10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Heii november Måneden jeg egentlig vil at bare skal fly avgårde i en fei, for jeg gleder meg så til jul. Men denne tiden skal likevel nytes og vi har mye å gjøre her hjemme. Så jeg trenger visst disse dagene likevel, hehe. Fine turer i frisk luft, masse hjemmekos, ferdigstilling av huset og mye mer spennende. Dette vil jeg gjøre denne måneden!

THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

.. Pakke inn alt av julegaver, slik at de er klare til å legge under juletreet den første desember. Det har blitt en liten tradisjon for meg, dette med å ha sånne ting klart til desember faktisk er her. Syns det er så koselig! Og ikke minst er det deilig å ikke svette rundt i butikkene på tampen av desember sammen med halve norges befolkning, hehe.
.. Bli enda mer strukturert og organisert. Hver morgen vil jeg lage en ‘to-do’ liste, og den skal gjøres ferdig hver eneste dag. Jeg hater følelsen av å henge bakpå, så nå er det slutt på å utsette ting.
.. Rydde klesrommet og gjøre klart til klessalg med tingene jeg ikke bruker.
.. Ferdigstille her hjemme. Alt skal bli ferdig denne måneden, helt første etasje og soverommet vårt. Så her er det bare å henge i!
.. Bestille kjærestetur til London. Tenk at jeg skal til London i desember, med verdens beste reisefølge? Klyp meg i armen! Jeg har alltid drømt om å besøke London når julen er her, rett og slett fordi det ser helt magisk ut. De røde bussene, juleland de lager der nede og alle de fine utstillingene i butikkene. Det kommer til å bli helt magisk! Håper å finne masse fine julekuler der nede som vi kan ta med hjem, de er så flinke på julepynt i London. Gledings!
.. Ta tilbake gleden med instagram. Uæh, den kanalen min har sklidd helt ut de siste månedene og jeg blir ikke inspirert av meg selv. Nå som vi bli ferdige her hjemme skal den kanalen virkelig få skinne, det er i hvert fall 100% sikkert. Planen er å satse skikkelig på interiør der og ha fokus på det, spennende å prøve noe nytt.
.. Trene minst tre dager i uka på hjemmegymmet, og bli flinkere til å komme meg ut på turer i frisk luft. Høsten er den fineste tiden å kose seg ute på, så i november vil jeg uten tvil ha enda mer fokus på dette. Bevegelse, trening og det å være utendørs er noe som gjør meg skikkelig glad, så dette ønsker jeg å prioritere enda mer.
.. Klargjøre til vinter på uteområdet her hjemme. Fjerne plantene fra sommeren, ta bort hagemøblene, vaske putene som har stått ute denne sommeren og slike ting. Så deilig å få tatt det, så er alt klart til neste år. En aldri så liten dugnad utenfor, rett og slett.
.. Gi bilen en skikkelig høstrengjøring! Shine godt over de hvite setene, støvsuge og ta bedre vare på bilen jeg egentlig er så glad i, men ofte glemmer å ta godt nok vare på. Det er jo hundre ganger mer hyggelig å kjøre rundt i en bil som ikke har halve klesskapet, ti tomme vannflasker og en haug av tomme new energy-barer strødd rundt i seg. Usj!
.. Planlegge årets jul! Herregud, i år er jeg så overgiret for jul at jeg sliter seriøst med å stagge meg. Tenk at jeg har et helt hus jeg kan forvandle til juleland? Jeg kan nesten ikke tro det, haha! Første jeg spurte Preben om når jeg flyttet inn var «er det et sted i huset vi har plass til et fire meter høyt juletre eller?!». 😂 Det er det derimot ikke, men vi skal ha to juletre i år og jeg er helt i ekstase. Desember kan ikke komme fort nok!

Q: hva vil du gjøre i november? ✨

21 kommentarer på “10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

 1. Amalie skriver:

  Heihei! Blir veldig inspirert av deg, og har også lyst å få unna en del av julegavene i november. Lurer derfor på om du har noen julegavetips? Både til mor, far, søsken, kjæreste, besteforeldre osv. Kanskje som ikke er så dyre (studentvennlig pris). Kanskje du kunne laget et innlegg på dette? Siden du er så glad i jul og julegave<3

 2. Lisa skriver:

  November skal bli so koselig! Og London i desember er noko av det beste som finnes! Gingerbread latte, Winter Wonderland i Hyde Park og god julestemning over alt <3 Savner å bu der so sjukt! Ha ei fin helg, Kristina!

 3. Kristine skriver:

  Åh jeg har skikkelig julestemning i dag, og mens jeg satt her og leste innlegget ditt kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til dine juleinnlegg! Og jeg gleder meg til DU skal pynte huset DITT haha. Jeg håper på masse fine bilder av deilig julestemning i det nydelige huset deres i Desember. Blir kjempespennende å se hvordan du gjør det nå som du har så mye plass! Bloggen din er bare såå koselig i Desember og jeg gleder meg masse! Så glad at du er skikkelig glad i jula, og sprer nydelig julestemning her hvert år, og gleder meg ekstra mye i år siden du har enda større plass å boltre deg på 😀 Tipper huset deres blir helt magisk!!

  • kristinaandersen skriver:

   Bare å gleede seg til desember her, da blir det tidene juleunivers kan jeg love 😀 Haha!! Takk for koselig kommentar Kristine, så GOD du er <3

 4. Jeanette skriver:

  Var i begravelse til min morfar i dag. Helt grusomt,så jeg skjønner så godt innleggene dine den gangen morfaren din døde. Den verste følelsen 🙁 nå er det bare om å gjøre å ta vare på mormor ❤

 5. Trine skriver:

  Har lest bloggen din i alle de år – og dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Jeg er så glad for at du skriver sånn som du gjør. Dette er det jeg føler er en blogg. Du lager ikke overskrifter for clickbaits og du er en så inspirerende og sprudlende person. Håper du får ei fin helg – og unner deg det beste. Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, blir så glad for sånne ord! Tusen takk Trine <3 Koselig å høre du trives her inne 😀 God klem og goood søndag!

 6. Line skriver:

  Anbefaler deg å dra innom Selfridges og Harrods for fin julepynt. De bruker å ha så mye fint der. Kjøpte juletrepynt for ett par tusen på Selfridges for noen år siden. Gleder meg like mye hvert år til å ta det opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *