina (og lille Målte)❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for støtte og gode ord, A <3 Gleder meg masse jeg også, til helgen er det fri fly for pynting til jul for å si det sånn 😀 Haha! Goood klem til deg <3

 10. Så skjønn! Er det en amerikansk cocker spaniel dere har fått? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja<3

 11. ÅÅÅÅH, herremin for en nydelig valp! <3

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 12. Herlighet for en skjønning!

  1. kristinaandersen

   Må si meg enig, haha <33

 13. Ååå, for en fining❤️ Hunden hjemme (hos mamma og pappa) måtte få slippe nå i september, og jeg savner henne sånn. Det blir ny valp, men det blir nok til våren igjen. Gleder meg til det kommer en ny pelsdott 😄

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 14. Så herlig og skjønn liten valp, gratulerer så mye med en ny hund i hus! Kjærligheten man får til hunden sin er noe helt ubeskrivelig <3 Jeg har selv sett på denne rasen, men må vente med det en stund til jeg og samboeren får kjøpt oss leilighet. I mellomtiden kan jeg kose meg med de herlige bildene du deler 😀 Ønsker deg en fin start på uken med skjønne Målte!

  1. kristinaandersen

   Deeet kan du gjøre <3 Bare å glede seg til det blir din tur, cocker er magiske hunder 😀 Klem!

 15. Først av alt, vi vet hvor høyt du elsker Milo! Så prøv å la andre kommentarer prelle av ❤️
  Kunne du skrevet litt om ordningen med Milo og hva han trenger av tilpasninger? Syns det hadde vært fint å se hvordan man kan løse det for de små firbente 🙂

  Og det nye tilskuddet, nydelig!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Iselin <3 Jeg kommer nok ikke til å utdype noe mer dessverre, da det blir så mye meninger og kritikk, noe jeg ikke klarer i akkurat den situasjonen :/ Klem!

 16. Åå så koselig med en liten valp! Bare helt nydelig😍 Henta selv ny valp i sommer, og må ærlig innrømme at jeg selv hadde glemt hvor mye liv det er i disse små tassene😂 men de gir så mye glede.♥️

  1. kristinaandersen

   Såå sant <33 Er så koselig altså!!

 17. For en vakker liten klump <3 Herlig hvis han og Milo kan få litt glede av hverandre også, alt ettersom hva Milo orker så klart! Ønsker dere masse lykke til 🙂 Fantastisk nydelig med den røde sløyfa da <3 <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Milla! Ja den sløyfa var jo bare det skjønneste, haha <3

 18. Hadde dere diskutert ny hund på forhånd eller var det helt overraskende for deg?:)

  1. kristinaandersen

   Vi hadde bestemt oss for valp en eller annen gang, muligens på nyåret, men at den kom som tidlig julegave ante jeg ikke <3

 19. Åå, har en cocker spaniel i samme farge ❤️ De er virkelig verdens beste rase, og de blir bare bedre med alderen. Hun begynner å dra på årene, men det merker vi ingenting til! Vi håpte at hun skulle bli mye eldre, men nettopp fått beskjed om at hun har fått kreft.. 💔 Blir så glad av å se snappene dine av ham 🤭

  1. kristinaandersen

   Ååå sender deg gode tanker Anna<3 Så trist når dyrene blir syke 🙁

 20. Anna Justyna

  Åh så søtt! <3 <3 <3 Du er heldig Kristina, jeg ønsker deg og kjæresten din mye lykke og glede. 🙂 Det er godt å vite at normale menn eksisterer… 🙂 btw: Jeg kan forestille meg hvor glad Milo var med kameraten! 😀 Go' uken!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Anna <3 Det syns jeg også var godt å oppdage, haha! Preben er helt fantastisk <3 God klem!

 21. Nydelig🥰 Heldigvis er vi bygd slik at vi har plass til flere både mennesker og dyr i hjertene våre💕 Kos dere!!!

  1. kristinaandersen

   Så sant Camilla<3

 22. Noe så skjønn🤩 og navnet passet ham perfekt👍🏻 Så fint at Milo har det bra og tok godt imot sin nye lekekamerat. De får nok mye glede av hverandre. Julebilder med de to skjønningene mottas med takk 🤩. Ønsker deg en fin uke og lykke til med valpetrening🐶❤️ Klemmer fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Det må jeg få til 😀 Tuusen takk Jenni <3

 23. Haha, han ser så gretten og irritert ut på disse bildene, så søtt <3

  1. kristinaandersen

   Det gjør han hele tiden, det er øynene hans – konstant «lei meg øyne» og munn😂😂

 24. Aww😃 Gratulerer med nytt familiemedlem❤ Så koselig!! Både for han og dere!! Han er helt nydelig❤

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mona <3

 25. Såå nydeleg!😍❤
  Og så gøy for Milo med ein leikekamerat. Og Milo er heldig som har så mange til å ta seg av han!❤ Gløymer aldri podden når du fortelte at han var så sjuk.. Han er litt av ein tøffing den lille krabaten!

  1. kristinaandersen

   Ikke jeg heller, det er en av de tyngste tidene jeg har hatt.. Han er en fighter den lille tassen<3

 26. Det er en av de nydeligste valpene jeg har sett og så koselig at milo får litt selskap <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 27. Herlig vesen! Fint for Milo og ha en lekekamerat når han er i form til det og❤️❤️ Gratulerer!

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 28. Maria Olsnes

  Litt sånn av nysgjerrighet, fordi jeg har hund som har vært syk selv; på hvilken måte passer det bedre for Milo å bli delt på? Hvilke faktiske grunner er det til at dere velger den løsningen? For jeg tenker jo at dagene dine ser ganske like ut, med lite reiser osv, så skjønner ikke helt behovet for at han skal deles på, hvis du skjønner.

  1. kristinaandersen

   Jeg ønsker ikke å utdype dette mer, noe som er bestemt sammen med mine foreldre også. Det er mye private grunner til det, og det ønsker jeg å hole sånn 🙂

 29. Blir så sinna over hva folk som Tone L klarer å lire ut av seg. Det er da ingen som helst tvil om at du elsker Milo, og det at du deler ham med foreldrene dine viser jo IKKE at du sender ham bort og glemmer ham, men at du tar valg basert på hva som er best for Milo!!

  Håper du klarer å la sånne kommentarer prelle av deg, Kristina.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille deg Lina <3

 30. Hei Kristina! Litt rart spm kanskje, men de hvite grytene du har på kjøkkenet ditt (så feks en fra fiskesuppeinnlegget ditt), de er så fine! Nå skal jeg investere i noen gode gryter og lurer på om du er fornøyd med dine? Elsker de hvite, men ser for meg de kanskje blir litt slitte/ stygge i det hvite belegget ift sorte gryter? (Har litt ocd på sånt😅) Eller har du lite å utsette på det? ☺️

  1. kristinaandersen

   De er superfine, men ikke gode i mine øyne :/ De skraper seg sykt opp fort og blir derfor sølv gjennom det hvite, i tillegg til at maten svir seg ekstreeemt lett. Så, jeg vil egentlig ikke anbefale de…. Haha!

 31. Såå fin, og så heldig du er!! Min hund på 9 måneder ble nettopp påkjørt rett foran øyene på meg og barna, og vi er helt knust. En hund er virkelig ett familiemedlem, og de gir så mye glede! Ta godt vare på Milo og Målte ❤️

  Jeg lurte på om du kunne dele litt mer antrekk? Jeg måå få kjøpt meg nye klær, men finner liksom ikke noe, det er jo så mye å velge mellom på nett :p Du er en av de få bloggerne som har en fin stil synes jeg, så basic, classy!

  1. kristinaandersen

   Åh herregud, blir helt dårlig 🙁 Sender deg stor klem Martine! <3

 32. Søøøøøøt ❤️

 33. Gratulerer så mye! Såååå søt! Vi fikk oss valp for første gang nå i september og…. for et styr! Men verdt det 🙂
  Vi vente henne til å ligge i bur om natten fra første natt. Hadde det inne på soverommet og flyttet det gradvis ut. Nå sover hun hele natten gjennom i buret sitt uten en lyd!
  Lykke til! Og nyt valpetiden, de vokser så fort :’-)

  1. Så lenge buret ikke er stengt igjen, så er det bare flott at hunden har funnet seg sin egen lille «space» i buret 🙂
   Men synes ikke noe om de som stenger hundene sine inne i bur, om det så er 5 minutt eller flere timer. Hører ofte folk si «men hunden liker seg inne i buret», da forstår jeg ikke hvorfor man trenger å stenge døren. Ha døren åpen, hvis hunden liker seg i buret, ja da går den inn dit selv:)

 34. Helledussen så søt!

 35. For en gave! Gratulerer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *