DATENIGHT, ESCAPE ROOM OG KLEINESØNDAG


Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg? Det har virkelig jeg, har kost meg så mye og fått gjort både produktive og fine ting ♥ Det å ikke ha for mye på helgeplanen er skikkelig digg i blant, fordi det er sånne spontane helger som ofte ender opp med å bli de beste. Fredag holdt vi på her hjemme, gjorde uteområdet og bassenget klart til vinter. Og det var flaks vi gjorde, for i går våknet vi opp til helt ekstreme mengder snø utenfor – så det ble mildt sagt ordnet i grevens tid. Lørdag var vi på både shopping og en frisk båttur i iskaldt vær (så koselig!), før det på kvelden var escape room og datenight med et vennepar. Escape room er altså så gøy, er det noen av dere som har prøvd det? Anbefales skikkelig, hjernen får virkelig vridd seg og det er bare så innmari gøy å gjøre sammen med en god gjeng. Etterpå ble det god biffmiddag, rødvin og verdens beste sjokoladefondant på oss alle – en helt perfekt lørdagskveld. Det ble derimot akkurat nok vin til at jeg ble klein som en sopp i går, så søndagen? Den var ikke produktiv i det hele tatt, til tross for at planen var det stikk motsatte. Eneste jeg gjorde var å bake en brownies til farsdagen og late meg med dyna i sofaen…

LETS GO, MONDAY!

Denne mandagen derimot, den skal brukes! Men før jeg gjør noe som helst, skal jeg makke meg inn på treningsrommet og kickstarte den nye uka med en treningsøkt som skal bli den beste på lenge. Det å holde på gode treningsrutiner når det er mørketid og vinter ute betyr alt for energien min, så uansett hvor lite det frister må jeg bare være flink til å presse meg selv. Rett og slett! Følelsen etterpå er uansett verdt å jage etter, så her er det bare å hoppe i treningstightsen. Ønsker dere alle sammen en suuuper start på mandagen! Vi snakkes igjen snart ♥

10 kommentarer på “DATENIGHT, ESCAPE ROOM OG KLEINESØNDAG

 1. AAA skriver:

  Er så herlig å klikke seg innom bloggen din på mandager, får alltid en god følelse og blir ekstra motivert til å kickstarte mandagen! Høres ut som du har hatt en fin helg, så ønsker jeg den en riktig fin uke <3

 2. Jeanette skriver:

  Så utrolig fine bilder av deg! Jeg var bare inne i helgen,er så sykt kaldt så frister ikke mye å gå ut mer enn strengt tatt nødvendig 😛
  Men har fått ryddet og vasket i skuffer og skap,så NOE fornuftig har jeg hverfall fått gjort

 3. kristinaandersen skriver:

  Fikk meg kjæreste, sluttet å spise takeaway, begynte å lage middag selv, sluttet å trene så mye = gikk ned i vekt. Spesielt nok :p

 4. kristinaandersen skriver:

  Det eeeer så krise, haha!! Last Christmas må vi å få sett, julefilmer er bare det beste 😀 God klem!

Comments are closed.