SYSTEM I KLESROMMET

Orden og system i hjemmet = ro i sjela. Dette gjelder absolutt alle rom, det er så sjukt viktig for meg hvis skal klare å slappe helt av hjemme. Sånn har jeg vært i alle år, jeg har vokst opp i et veldig ryddig hjem og er glad for at jeg har tatt dette med meg videre når jeg flyttet for meg selv. Trikset er å rydde litt hver eneste dag, så slipper man å bruke timesvis på store skippertak. Jeg shiner alltid over huset før jeg starter dagen, sørger for at det ikke ligger klær andre steder enn på klesrommet og på vaskerommet, støvsuger lett hver eneste dag, setter inn i oppvaskmaskinen med en gang og slike ting. Da er det alltid strøkent hjemme, og man våkner alltid opp til et hus som er ryddig og koselig å være i.

WALK IN CLOSET

I dag tenkte jeg å vise litt av klesrommet. Jeg tømte det nettopp for klær jeg ikke lengre bruker, og det var så innmari digg! Noe har jeg gitt bort til venninner og familie, annet har jeg sendt med Unicef og Frelsesarmeen, mens resten skal jeg selge når jeg bare får tid. I dette rommet er ting helt på line som jeg liker å si, hehe. Så deilig med ordentlig system her og bare klær som blir brukt. Da er det så mye lettere å få oversikt, så slipper man klø seg i hodet fordi man ikke klarer å se hva man faktisk har. Alt er sorter på heng eller i skuffer. Undertøy og sokker, treningsklær, finkjoler og sommerkjoler, vesker, belter og accessories henger på den andre siden, og ja – dere kan se litt under her.

Basic og tynne gensere.

Ullundertøy.

Joggedresser.

Strikk, topper og skjorter.

Jeans og skjørt.

System, det gleder mitt hjerte noe så innmari som alle garantert vet, hehe. Hva slags system setter du mest pris på hjemme, og hva er viktig for deg med tanke på orden? Har du noen smarte triks å dele her i kommentarfeltet? Ting som dette syns jeg altså er så gøy at jeg har ikke ord. Drømmejobben min må nesten være å kunne sortere og rydde andre sine hjem, haha! Noen som vil booke meg? Bare å sende mail.. 😂🙋🏽‍♀️

21 kommentarer på “SYSTEM I KLESROMMET

 1. Henriette skriver:

  Elsker også system, helt avhengig av det. Lite tips fra meg til deg måtte være å rulle bukser, da får du bedre plass. Lag deg en fin dag, kjære deg. Er en fryd å lese bloggen din❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for koselige ord Henriette <3 Rulling av bukser er jo genialt! Men etter rydding har jeg kun åtte jeans igjen, så derfor holdt det med bretting gitt 🙂 Klemsi!

 2. kristinaandersen skriver:

  Den ser jeg veldig godt Maria! Men nyt tiden, viktigere å ha tid med familien enn å vaske – det er i hvert fall helt sikkert <3

 3. Lina skriver:

  Herlig garderobe, og så mange fine klær! Men får ikke du også vondt i sjela når alle kleshengerne ikke er like? Og at de ikke henger likt? Oooog når det ikke er etter farge, det sorte det midt i alt det hvite :O

 4. Lina skriver:

  Enda et tips fra ei som har samme pax garderobe. Det finnes hvite små knotter på ikea til å putte i alle de stygge hullene som er overalt. Blir veldig mye finere!:D

 5. Camilla skriver:

  Skulle gjerne kunne booket deg! Har det litt på samme måte, bortsett fra at jeg har en kjæreste som ikke liker ryddingen min så godt.

 6. kristinaandersen skriver:

  Leking må det alltid være plass til, og spør du meg så er leker i stua faktisk bare koselig. Og som du sier, det er bare å shine over når kidsa er i seng 😀

 7. Anna skriver:

  Deilig system! Skal snart flytte og noe av det jeg gleder meg mest til er lage nytt system for klær (og alt på kjøkkenet)! Vil bare tipse om å brette ullgensre istedenfor å la de henge, da holder de fasongen bedre, ullen strekkes ikke og du risikerer ikke å få rare skuldre på genseren. Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *