TROUGH MY PHONE

Datenight med kjæresten min<3

Torsdag kom spisestuestolene våre! Disse har jeg drømt om i en liten evighet, de er så fantastisk fine og viktigst av alt: sjukt gode å sitte i. Nå begynner ting endelig å falle skikkelig på plass her hjemme.

Fredag ble helgen startet med ridning og gårdsbesøk. Er ikke disse to noe av det skjønneste du har sett? Jeg smeltet heeelt! Så tamme, skjønne og gode.

Elsker å strolle rundt i byen på denne årstiden.

HappyCamper!

Beste starten på søndagen, det!

Goood søndag, fine dere! Ville bare innom å si hei til dere, og spørre om dere har hatt en fin helg? Det har jeg! Og den skal heldigvis fortsette noen timer til. Her har vi startet dagen med en aldri så liten skogstur for å hente bjørkestammer og einer. I dag skal vi nemlig lage trolljuletrær til å ha utenfor inngangspartiet her hjemme. Husker dere de trolske juletrærne jeg hadde inne i leiligheten min i fjor? Cirka samme greie, bare disse blir større og skal være utenfor. Herrefred som jeg gleder meg til å se hvordan det blir! Senere blir det bursdagsfeiring og middag hos svigers, superkos!! Nyt siste rest av helgen, godtfolk.♥

30 kommentarer på “TROUGH MY PHONE

 1. marte skriver:

  Hei Kristina. Jeg fant bildene av trærne ved å bla i arkivet ditt, men kan du lage en egen kategori som heter jul? Da blir det så enkelt å bla tilbake <3 Skal du ha juleheader i år? ☺️ Klem fra marte

  • kristinaandersen skriver:

   Det kan jeg prøve å få til 😀 Og nei, juleheader blir det nok ikke.. MEN masse jul i innleggene blir det, som alltid <3 Klem!

 2. LH skriver:

  Hvis jeg ikke husker helt feil, så likte vel du serien «The Fosters»? Det er laget en spin-off serie som heter Good Trouble, den handler hovedsaklig om Callie og Mariana og voksenlivet deres i L.A 🙂 Litt usikker på om den er tilgjengelig på norske streaming-sider enda, men hold øynene oppe og gi den en sjanse hvis du finner den noe sted =)

  • kristinaandersen skriver:

   HERREGUD, den må jeg finne!! The Fosters er en av de beste seriene noen sinne, håper den kommer til norge snart da <3

  • kristinaandersen skriver:

   Det er ingen hemmelighet at han har barn, men jeg ønsker å skjerme dette fra sosiale medier helt bevisst. Det er det mest private (og fineste<3) jeg har i livet mitt, og slik ønsker jeg å holde det 🙂

 3. kristinaandersen skriver:

  Åå <3 For en koselig kommentar å få! Har man det fint selv, vil man alltid unne andre lykke 😀 Gratulerer så mye med kjæresten, A! Spisebordet er jeg superhappy med, valgte bevisst hull mellom plankene – syns personlig det er det fineste 🙂 Stor klem!

 4. Solveig skriver:

  Hei Kristina! Så fint hos deg! Kan jeg spørre hvor den hvite «skjenken»/kommoden er fra og hvilken modell det er? God dag videre :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *