TOPP TRE I SMINKEVESKA

Flere av dere har etterspurt innlegg om make-up, men her må jeg dessverre skuffe, da sminke er overhodet ikke noe jeg er så veldig flink på. Jeg skulle ønske, men nei. Så noen sminkevlog blir det altså ikke, det skulle tatt seg ut og blitt totalt totalt pute-tv, hehe. Men, jeg tenkte å dele mine topp tre favoritter i sminkeveska akkurat nå. Eller, akkurat nå blir vel feil å si – for disse har jeg brukt fast det siste året. Tre skikkelige goodies, rett og slett!

THREE MAKE UP FAVES ✨

Primer: guerlain er et merke som virkelig vokser på meg, ingenting jeg har kjøpt derfra har skuffet. Det siste året har jeg vært totalt hekta meteorites base primeren, som er latterlig dyr – men heldigvis drøy i bruk. Men trenger kun ett pump til hele ansiktet, ikke mer. Den gir glans uten blankhet i huden, og glatter så fint ut. Anbefales skikkelig hvis du sliter med ‘glans’ i huden og at det føles som sminken forsvinner fort. Med denne som base sitter sminken dønn!

Foundation: favoritten over alle favoritter er uten tvil Dior sin undercover foundation, jeg eeelsker konsistensen på den og hvor utrolig fint den glir inn i huden. Den har god dekkevne og sitter perfekt på hele dagen. Like fin både til hverdags og fest! Denne ble jeg hekta på så fort jeg prøvde den og kjøper den på nytt hver eneste gang jeg blir tom.

Highlighter: utrolig nok så liker jeg Kylie Jenner sin sminke skikkelig godt, noe som egentlig overrasket meg. Jeg trodde av en eller annen grunn at det ikke skulle være bra i det hele tatt, men der tok jeg jaggu feil. Både øyenskyggene, glossene og highlighterne er helt magisk! Denne i salted caramel går jeg aldri lei av, den fineste fargen jeg noen gang har sett og prøvd på en highlighter. Anbefales!

15 kommentarer

 1. Takk for tipset! Hvor lenge har du foundationen?

  1. kristinaandersen

   To måneder vil jeg tippe 🙂

 2. Hvor er gull skjellet fra? Så fint!

  1. kristinaandersen

   Hm Home <3

 3. Har så lyst til å male kjøkkenet i samme farge som du har, men finnes ikke flugger der hvor jeg bor 🙁 Vet du om en farge fra feks jotun som kan sammenlignes? <3

  1. kristinaandersen

   Aner ikke Sunniva, beklager <3

   1. Oki 😕 Har du fargekoden til den fargen du har?😃

 4. Hørtes ut som gode produkter. 😀

  1. kristinaandersen

   <3

 5. Når trekker du vinner av julekalender? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er trukket og annonsert 😀

 6. Beste foundationen. Sverger til den.

  1. kristinaandersen

   Sant vel! 😀

 7. Hei! Hvor kjøper du den highlighteren?☺️

  1. kristinaandersen

   Bestilte fra kylie cosmetics 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *