SNIKTITT, UFLAKS OG JULEGAVETIPS

Inneholder reklame for The Body Shop.


I forrige uke fikk vi levert både spisestue, stoler og alt av lamper til hjemmet. Ironisk nok var den ene glasskuppelen til spisestuelampa knust, og de to andre lampene til stua var det også feil på. Og nå får jeg jammen ikke tak i nettbutikken der jeg kjøpte sistnevnte heller, så her spøker det for å bli fiks ferdig til første desember… 😂 Snakk om uflaks! Det nærmer seg uansett, og jeg tenkte å gi en liiiten sneakpeak på spisestuedelen. Jeg er så fornøyd for stilen vi har valgt å gå for! Helt annerledes enn hva jeg har hatt tidligere og bare så utrolig hjemmekoselig.

SNEAKPEAK

Gleder meg til å pynte, style og gjøre alt ferdig. Trebord er jeg så glad at vi valgte å gå for, jeg var så ferdig med det hvite spisebordet jeg hadde tidligere at jeg holdt seriøst på å bli gal. Det gikk liksom ikke ann å få det koselig uansett hva man satt på eller hva man dekket med. Men nå? Blir helt varm i hjertet, jeg! Spisebord i eik er bare helt fantastisk fint etter min mening ♥ Hva syns du?

THE BODY SHOP JULEGAVETIPS

Så, til et aldri så lite julegavetips! Jeg har forelsket meg helt i den nye juleserien til The Body Shop, som jeg har vært megafan av i alle år. Du finner alltid noe fra The Body Shop hjemme hos meg og skuffene er fylt til randen av både bodyyoghurts, bodylotions og dusjssåper. Får ikke nok! Denne serien er perfekt å gi i julegave, eller kjøpe til å ha i kalenderen. Jeg må også hylle The Body Shop for å donere et beløp ved hvert kjøp i november og desember, som går videre til utdannelse og skolegang for jenter i Indonesia og Brasil. Så fantastisk bra! Alle juleduftene lukter forøvrig helt magisk, men ‘juicy pear’ serien er min favoritt.. Ååååh! Her kan du lese mer og kjøpe produktene om du vil det. ♥

26 kommentarer på “SNIKTITT, UFLAKS OG JULEGAVETIPS

 1. BIA skriver:

  Utrolig fint – hvor er spisestuebordet fra?
  Du er virkelig god å inspirere på flere områder og så herlig at du oppdaterer bloggen så ofte.

  • Tone L skriver:

   Jeg oljer to ganger i året (noen ganger en gang) mitt er hvitoljet, blir fort flekker så tørk med engang matflekker/vann/rødvin trenger seg fort ned i treverket
   Mitt er 13 år gammelt og er like fint takket være å ha tatt vare på det.

 2. Julianne skriver:

  ÅÅÅ så lekkert. Elsker spisebordet.
  Jeg er på utkikk etter en ny joggedress, og leter etter innlegget du postet for en stund siden om dette, men kan ikke finne det…. Kan du plis linke? Du er fantastisk og stråler virkelig om dagen. Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *