ÅRETS JULEPAKKE-TEMA

Sakte men sikkert snikes det inn litt jul her på bloggen. Jeg ser egentlig ikke noen grunn til å vente mer når jeg har så lyst? Haha! Julen er seriøst så kort, og når det er det absolutt koseligste jeg vet, så er det klart jeg vil dra den ut så lenge som mulig. Huset er enda ikke pyntet, akkurat det skal jeg vente med til første desember – tradisjonen tro. Men innpakning av julegaver er jeg i gang med, og i dag tenkte jeg å vise dere årets pakketema.

HO – HO – HO

NATURFARGER, CANDYCANES OG LITT GRØNT

Det blir rett og slett naturfarger, med diverse bånd og et hint av både candycanes og gran jeg henter fra skogen. Pakkene blir så FINE! Preben ga meg en limpistol her om dagen, så nå har jeg selvfølgelig limt ihjel alt det som er av pakker. Han mente forøvrig at meg med limpistolen var det villeste han noen gang hadde sett, haha! Hvorfor har jeg ikke skaffet meg en sånn før? Det gjør jo innpakningen hundre ganger enklere og finere! På fremsiden, baksiden snakker vi ikke om – for det er det full limkrig…. 😂 Skal selvfølgelig vise dere det ferdige resulatet, jeg har bare noen få igjen – så kommer det! Hvordan pakker du julegavene dine? Er du like gal som meg å kjører tema? Eller er det all slags julepapir i alle varianter? Alt er like koselig, spør du meg! Men her hjemme eeelsker jeg å ha flyt i alle tingene, så da blir det farger som passer julepynten. Hilsen julegal nr.1, wiihu ♥

21 kommentarer på “ÅRETS JULEPAKKE-TEMA

 1. kristinaandersen skriver:

  HAHA! Neste år skal jeg vurdere å be alle kjøre samme tema :p Neida… Men har faktisk vært innom tanken, hehe. Samme til deg, og takk for koselig kommentar Nina <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Åååå goding, haha!! Akkurat nå er nok podkarrieren lagt på hylla, men man skal aldri si aldri <3 God klem!

 3. Jeanette skriver:

  Limpistol er kjekt å ha! Brukte det i fjor til å lage julekrans med kongler og nøtter,noe som ble kjempefint. Mye gøy man kan bruke limpistol til 😀

 4. Ine skriver:

  Som det julemennesket du er, kan du ikke lage et innlegg med tips til adventskalender til kjæresten? <3 Ser for meg at du er god der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *