PSYKOLOGISK THRILLER TIL SØNDAGSKVELDEN

Søndag må være ukens beste filmdag! Er du ikke enig? Og når jeg endelig har funnet en ny sjukt bra film innen favorittsjangeren min: psykologisk thriller. Og da må jeg selvfølgelig tipse dere!

T H E  R E S I D E N T 🍿

Filmen handler om den nyskilte legen Julie, som er på jakt etter leilighet i New York etter at ektemannen hennes var utro. Jakten på leilighet i storbyen er alt annet enn lett, så når hun tilfeldigvis kommer over en magisk loftleilighet i Brooklyn – klarer hun ikke dy seg. Leiligheten virker nesten for god til å være sann: den er latterlig fin i prisen, har masse botreplass og en helt nydelig utsikt. Men ting skal fort vise seg å være nettopp for godt til å være sant. Julie sover urolig om nettene, og når hun først har sovnet så sliter hun med å våkne ordentlig på morgenen. En rekke mystiske hendelser begynner å skje, og Julie begynner å føle at hun ikke er alene i leiligheten sin. Hun installerer derfor et overvåkningskamera, og raskt innser hun at hennes verste mareritt har blitt ekte…..
Denne er SÅ spennende!! The Resident leide vi for 39 kroner hos iTunes, men den finnes helt sikkert flere steder. Har du en psykologisk thriller/drama-film å tipse tilbake om? Kom med det! Det er skikkelig rusevær her i dag, så ingen tvil om hva kvelden skal gå til! 😄

5 kommentarer på “PSYKOLOGISK THRILLER TIL SØNDAGSKVELDEN

  1. Kristine L skriver:

    Beste sjangeren! Den filmen er bra 🙂 Har du sett Secret obsession på Netflix? Litt forutsigbar men likevel spennende.

  2. Anna skriver:

    Min favoritt, som jeg sikkert har sett 10 ganger er «shutter island»!! Helt sinnsykt bra. Leonardo har hovedrollen, og det gjør filmen enda bedre 😀 Finnes på netflix

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *