19 DAGER IGJEN

… til første desember ♥

NEDTELLINGEN ER I GANG

Er det for tidlig med årets første juleinnlegg? Det er etter min mening på høy tid og jeg håper dere er enige, haha! For tenk at det i dag bare er 19 dager igjen til første desember? Jeg gleder meg så til jul i år at smilet går rundt av bare tanken, for i år blir alt bare ekstra spesielt nå som jeg har samboer og min egen lille familie ♥ For en glede! Nå venter jeg bare på at julesokkene våre som jeg bestilte fra USA kan komme, så er faktisk alt klart til å stelle i stand tidenes julehus. Hele boden er fylt til ranen av julepynt og klar til å komme frem, hehe. Under ser dere noen bilder fra leiligheten min i fjor, og ja – jeg gleder meg til å toppe dette i år. Desember kan ikke komme fort nok!
22 kommentarer på “19 DAGER IGJEN

 1. Katrine skriver:

  Det er ikke for tidlig, kjør på med juleinnlegg <3 Jeg gleder meg sååå mye til jul!
  Skal du feire jul sammen med kjæresten? 🙂

 2. Cecilie skriver:

  Hadde vært gøy med et innlegg hvor du linker til de ulike tingene du har kjøpt inn til jul, både ting fra utlandet og ting kjøpt i butikk!:)

  • kristinaandersen skriver:

   Åh, de fleste tingene mine er faktisk flere år gamle og finnes ikke lengre. Jeg bytter aldri ut julepynt, samler opp og bruker år etter år <3

 3. Caroline skriver:

  Ååååå beste tiden av hele året ! Du kunne jobbet som juledekoratør ! Pynte alle hjem til jul, det hadde vært amazing ! Du er så flink ! <3

 4. Line skriver:

  Så koselig, gleder meg så mye til jul! Beste tiden av året 🙂 har samboeren din barn fra før av? Dere har forresten fått det så fint hjemme, er under oppussing her hjemme også, elsker det.

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Line, så hyggelig! Ja, det har han. Veldig koselig <3 Lykke til med oppussing, tenker det skal bli godt å bli ferdig for deg også 🙂 Klem!

 5. Jente 19 skriver:

  Hei. Flyttet nylig til Kristiansand. Lurte på om du har tips til kafeer? Rådhuscafeen ser koselig ut, men hvilke er de beste?
  Samme med turstier i skog og joggestier? Hvor er det best? <3 Digger deg!

 6. kristinaandersen skriver:

  Åh, alle veier Therese.. Virkelig! Kremmerhuset, Zara Home, Hm Home, Nille..osv.. Har samlet opp gjennom årene 🙂 Noen er også fra USA. God klem!

Comments are closed.