ÅRETS JULEPAKKE-TEMA

Sakte men sikkert snikes det inn litt jul her på bloggen. Jeg ser egentlig ikke noen grunn til å vente mer når jeg har så lyst? Haha! Julen er seriøst så kort, og når det er det absolutt koseligste jeg vet, så er det klart jeg vil dra den ut så lenge som mulig. Huset er enda ikke pyntet, akkurat det skal jeg vente med til første desember – tradisjonen tro. Men innpakning av julegaver er jeg i gang med, og i dag tenkte jeg å vise dere årets pakketema.

HO – HO – HO

NATURFARGER, CANDYCANES OG LITT GRØNT

Det blir rett og slett naturfarger, med diverse bånd og et hint av både candycanes og gran jeg henter fra skogen. Pakkene blir så FINE! Preben ga meg en limpistol her om dagen, så nå har jeg selvfølgelig limt ihjel alt det som er av pakker. Han mente forøvrig at meg med limpistolen var det villeste han noen gang hadde sett, haha! Hvorfor har jeg ikke skaffet meg en sånn før? Det gjør jo innpakningen hundre ganger enklere og finere! På fremsiden, baksiden snakker vi ikke om – for det er det full limkrig…. 😂 Skal selvfølgelig vise dere det ferdige resulatet, jeg har bare noen få igjen – så kommer det! Hvordan pakker du julegavene dine? Er du like gal som meg å kjører tema? Eller er det all slags julepapir i alle varianter? Alt er like koselig, spør du meg! Men her hjemme eeelsker jeg å ha flyt i alle tingene, så da blir det farger som passer julepynten. Hilsen julegal nr.1, wiihu ♥

33 kommentarer

 1. Åååååh!!! Kan ikke du please starte podkast igjen!! Du virkelig, virkelig lyste opp vinteren for meg i fjor! Du er bare så herlig at jeg sprekker! Din så sinnsykt smittende positivitet!😍😍 hilsen jente på 26!

  Du er gull!! Og det skinner gjennom bloggen, men podkast fikk deg VIRKELIG til å skinne!

  1. kristinaandersen

   Åååå goding, haha!! Akkurat nå er nok podkarrieren lagt på hylla, men man skal aldri si aldri <3 God klem!

 2. Blir så fint Kristina 😃😃 jeg er som deg, elsker å kjøre en stil på alle pakkene! Men så kommer alle de andre pakkene fra familien, og da kjenner jeg det klør i fingrene over at «systemet» ikke er i orden lenger (hihi, de gærne har det godt)

  Skal selvfølgelig ikke klage på at vi får pakker fra familien under treet!

  Riktig god førjulstid til deg, og nyt tiden 😃

  Hilsen Nina

  1. kristinaandersen

   HAHA! Neste år skal jeg vurdere å be alle kjøre samme tema :p Neida… Men har faktisk vært innom tanken, hehe. Samme til deg, og takk for koselig kommentar Nina <3

 3. Hvor er innpakningspapiret fra?😍

  1. kristinaandersen

   Heii Benedikte! Det er fra Ellos 🙂

 4. Åhh det kommer til å bli så fine gaver!😍 Hvor har du kjøpt papiret, merkelappene, candycanes og bånd?😍

  1. kristinaandersen

   Det er kjøpt på Ellos etter tips fra leser, og candy canes er kjøpt på Normal 😀 Klem!

 5. Kjem du til å vise korleis du laga dei «trolske juletrea» du har utanfor døra?:)

  1. kristinaandersen

   Yes! Jobber med innlegget i dag 🙂

 6. Christina A.

  Så koselig med jul, beste som er på denne tiden av året ☺️🎅 her har jeg valgt grønt og hvitt som årets tema, elsker å ha det rent, og at alle pakkene blir i ett😅
  Ser du har til og fra lapper hvor er de kjøpt? Finner bare i rødt og det passer ikke helt inn, gal som jeg er hehe ☺️
  Kos deg med førjulen 💗

  1. kristinaandersen

   Hørtes superfint ut Christina! Lappene er fra Ellos 😀 Klem!

 7. Kan du lage et innlegg med julegavetips? Vet ikke hva jeg skal kjøpe kjæresten… har vært sammen i litt under ett år, så er første julegaven 🙈 hjeelp! 😂

  1. kristinaandersen

   Jaa, DET skal jeg få til 😀 GØY!

 8. Vil bare tipse om dobbelsidig tape fra Biltema. Det er gull til alt av håndarbeid som inneholder papir ☺

  1. kristinaandersen

   Åh!! Next year uten tvil, takk for tips Carina <3

 9. Elsker candy canes på pakker! 😍 Jeg kjører også vanligvis tema, men i år sliter jeg med å finne det riktige papiret, jeg har nemlig bestilt alles navn i sånn laser-cut finér som er malt i dyp rød 😂 Så føler resten av innpakningen må stå til disse gavelappene. The search continues!

  1. kristinaandersen

   Herrefred så kult!! Hvor bestilte du?

   1. Fant de på etsy! Det var en selger i Latvia, de kom relativt kjapt i posten også 😊 Ludovikoboxes het selgeren 🎄 Men, det er mange andre som lager tilsvarende også, utrolig mye fint! Også kan de jo gjenbrukes som juletrepynt eller annet 😊

   2. kristinaandersen

    Så kult! Jeg må inn å søke 😀

 10. Hvor har du kjøpt bånd å papir? 🤩

  Har selv blitt litt slik som liker å ha et tema på pakkene etter jeg så du hadde det i fjor jul 😂

  1. kristinaandersen

   Såå gøy Anna, haha <3 Det er kjøpt på Ellos etter tips fra leser, de har supermasse fint 😀 Klem!

 11. Gråpapir uten bånd, best for miljøet.

 12. Limpistol er kjekt å ha! Brukte det i fjor til å lage julekrans med kongler og nøtter,noe som ble kjempefint. Mye gøy man kan bruke limpistol til 😀

  1. kristinaandersen

   Sant vel! 😀

 13. Som det julemennesket du er, kan du ikke lage et innlegg med tips til adventskalender til kjæresten? <3 Ser for meg at du er god der!

  1. kristinaandersen

   Godt mulig! Må se hva jeg rekker <3

 14. Har du egentlig rødt/oransje hår naturlig? hadde vært gøy å se deg med din naturlige hårfarge!

  1. kristinaandersen

   Jeg et mellomblond naturlig 🙂

 15. Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Tror jeg må ta med din inspirasjon til pakkene her hjemme. 🎁På julaften er alle variasjoner velkomne siden pakkene kommer fra flere hold, det synes jeg bare er koselig🎄. Kjør på med jul Kristina, er så klar 🙌🏻😃

 16. Temaet hos meg er rødt og gull, skikkelig voldsom jul. 🎅🏼

 17. Sofagruppe-løsningen din ser så fin ut med de små bordene imellom!! Er på jakt etter noe lignende. Kunne du lagt ut et bilde av hele? 😊

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig 😀 Må bare bli ferdig, kommer masssseee bilder til uka <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *