SNIKTITT, UFLAKS OG JULEGAVETIPS

Inneholder reklame for The Body Shop.


I forrige uke fikk vi levert både spisestue, stoler og alt av lamper til hjemmet. Ironisk nok var den ene glasskuppelen til spisestuelampa knust, og de to andre lampene til stua var det også feil på. Og nå får jeg jammen ikke tak i nettbutikken der jeg kjøpte sistnevnte heller, så her spøker det for å bli fiks ferdig til første desember… 😂 Snakk om uflaks! Det nærmer seg uansett, og jeg tenkte å gi en liiiten sneakpeak på spisestuedelen. Jeg er så fornøyd for stilen vi har valgt å gå for! Helt annerledes enn hva jeg har hatt tidligere og bare så utrolig hjemmekoselig.

SNEAKPEAK

Gleder meg til å pynte, style og gjøre alt ferdig. Trebord er jeg så glad at vi valgte å gå for, jeg var så ferdig med det hvite spisebordet jeg hadde tidligere at jeg holdt seriøst på å bli gal. Det gikk liksom ikke ann å få det koselig uansett hva man satt på eller hva man dekket med. Men nå? Blir helt varm i hjertet, jeg! Spisebord i eik er bare helt fantastisk fint etter min mening ♥ Hva syns du?

THE BODY SHOP JULEGAVETIPS

Så, til et aldri så lite julegavetips! Jeg har forelsket meg helt i den nye juleserien til The Body Shop, som jeg har vært megafan av i alle år. Du finner alltid noe fra The Body Shop hjemme hos meg og skuffene er fylt til randen av både bodyyoghurts, bodylotions og dusjssåper. Får ikke nok! Denne serien er perfekt å gi i julegave, eller kjøpe til å ha i kalenderen. Jeg må også hylle The Body Shop for å donere et beløp ved hvert kjøp i november og desember, som går videre til utdannelse og skolegang for jenter i Indonesia og Brasil. Så fantastisk bra! Alle juleduftene lukter forøvrig helt magisk, men ‘juicy pear’ serien er min favoritt.. Ååååh! Her kan du lese mer og kjøpe produktene om du vil det. ♥

31 kommentarer

 1. Utrolig fint – hvor er spisestuebordet fra?
  Du er virkelig god å inspirere på flere områder og så herlig at du oppdaterer bloggen så ofte.

  1. kristinaandersen

   Fagmøbler 🙂 Tuusen takk BIA, så koselig av deg <3

   1. Og hvor er spisestuestolene? Kjempe lekkert! 🙂

   2. kristinaandersen

    Gubi <3

 2. Selger du de gamle stolene dine? Var det hay? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja, men de er solgt 🙂

 3. Jaaaa, trebord er sååå mye triveligere! Jeg har det selv. Tv benk i tre ++
  Det er så kos det! <3

  1. kristinaandersen

   Sjukt kos!! <3

 4. Så nydelig ! Hvor er lampa over spisebordet fra?:)

  1. kristinaandersen

   Bolia 🙂

 5. Husk å hver ekstremt flink til å olje det jevnlig, (også under så det blir metta av olje fra begge sider) og for all del ikke sett vannglass eller søl rødvin over det 😅 Jobber i Møbelbutikk og det bordet krever mye olje siden det er gjennomgående heltre eik 😊 men gud å fint det er 😍

  1. kristinaandersen

   Oh! Notert 😀 Takk Silje! Hvor ofte bør det oljes?

   1. Jeg oljer to ganger i året (noen ganger en gang) mitt er hvitoljet, blir fort flekker så tørk med engang matflekker/vann/rødvin trenger seg fort ned i treverket

    Mitt er 13 år gammelt og er like fint takket være å ha tatt vare på det.

   2. kristinaandersen

    Takk for info Tone! Da skal vi huske det 😀

 6. Karina pinheiro

  Så fint 😍 er det warm blush på veggen der?

  1. kristinaandersen

   Nei, den heter grålys 🙂

 7. ÅÅÅ så lekkert. Elsker spisebordet.
  Jeg er på utkikk etter en ny joggedress, og leter etter innlegget du postet for en stund siden om dette, men kan ikke finne det…. Kan du plis linke? Du er fantastisk og stråler virkelig om dagen. Klem <3

  1. kristinaandersen

   Hei Julianne <3 https://www.kristinaandersen.no/2019/02/25/den-ultimate-joggedressen/
   Dette du tenkte på? 😀

   1. Nei, jeg trodde du lagde et annet innlegg med flere joggedresser? Kanskje jeg drømte det xD Håper det eventuelt kommer et innlegg om dette i fremtiden <3 ha en kjempefin dag!

 8. Vi har heltre eik både spisebord og stuebord. Jeg elsker spesielt godt spisebordet. Stort, solid og god kvalitet 😁

  1. kristinaandersen

   Så gøy!! 😀

 9. Spisebordet er bare så lekkert… og eik er så fint – varm og lun farge 😍 og det passet perfekt til stolene fra Gubi – så fiiiiiiiiint… gleder meg på dine vegne – nyt og kos deg med hus & hjem 😍 klem…

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mette, så snill <3

 10. Hva heter filteret du bruker på bildene og hvor finner man det? 🙂

  1. kristinaandersen

   Disse er redigert i tezza-appen 🙂

 11. Det gavepapiret på pakken, er det noe du har kjøpt og i såfall hvor er det fra?:)

 12. Så fint 😍😍 Så koselig spisestue.Og det spisebordet var så lekkert ! Jeg måtte gi opp heltre bordert bordet vårt, ble nazi mamma som konstant var etter ungene hver gang de sølte eller ville tegne 🤣 Ble billig bord fra Jysk her, og en mindre stressa mamma 😂👍 Skal bli kjekt med gjerne litt finere møbler når ungene etterhvert blir større. Ha en super dag Kristina! ❤

 13. Så lunt og koselig dere har fått det 🙂

 14. Kristin Piersma

  Lite tips: det er ‘sneak peek’ istedenfor ‘sneak peak’; peak betyr ‘toppen’
  Klem!

 15. Sjukt lekkert!
  Er det lov å spørre hva fargen på veggen heter / fargekode?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *