KYLLINGFORM MED MANGOCHUTNEY


Kyllingform med mangochutney og karri er en skikkelig god rett som byr på ordentlig digge smaker. Litt annerledes og litt spicy, det liker jeg! Denne smakte jeg i en bursdag for mange år siden, og har elsket den siden den gang. Her kommer oppskrift på en super hverdagsmiddag.

 

TIL FIRE PERSONER TRENGER DU:

4 kyllingfileter – 3 dl lettrømme – 3 dl matfløte – 1/2 glass mangochutney – en revet gulrot – en hakket vårløk – en rød paprika – 3 ts karripulver – salt og pepper – ris – salat

SLIK GJØR DU:

Forvarm ovnen til 220 grader. Ha kyllingfiletene i en ildfast form, og strø over hakket vårløk, paprika og strimlet gulrot. Bland rømme, fløte, mango chutney og karri i en bolle, som du så har over kyllingen i en ildfaste formen. Krydre med salt og pepper. Stek på miderste rille i ovnen i cirka 30 minutter. Kok så ris, og lag en frisk og god salat du kan servere til.

Håper det smaker. ♥

17 kommentarer på “KYLLINGFORM MED MANGOCHUTNEY

 1. Trine skriver:

  Åh, så godt DET så ut! <3
  Jeg lurer på om du kommer du til å lage et innlegg med tips om ny julepynt før desember som du har gjort tidligere år? Syns alltid du finner så mange fine skatter som jeg aldri hadde funnet ellers i butikk <3

 2. Hilde Marie skriver:

  Dette så ut som en veldig god og enkel middag! Tommel opp for oppskrifter på både middag, frokost, lunsj og desserter 😀

 3. Guro skriver:

  Kristina, hvordan fikk du til helt svart forside på albumet fra Fotoknudsen? Får ikke til å velge uten bilde på forsiden. Er det bare å velge med bilde, men ikke sett inn bilde, kun tekst?
  God helg 🙂

Comments are closed.