ANDRE ETASJE: TV-STUE OG KONTOR

VELKOMMEN TIL ANDRE ETASJE


Jeg blir nesten litt tullete av andre etasje, og jeg vil tro flere av dere muligens ser hvorfor? Det er jo rett og slett en liten bit av min gamle leilighet, og alt er ganske likt. Spesielt området der tv’en står, det er jo seriøst til å bli forvirret av, haha! Kanskje ikke så rart, for her har vi plassert det aller meste jeg hadde av møbler fra før! Sofaen passet perfekt, det samme gjorde hjemmekontoret og det andre dere ser. Så utrolig gøy at dette kunne brukes igjen! Og ikke minst at det ble såpass fint, om jeg skal si det selv… ♥

KONTOR OG TV-STUE

Vi er ikke helt ferdige på andre siden av stuen som ikke er med på bildene, her skal vi ha en stor bildevegg med bilder vi selv har tatt. Hele 20 bilderammer skal opp på veggen og det kommer til å bli så kult! I tillegg mangler vi et konsollbord og slike småting, men det er ingen hast – det er jo så koselig og føles derfor relativt ferdig allerede. Til nå har vi faktisk brukt tv-stuen overraskende mye, spesielt under oppussingen har det vært nydelig å snike seg opp til et sted hvor det ikke var kaos og støv. Så det er ingen tvil om at dette stedet skal fortsette å bli brukt mye fremover! Helt perfekt med en ekstra stue, hvis den ene har besøk og den andre vil snike seg bort litt. Eller hvis man rett og slett bare vil bytte stue litt og ha en liten miljøforandring, hehe. Gøy å endelig få vise dere! Hva syns du om resultatet? 😀

50 kommentarer på “ANDRE ETASJE: TV-STUE OG KONTOR

  • kristinaandersen skriver:

   Så hyggelig å lese, tusen takk Therese <3 Håper helgen din blir superfin 😀 God klem!

  • kristinaandersen skriver:

   WHAT, haha <3 Tidenes kjipeste antrekk, jobber hjemme i dag så orket ikke fikse meg for bilder 🙂 Genser fra Cubus og tights fra Nike, hehe. Klem <3

 1. Astrid skriver:

  Kos TV-stue! Kryp opp i hjørnet med en serie og godispåsan, og bli der til våren kommer! Neida… Bare nesten. På tide å rose bloggen din, Kristina. Jeg har god tid og koser meg med blogg/Instagram fra deg og Instagram fra mamma’n din. Dere er så flinke med mat begge to. Du kommer dessuten med masse praktiske tips (aka samarbeide) som jeg faktisk har god nytte av! Kall deg gjerne influencer, men jeg kaller deg min unge inspirator.

  • kristinaandersen skriver:

   Haha!! Denne kommentaren ble jeg såå glald for, tuussen takk for fine ord snille deg <3 Settes STOR pris på!! God klem <3

 2. Jenni skriver:

  Så koselig og utrolig fint. Kunne fint tilbragt kveldene her. Dere er superflinke med interiør og oppussing. God helg fineste Kristina. Klem Jenni

 3. kristinaandersen skriver:

  Teppe på gulvet er livet, haha! Det holder seg fint og rent med støvsuging 🙂 Og søler man vasker man det enkelt bort med vann + mikrofiberklut. Overraskende lett å hole faktisk <3

 4. Lilly skriver:

  Så utrolig fint og gjennomført dere har det. Elsker gulvet dere har i resten av huset også, kan du ikke spørre kjæresten din om hvor det er fra/hvilket merke? 😀

 5. S skriver:

  Blir helt sprø i hodet av å se at sofaen din ser nupete ut og «nedknødd» samt at vegg til vegg teppet får meg til å føle at rommet er støvete og skittent, haha.

 6. Charlotte skriver:

  Så utrolig koselig! Hadde nok tilbragt mye tid der selv, haha! <3 Ikke minst deilig at man kan trekke seg unna om den andre har besøk – eller om man absolutt ikke blir enig i hva man skal se på på kvelden, haha! <3 Håper helgen behandler deg bra. Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

 7. Anita skriver:

  Veldig koselig! <3
  Svart TV-vegg, slik som du hadde i din gamle leilighet, hadde kanskje gjort seg? For å lune det litt, og bryte opp? Eller en av de andre veggene i en annen farge. 🙂
  Haha, jeg er glad i interiør jeg også, så blir visst litt revet med.

Comments are closed.