UKE 47: MIDDAGSMENY

Hei til den nye uka og goood morgen til deg ♥ I dag tenkte jeg å komme med oppskrifter og forslag til ukesmeny på middagsfronten. Det er ikke alltid lett å finne på nye ting man kan lage, så oppskrifter på middag tenker jeg alltid at er hjertelig velkommen. Har du et spenstig middagstips å komme med? Del gjerne i kommentarfeltet, for denne uken har jeg sikkelig lyst å prøve meg på noe nytt 😄

Mandag: Kremet fiskesuppe.

Hvis du er glad i laks og fiskesuppe, så må du prøve denne. Den beste oppskriften jeg personlig vet om på fiskesuppe. Server med varme rundstykker ved siden av.

Tirsdag: Hjemmelaget lapskaus.

En overraskende lett middag å lage. Denne er såå god! Og perfekt nå som det er så kaldt ute. Husk å sett flattbrød og godt smør på handlelisten.

Onsdag: pestosalat med masse godt.

Denne pestosalaten er helt nyyydelig!

Torsdag: søtpotetsuppe med curry.

Denne er helt maaagisk god, med så digge smaker til. Og best av alt: den er rask å lage. Ha gjerne varme baguetter som tilbehør og en dæsj rømme i suppen.

Fredag: pestokylling med ovnsbakte poteter.

En skikkelig favoritt her i hus som vi som regel har hver eneste uke. Denne blir jeg virkelig aldri lei av, og har elsket denne middagen så lenge jeg kan huske.

13 kommentarer på “UKE 47: MIDDAGSMENY

 1. Jeanette skriver:

  Så mye godt! Selv er jeg så lei av å lage mat,så jeg har bestilt meg ferdige middagsretter på døren. Bare å varme i micro,så er jo helt genialt. Slipper vaske opp kjeler og panner også 😉

 2. Beate skriver:

  Mmmm, mye godt her! 😀 Elsker ukes menyer! Selv skal jeg i dag ha fylt kyllingfilet (pesto ost inni) med stekt lök, paprika og sjampinjong og blomkål mos! 😀 Jeg gleder meg så utrooolig mye til ribbe på Julaften! Haha! Har ikke spist det på 2 år! Hohoho… Klem!

 3. Yvonne skriver:

  Dette innlegget passet utmerket i dag! Mannen hadde lyst på kylling til middag i dag og det er ikke jeg så glad i, men denne oppskriften så veldig god ut! De andre rettene så også veldig gode ut 🙂 Synes ukesmenyen på andre steder jeg har søkt har så mye rare og spesielle ingredienser som ingen av barna mine ville prøvd, men denne menyen så veldig fin ut 🙂

 4. Sol skriver:

  Hjemmelaget lapskaus fortjener jo kraft! 🙂
  Kok en svineknoke i 1-2 timer, og du har nydelig kraft du kan legge grønnsakene og kjøttet i! Ekte kilde på kollagen er det også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *