ÅRETS FØRSTE SNØ OG ØNSKER FRA DERE

Denne mandagen har jeg løpt rundt siden 08.00 på morgenen og stresset meg hjem nå nettopp for å oppdatere dere ♥ Noen dager går bare ting så innmari i ett at jeg skjønner seriøst ikke selv en gang hvordan jeg rekker over alt…. Haha! Vet dere forresten hva som skjedde her i går, eller? Det begynte å snø! For en lykke det var å våkne opp til! Det ble derimot ekstremt kortvarig glede, for alt regnet bort i natt og nå er vi tilbake til bar bakke. Bloggeren i meg er glad for akkurat det, for dette med å knipse bilder ute på vinteren er et lite mareritt jeg seriøst gruer meg til hvert eneste år. Men juleelskeren i meg? Den vil selvfølgelig ha snø, hehe.

HELO NEW WEEK

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Har du forresten noen ønsker til blogginnlegg eller temaer denne uka? Hyl gjerne ut i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få til noen av ønskene deres God mandagsklem fra meg!

20 kommentarer på “ÅRETS FØRSTE SNØ OG ØNSKER FRA DERE

 1. S skriver:

  Gjerne ukens handel med bilde av innholdet i kjøleskapet! Også gjerne et innlegg med nye bilder og oppdatering på Milo <3 Savner å se han mer på bloggen igjen

 2. Ingvild skriver:

  10 ting jeg unner meg i hverdagen
  Derfor liker jeg vintren
  Hverdagslykke i oktober
  Et innlegg om trenings motivasjon nå på vintren
  Dette har jeg i vesken min

 3. Marianne skriver:

  Juleelskeren i meg vil ha julegave tips, spesielt til kjæresten! Interiør og dekorasjon, både jul å vanlig. Å kanskje litt antrekk å klesplagg tips for den fine tiden vi går i møte!

 4. mia skriver:

  hei <3 Jeg kunne gjerne ønske at du la ut litt sånn gledestips til hvordan komme seg gjennom de kjipe dagene, nå som det blir tidlig mørkt ute, blir så deprimert av det. Hvordan klare å snu om tankegangen til en positiv? Vil også kanskje se litt flere sunne mellommåltider/lunsj/frokoster, og også handleposen din til helgen når du skal kose deg med god mat <3

 5. Martine skriver:

  Hei!
  Skal kjøpe gubi ts bord, slik du har. Hvilken størrelse har du? Synes størrelsene på bordene du har satt sammen er veldig fint 🙂

 6. Marie skriver:

  2 av grunnene til at jeg følger deg er fordi jeg elsker jul og interiør like mye som det du gjør! Ønsker tips tiljuleinnredningog interiør generelt 😀

 7. Hege skriver:

  Hei <3 Du kan f eks skrive et innlegg om tips til pakkekalender til kjæresten 😀 Eller julegavetips til kjæresten, venninner, mor, far, bror og søster.

 8. Martine skriver:

  Snacks tips, altså hva spiser du når du får lyst på noe godt på kvelden?
  Organisering!! Får aldri nok:p
  Og gjerne mer i forhold til oppussing, om dere gjør noen lure, kreative ting, lag ett innlegg om det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *