FILMEN DU MÅ SE I KVELD

Endelig (snart..) helg og fredag ♥ Denne helgen skjer det masse kos, og jeg gleder meg så! I kveld blir det datenight med kjæresten min, og i morgen blir det årets første julebord. Supergøy! Siden det nå er helg og tid til å slappe litt av, tenkte jeg å kickstarte den med å dele et ordentlig bra filmtips med dere. Denne fikk jeg tips om fra en leser, og jeg er helt enig med henne – dette er en spesielt god film alle burde få sett.

HOTEL MUMBAI

Hotel Mumbai omhandler den fryktelige historien om terrorangrepet på det berømte og tradisjonsrike Taj Hotel som skjedde i 2008, i den indiske byen Mumbai. I filmen møter vi noen ansatte som er så modige og har så sterk viljestyrke at det var helt rørende, blant annet kjøkkensjefen Oberio og kelneren Arjun, som virkelig risikerer sitt eget liv for å redde hotellgjestene. Vi får følge medarbeiderne når terroristene erobrer hotellet og går fra rom til rom med et eneste mål: å drepe flest mulig mennesker. I filmen får også et gripende møte med et ektepar som skilles fra sin lille baby, og kampen de må gjennom for å finne sammen igjen. Alle skjønner hva som er i ferd med å skje, og hele historien er helt hjerteskjærende..
Denne filmen er helt utrolig bra, og jeg anbefaler den på det sterkeste! En film som er utrolig trist og fryktelig, men også rørende fordi man virkelig får se samhold og styrke blant mennesker. Vi leide den forresten i iTunes, men den finnes helt sikkert flere steder. Ha en fin start på helgen, godtfolk! ♥

20 kommentarer på “FILMEN DU MÅ SE I KVELD

 1. Victoria skriver:

  Hei, Kristina! Elsker bloggen din, og er stort sett innom hver dag <3 det er ikke ofte jeg legger igjen en kommentar, men lurer så på om det fortsatt er mulig å høre på Andersen&Jacobsen podcasten? Hørte alle episodene da de kom ut, men har liksom aldri funnet en podcast som måler seg, har så lyst til å høre de igjen <3

 2. Ragnhild skriver:

  Takk for tips! 🙂 Holder på å se serien «Onde Planer» på Netflix nå og begynte å tenke på deg. Skikkelig spennende True Crime hvor man blir sittende å tenke hvem er skyldig.
  🙂
  Elsker det!

 3. Cecilie skriver:

  Er så spent på om du er fornøyd med phillips støvsugeren? Er den god på både parkett og tepper?
  Gjerne et innnlegg med husholdnings-hacks?! 😀

 4. anonym skriver:

  Jeg så denne filmen i går kveld og det var helt forferdelig. Jeg fikk ikke sove etterpå og fikk skikkelig angst. Men filmen var veldig bra <3

 5. LH skriver:

  Skal ikke snakke stygt om CBE, men syns du virkelig hun leverer så ekstremt variert innhold? Treningstirsdag, oppskriftsonsdag og ellers veldig overfladisk fra hverdagen..

 6. Tiril skriver:

  Skulle egentlig ikke sende kommentaren over med mitt hele navn. Kunne du slettet navnet eller svart generelt?
  Mobilen fylte inn automatisk, så så ikke at hele navnet kom opp før det var publisert. Håper det kan gå, og at du kun leser denne kommentaren men ikke poster den 🙂

 7. M skriver:

  Takk for tips ! Så denne i går. Veldig intens, at dette er basert på en sann historie er bare så trist. Jeg og søsteren min satt helt anspent i sofaen under hele filmen. Skikkelig bra film 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *