JULEGAVEN SOM TREFFER RETT I HJERTET

Annonse i samarbeid med fotoknudsen.


Den fineste julegaven man kan gi til noen man er glad i: en fotobok fylt til randen av gode minner, øyeblikk man ikke vil glemme og små, koselige notater ved siden av bildene. I år som i fjor og året før der igjen, har jeg laget fotobok hos fotoknudsen.no. Ikke bare en, men hele tre dette året. To av de skal være julegave, men den jeg skal vise dere i dag fikk kjæresten min i overraskelse her om dagen. Så innmari koselig å gi bort! Måtte vi aldri bli for busy eller for late til å ta vare på alle de fine bildene vi har tatt, for fy søren så koselig det er å bla igjennom et sånt album sammen ♥

JULEGAVEN SOM TREFFER RETT I HJERTET

Hvert eneste år synes jeg det blir vanskeligere og vanskeligere å vite hva jeg både skal gi til andre og og hva jeg skal ønske meg selv til jul, rett og slett fordi de fleste jeg kjenner inkludert meg selv har alt man ønsker seg og enda litt til. Jeg regner med jeg ikke er alene om dette? Men det å gi bort gode minner til jul er en så fin greie, og jeg håper så inderlig jeg kan inspirere flere til å gjøre det samme. Det å lage og gi bort personlige julegaver er virkelig så utrolig hyggelig, både for du som gir og for den heldige som får gaven. En gave med litt mer mening, rett og slett!

TIDFORJUL

Fotoknudsen har så utrolig mye fint man kan lage, både i appen de har til nedlastning eller via laptopen hvis du ønsker det. I fjor lagte jeg fotobøkene gjennom laptopen, mens i år brukte jeg appen. Begge deler fungerer like fint etter min mening! Så, en liten julegladmelding til verdens beste lesere! Akkurat nå får dere opptil 40% rabatt på julekort og julegaver hos fotoknudsen.no, samt 30% rabatt på fotobøker. Rabattkoden du må bruke er TIDFORJUL, og koden varer frem til 26.11.19.♥

32 kommentarer på “JULEGAVEN SOM TREFFER RETT I HJERTET

 1. Silje skriver:

  Ååå. Denne kom to uker forseint. Bestilte da takkekort fra babyen vår og «save-the-date»-kort til bryllupet vårt. Jaja 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Det kommer helt ann på hvor mye energi du vil legge ned 🙂 Denne har tekst på nesten alle sidene og flere store bildekollasjer, men tok likevel ikke mer enn 1,5 time <3

 2. Mette skriver:

  Elsker Fotoknudsen ★ ★ ★ og har laget flere fotobøker – og flere står i kø bare jeg får satt meg ned… Fine bilder av dere i fotoboken – jeg elsker å se inni slike bøker for inspirasjon og oppsett. Så mye bedre også å se i fotobøker enn å ha bildene liggende på pc`n. Og jeg elsker stuen din, så lekkert – gleder meg virkelig til å se mer etter hvert ★ ★ ★ Slettvoll har bare så mye fint – blir garantert møbler herfra neste gang vi skal ha noe nytt. Ha en strålende fredag & helg fineste ღ

 3. Guro skriver:

  Du stråler om dagen, Kristina 🙂 Så gøy å se!
  Hvilket omslag valgte du på fotoboken? Var så fint i svart med teksten på.

 4. Maya skriver:

  Herlig med rabattkode! Jeg har nettopp bestilt en bok, men holder på med en til ☺️ Hvordan får du til helt svart omslag? Får bare til med bilde jeg..

 5. Tina skriver:

  Dette er den eneste bloggen jeg har fortsatt å følge de siste årene, til tross for færre innlegg. Men merker nå at innholdet har blitt litt for upersonlig og «pen-strøket» for min smak.
  Likevel, takk for mange fine, underholdende år og god jul til deg og dine.

 6. Ida skriver:

  Åh en slik skal jeg bestille! Takk for tips 🙂 Hvordan «bygget du den opp»? Har du bilder fra månedsvis fremover i en slags tidslinje? Eller mikser du bare? Jeg føler min blir så rotete..

 7. Emilie skriver:

  Så fint det blir hjemme hos dere nå!
  Ser du bruker å kjøpe litt fra etsy, og lurer på om du må ekstra (toll og slikt) på de varene du kjøper derfra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *