KLEINESØNDAG OG RABATT HOS BERGANS

Inneholder reklame for Bergans.


Good søndag, dere ♥ Dette er den kleineste dagen jeg har hatt på lang tid, julebord tar på, så i dag skal jeg rett og slett gjøre ingenting. Ligge i senga, se film, sove, spise digg sønagsmiddag og bare kose meg. Heldigvis er kjæresten like sliten som meg, det hjelper på – så kan vi kleine oss sammen… Haha! Jeg har sykt mye å fortelle dere, men hjernen samarbeider ikke nok til å dele verdens fineste historie akkurat nå, så det får komme når jeg er oppe og nikker litt igjen. Har dere et film eller serietips som kan sees i dag? Shoot! Det trengs på en dag som dette.

Ullgenser her & ullbukse her

Ellers må jeg tipse dere om dette magiske ullsettet fra Bergans. Det er fra Cecilie Skog sin kolleksjon, og der er det jo så magisk mye fint at jeg sliter med å ikke klikke hjem alt. Uansett! Ull er det beste som finnes nå på vinteren, jeg bruker det både når jeg chiller hjemme, når jeg trenger ekstra varme under klærne eller når jeg skal ut på tur. Dette er så mye bedre enn annet ull jeg har, rett og slett fordi det er i merinoull og ikke føles fryktelig tykt. Elsker det! Frem til første desember får dere nok en gang 20% på alt hos Bergans.com, og rabattkoden du må bruke er kristina20 ♥ Kanskje du finner noen julegaver også du kan spare litt penger på? God klem fra meg!

24 kommentarer på “KLEINESØNDAG OG RABATT HOS BERGANS

 1. Mette skriver:

  Finest Kristina – ✲så søt du er ✲ – det ullsettet fra Bergans kledde du virkelig, så fin farge – og tusen takk for rabatt og tips – det ble både 1-2 & 3 ting i handlekurven etter at jeg var innom bloggen din ✲✲✲ men huff, jeg er IKKE misunnelig på dagen-derpå-formen din – verste følelsen som er, men det beste med en slik dag er og bare ligge under dyna, spise junk food og se film ★☆★ og jeg tipper du koser deg litt også med den skjønneste gaven du fikk ♡

 2. kristinaandersen skriver:

  Hei Malin! Det å kommentere kropp og utseende er ikke en fin ting å gjøre, noe jeg håper du kan huske på. Sannheten er tvert imot, jeg har aldri vært mindre i kroppen enn det jeg er nå og føler meg superbra om dagen 😀 Håper mandagen din blir fin og at du tenker deg om hvordan du snakker til andre mennesker fremover 🙂

 3. Stine H skriver:

  Så missunlig Malin er da lyser misunnelse av den stygge kommentaren.Kristina ser jo helt fantastisk ut. Synes jeg ho alltid gjør uansett vekt opp eller ned.

 4. Beate skriver:

  Så slem du er Malin! DU er en stor grunn til alt kroppspress, tydligvis!
  Jo MINDRE vi kommenterer kropp, jo bedre! Tenk om INGEN noen gang hadde begynt å kommentere kropp! DA hadde det värt et myyye mer behagelig samfunn!
  Klem til deg Kristina! <3

 5. Nina skriver:

  Wow, blir paff av at det går an å være så ufin i et kommentarfelt? Spesielt..
  Du ser råflott ut, Kristina og nye valpen er så skjøøøønn!

 6. Kjersti skriver:

  Det er faktisk det dummeste jeg har lest. Du ser strålende ut, Kristina. Håper det går inn i hodet ditt at dette er skrevet av et misunnelig og trist menneske og ikke har rot i virkeligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *