UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor lenge kommer du til å blogge?

Du, det aner jeg ikke. Jeg skal ikke legge skjul på at dette ofte kan være en knallhard bransje å være i, og etter tolv år er det klart jeg i blant kan kjenne meg sliten. Heldigvis varer ikke disse periodene lenge om gangen, for jeg elsker virkelig det jeg driver med og gleder meg stort sett til hver eneste dag på jobb. Der er jeg heldig, tenk å ha hatt det så fint på jobb i så mange år! Det er noe jeg ikke tar for gitt. Men for å svare på spørsmålet, jeg har virkelig ikke peiling og det vil sitte langt inne den dagen jeg eventuelt takker for meg. En ting er sikkert: det blir mange år til det skjer. Jeg har mål og planer jeg vil utrette før den tid, og føler meg overhodet ikke ferdig. The best is yet to come! Det er jeg helt sikker på.

Hvor kjøper du interiøret ditt? Du er så flink!

Tusen takk, snille deg! Interiør er en stor lidenskap hos meg, og den merker jeg at vokser mer for hvert eneste år s0m går. Jeg kjøper interiør alle veier, og har ingen fast plass jeg handler. Liker å mikse både billig og dyrt, gjøre min egen vri på ting og styre i vei her hjemme.

Har du blitt romantisk av deg nå som du har fått deg kjæreste?

Jeg lo altså så godt av dette spørsmålet, hehehe. For svaret er utrolig nok at ja, det har jeg. Hvem skulle tro det? I hvert fall ikke jeg, haha. Hadde noen sagt til meg for ett år siden at jeg skulle like at noen gjorde fine ting for meg og at jeg skulle gjøre like fine ting tilbake? Jeg hadde sannsynligvis ledd meg ihjel. Men mirakler kan altså skje og jeg har blitt ei skikkelig kjærestejente som elsker alt jeg en gang ikke orket tanken på.

Hvordan redigerer du bildene dine?

Lightroom. Alltid!

Det beste med livet akkurat nå?

Kjæresten min. Familien min. Vennene mine. At huset vårt snart er ferdig oppusset og innredet, og at vi har gjort alt dette sammen, det er så koselig og skikkelig stas. At det snart er desember og jul, den tanken gjør meg så glad. At det er torsdag i dag og snart tid for helg. At livet er tygt, fint, stabilt og godt.

Milo, hvor gammel er han nå? Og hvordan går det med han?

Milo fylte ni år i juni ♥ Verdens beste lille, gamle mann! Jeg er så glad i han at det gjør helt vondt. Det at Milo i det hele tatt har fått blitt ni år er noe jeg er så utrolig takknemlig for, og ikke tar for gitt i det hele tatt. Han har jo vært fryktelig mye syk og vi har vært så mye til dyrlegen at jeg har for lengst mistet tellingen. Formen til Milo er opp og ned, han hadde en skikkelig sykdomstur i helgen som var og det er så så innmari tungt for alle når det skjer. Men nå har han det fint igjen, og jeg håper så inderlig det kan fortsette sånn litt til.

Har du og Belinda fortsatt kontakt?

Dette spørsmålet får jeg sikkert ti stk av hver eneste gang jeg kjører ukens spørsmål, selv om jeg allerede har svart på det flere ganger. For aller siste gang: ja, jeg og Belinda har fortatt kontakt. Hvorfor skulle vi ikke hatt kontakt? Alt er like fint som det alltid har vært med oss to, vi snakker sammen flere ganger i uka og er like gode venner som vi alltid har vært.

Hvorfor er du så hemmelighetsfull med kjæresten din?

Helt ærlig så har jeg endt opp med å holde kjæresten mindre hemmelig enn hva jeg egentlig hadde tenkt til å gjøre. For planen min var faktisk å ikke dele verken bilder eller navn. Men dere har sett bilder av Preben flere ganger, jeg skriver navnet hans og jeg deler fra hverdagen vår nesten hver eneste dag. Vi har det jo så fint sammen og jeg er så stolt av han at noe annet ville blitt veldig vanskelig, det er klart jeg vil dele sånne ting med dere. ♥ Det er likevel en stor forskjell på å være personlig og privat, og her føler jeg vi har funnet en fin balanse.

Hvordan har du det om dagen?

Jeg er oppe og nikker 10’eren hver eneste dag. Det har jeg egentlig vært i stort sett hele år. Haha! Bank i bordet. Nå får vi håpe jeg ikke brekker en arm senere i dag, for å si det sånn. 😂

4 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

  1. Jeanette skriver:

    Jeg gleder meg til å se hvordan du kommer til å pynte huset til jul! Er like glad i julen som deg;) er så sugen på julemat fir tiden,så tror jeg må lage i helgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *