PLANER FOR ONSDAGEN

.. Kiroprator. Igjeen. Nakken min fungerer bare ikke og den er stiv som en stokk. Det resulterer i helt latterlig mye hodeverk og lite overskudd. Nå har jeg heldigvis fått legetime også, så satser jeg det snart blir orden på ting.

.. Hjemmekontor. Ikke mer enn fire timer, men nok til at jeg får unnagjort det jeg skal. Er så glad jeg ikke har overload med jobb akkurat nå med nakken, halleluujah!

.. Bestille teppe på kapp. Når man skal kjøpe slike ting lønner det seg å undersøke, for vi har spart ekstremt mye penger på å ikke kjøpe teppe på det stedet jeg egentlig ville. Nå får vi alle tre teppene til langt under halve prisen, og de er etter min mening enda finere også. Som jeg gleder meg til å få de i hus!

.. Middag hos mine foreldre. Koseliiig! Vi har bestilt pannekaker (haha) og skal opp dit rett etter jobb. Mamma hadde bursdag på mandag, så da må vi levere gaver og litt slike ting.

.. Juleverksted! Om jeg er overlykkelig for det eller? Noe så koselig! Jeg har kjøpt en superkoselig hobbyboks, så man kan lage egne kort, egen vri på pakkene og litt slike ting som er ekstra fint å gi bort når desember er her. Så ikveld blir det pepperkaker, julemusikk og alle slike ting jeg elsker.

GOD MORGEN

Ellers startet jeg dagen med å stelle meg, og mens jeg gjør det, så gjør jeg slik jeg alltid gjør på onsdager. Hører på Annette og Emil sin podcast. Jeg er så fan av de to og elsker at de bjudar så på! Muligens den podcasten jeg liker best om dagen, ler ler så godt og koser meg å sjukt med de to på ørene. Oooog, jeg hører vel egentlig bare på tre stk om dagen. Jan Thomas og Einar, Synnøve og Vanessa og overnevnte. Ja til folk som byr på seg selv, ikke har et behov for å fremstå som så himla perfekte og heller ikke peprer meg med alt jeg må gjøre for å vokse som menneske. Det orker jeg bare ikke mas om i ørene mine… Haha! Vi er alle gode nok som vi er, og det er heller ikke lett å gjøre alt riktig hele tiden – noe som virkelig er helt greit ♥ Håper dere får en nyyyydelig start på onsdagen, godtfolk! Stor klem.

34 kommentarer

 1. Åå kan du dele hvilket juleshobbysett du har kjøpt ? Og hvor er kosedressen fra/kjøpt ? <3

  1. kristinaandersen

   Det er fra Rusta, kan se om jeg kan dele litt bilder 😀 Den er fra Ralph Lauren 🙂 Klem!

 2. Anbefaler også «Kvinneguidens venner» som podcast 🖤 de er så artige å høre på!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Linda!

 3. Åh hvor har du bestilt teppene fra? Skal selv snart bestille tepper på kapp til soverommene 🙂

  1. kristinaandersen

   Kan vise når vi får de 😀 Håper ila neste uke <3

 4. Hei!
  Hørtes ut som en fin onsdag det, pannekaker er jo verdens beste middag. Hvor har du fått kjøpt en hobbyboks, vil gjerne se! Men kommer kanskje eget innlegg om juleverksted 😇

  Hører du forresten ikke på snikksnakk med Belinda og Kristin?

  God onsdag! 😊

  1. kristinaandersen

   Kanskje jeg kan få til et innlegg om den, den var faktisk årets koseligste kupp, haha 😀 Og nei, det gjør jeg faktisk ikke. Rett og slett fordi jeg kjenner Belinda på en annen måte, og vil holde meg til det <3 Men heier veldig på alt hun gjør og håper podden deres går superbra 😀 Klem!

 5. Så hyggelig med juleverksted<3

  1. kristinaandersen

   <33

 6. Følte nesten du hints litt til din gamle podvenn sin nye pod der, angående å pepre med nye ting for å bli bedre menneske🙈 helt enig i A og E, den podden er skikkelig god! Savner deg på øret da, det skal sies!:-)

  1. kristinaandersen

   Jeg hører helt ærlig ikke Belinda og Kristin sin pod, så det vet jeg ingenting om <3 Heier på Belinda i alt hun gjør og håper podden deres går superbra 😀 Dette var bare en generell mening jeg selv har, ikke noe mer enn det. Og du, koooselig å høre! Klem og fin torsdag tul deg <3

 7. Hva heter gulvet? ☺️

  1. kristinaandersen

   No idea <3 Beklager!

 8. Hatt en veldig krevende dag på jobb. Nå var det utrolig deilig å lese dette koslige innlegget + litt pepping på slutten :)) fikk meg til å smile 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha! Så koselig du trives på bloggen Heidi 😀 Klem!

 9. Hvor har du kjøpt den hobbyboksen?🤩

  1. kristinaandersen

   Rusta! Årets beste kupp, vurderer nesten å lage innlegg om den, haha <3

 10. Jeg følte dette var et stikk til Kristin og Belinda med Snikksnakk. Er du ikke venn med Belinda lengre, eller klarer dere å holde synspunktene deres adskilt?

  1. kristinaandersen

   Kommentaren var ikke et stikk til noen, tvert om en generell mening. Folk må slutte å tro det er dårlig stemning mellom meg og Belinda, når jeg har sagt x antall ganger at alt er fint <3 Ha en en super torsdag 🙂

 11. Skjønne Kristina, ønsker deg god bedring! Og om du trenger flere podcaster å kose deg med så vil jeg anbefale FRIMINUTT! Veldig morsom og gutta bjuder på:)

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Sara, må sjekkes ut 😀

 12. Hei, jeg lurer på hvor du endte opp med å bestille teppe fra? Er selv på jakt, men syntes det er veldig dyrt mange steder!

  1. kristinaandersen

   Kan fortelle når vi får teppet og alt er i boks 😀 Gleder meg til å vise!! Klem

 13. Hei! Jeg lurer veldig på hvor dere kjøpte teppe på kapp? 😃 p.s dere har fått det super fint hjemme! Elsker fargene dere har gått for🤩

  1. kristinaandersen

   Kan fortelle når vi får det og tatt bilder 😀 Tuusen takk Kristin, så koselig å høre <3

 14. Hei! Så fint kjøkken dere har. Vet du hva gulvet heter?:-)

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Louise <3 Usikker på gulvet dessverre :/

 15. Hei Kristina!

  Ville bare si at jeg er så glad for variasjonen på innleggene dine og evig takknemlig for at alle innleggene ikke inneholder annonser eller reklame osv. Flere av bloggene nå i dag handler jo ikke om annet. Fortsett med den gode jobben du gjør!
  Gleder meg til å hente inspirasjon fra julebloggen når den tid kommer.

  Hilsen Kathrine

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig kommentar, den trengte jeg i dag <3 Tuusen takk Kathrine!!

 16. Å, om du ikke har hørt den, anbefaler jeg Gjesterommet med Peter og Christina/Pappahjerte og Konatil – koseligste pod!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 17. To ganger har jeg lest «bestille leppe» på kapp, og jeg skvetter like mye hver gang😅😅

 18. Kan jeg spørre hva fargen på veggen heter? Så fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *