ÅRETS FØRSTE SNØ OG ØNSKER FRA DERE

Denne mandagen har jeg løpt rundt siden 08.00 på morgenen og stresset meg hjem nå nettopp for å oppdatere dere ♥ Noen dager går bare ting så innmari i ett at jeg skjønner seriøst ikke selv en gang hvordan jeg rekker over alt…. Haha! Vet dere forresten hva som skjedde her i går, eller? Det begynte å snø! For en lykke det var å våkne opp til! Det ble derimot ekstremt kortvarig glede, for alt regnet bort i natt og nå er vi tilbake til bar bakke. Bloggeren i meg er glad for akkurat det, for dette med å knipse bilder ute på vinteren er et lite mareritt jeg seriøst gruer meg til hvert eneste år. Men juleelskeren i meg? Den vil selvfølgelig ha snø, hehe.

HELO NEW WEEK

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Har du forresten noen ønsker til blogginnlegg eller temaer denne uka? Hyl gjerne ut i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få til noen av ønskene deres God mandagsklem fra meg!

28 kommentarer

 1. Middagsoppskrifter er alltid gøy 🙂

 2. Hvor er kåpen fra?

 3. Gjerne ukens handel med bilde av innholdet i kjøleskapet! Også gjerne et innlegg med nye bilder og oppdatering på Milo <3 Savner å se han mer på bloggen igjen

 4. Tema juuul<3

 5. Organisering i skuffer og skap på bad kjøkken og stue 🙂

 6. 10 ting jeg unner meg i hverdagen
  Derfor liker jeg vintren
  Hverdagslykke i oktober
  Et innlegg om trenings motivasjon nå på vintren
  Dette har jeg i vesken min

 7. Juleelskeren i meg vil ha julegave tips, spesielt til kjæresten! Interiør og dekorasjon, både jul å vanlig. Å kanskje litt antrekk å klesplagg tips for den fine tiden vi går i møte!

 8. Julegavetips☺️

 9. Jeg elsker stilen din og julen 😍 Ønsker så gjerne et innlegg om julepynt/dekorasjoner som jeg kan bli litt inspirert av! Alt fra hva du skal bake i julen og hvordan du skal pynte 🙂 Du har det så fint og har utrolig god smak 😍

 10. hei <3 Jeg kunne gjerne ønske at du la ut litt sånn gledestips til hvordan komme seg gjennom de kjipe dagene, nå som det blir tidlig mørkt ute, blir så deprimert av det. Hvordan klare å snu om tankegangen til en positiv? Vil også kanskje se litt flere sunne mellommåltider/lunsj/frokoster, og også handleposen din til helgen når du skal kose deg med god mat <3

 11. Så fin du er i den kåpen!😍Den kler du virkelig godt! Håper du får en fin uke skjønne du❤️

 12. INTERIØR 🙂 Gleder meg masse til å se mer av huset!

 13. Vil bare gi deg et serietips: A million little things, på Sumo. Du kommer til å bli helt oppslukt😍 Vet vi har ganske lik smak😉

 14. Ønsker middagstips! Og kan gjerne begynne med litt jule blogging også slik at man rekker å bestille julepynt hjem og alt det andre du har å tipse om 🙂 Husker du bestilte masse fint fra Etsy i fjor👏🏻 Og antrekksbilder/inspo til for eks juleavslutninger, juleforestillinger, kino osv. Og julegavetips til kjæresten, få gjerne hjelp av Preben her så vi får et innblikk i hva mannfolka faktisk ønsker seg 😅

 15. Flere filmer og organiseringstips! Nydelig jakke du hadde på deg <3

 16. Så fine bilder av deg. <3
  Og så koselig at det begynte å snø! Selvom det regnet bort ganske fort.. Håper det begynner å snø her snart. 😀

 17. Jeg liker alt du skriver om, men jeg har bittelitt kritikk/ønske: kanskje innleggene dine kunne være litt lenger?😊 gleder meg til hver gang det er et innlegg her inne, men føler det alltid er så kort med lite utfyllende tekst. Så gjerne lengre innlegg om vanlige dager og hverdag👏🏻

 18. Hei!

  Skal kjøpe gubi ts bord, slik du har. Hvilken størrelse har du? Synes størrelsene på bordene du har satt sammen er veldig fint 🙂

 19. Litt om din nye tilværelse som bonusmamma?

 20. 2 av grunnene til at jeg følger deg er fordi jeg elsker jul og interiør like mye som det du gjør! Ønsker tips tiljuleinnredningog interiør generelt 😀

 21. Selv om det kanskje er litt tidlig, hadde det vært gøy med ett innlegg med din ønskeliste til jul 😄 kanskje jeg kan få noen tips til hva jeg kan ønske meg selv 😅

 22. Farsdagsgave – tips, alt ifra gave til frokost for far. Perfekt til søndagen!

 23. En oppdatering på Milo! 😍

 24. Antrekk med linker :))

 25. Hei <3 Du kan f eks skrive et innlegg om tips til pakkekalender til kjæresten 😀 Eller julegavetips til kjæresten, venninner, mor, far, bror og søster.

 26. Snacks tips, altså hva spiser du når du får lyst på noe godt på kvelden?
  Organisering!! Får aldri nok:p
  Og gjerne mer i forhold til oppussing, om dere gjør noen lure, kreative ting, lag ett innlegg om det?

 27. Elsker bloggen din! Men synes du linker litt lite. Noen ganger kan det gå uker mellom at jeg husker å lese fordi du er så sjeldent aktiv på insta oh snap. Så jeg ønsker meg flere: Husk å sjekke bloggen til fine Kristina-påminninger i SoMe😄Kanskje noe om økonomi når dere har blitt to om tingene. Betaler du husleie, har du kjøpt deg inn i huset, hvem betaler mat, hvem er den gjerrige i forholdet osv:p Goooood onsdag😉

 28. Hva er dine tanker rundt det å få barn?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *