10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Heii november Måneden jeg egentlig vil at bare skal fly avgårde i en fei, for jeg gleder meg så til jul. Men denne tiden skal likevel nytes og vi har mye å gjøre her hjemme. Så jeg trenger visst disse dagene likevel, hehe. Fine turer i frisk luft, masse hjemmekos, ferdigstilling av huset og mye mer spennende. Dette vil jeg gjøre denne måneden!

THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

.. Pakke inn alt av julegaver, slik at de er klare til å legge under juletreet den første desember. Det har blitt en liten tradisjon for meg, dette med å ha sånne ting klart til desember faktisk er her. Syns det er så koselig! Og ikke minst er det deilig å ikke svette rundt i butikkene på tampen av desember sammen med halve norges befolkning, hehe.

.. Bli enda mer strukturert og organisert. Hver morgen vil jeg lage en ‘to-do’ liste, og den skal gjøres ferdig hver eneste dag. Jeg hater følelsen av å henge bakpå, så nå er det slutt på å utsette ting.

.. Rydde klesrommet og gjøre klart til klessalg med tingene jeg ikke bruker.

.. Ferdigstille her hjemme. Alt skal bli ferdig denne måneden, helt første etasje og soverommet vårt. Så her er det bare å henge i!

.. Bestille kjærestetur til London. Tenk at jeg skal til London i desember, med verdens beste reisefølge? Klyp meg i armen! Jeg har alltid drømt om å besøke London når julen er her, rett og slett fordi det ser helt magisk ut. De røde bussene, juleland de lager der nede og alle de fine utstillingene i butikkene. Det kommer til å bli helt magisk! Håper å finne masse fine julekuler der nede som vi kan ta med hjem, de er så flinke på julepynt i London. Gledings!

.. Ta tilbake gleden med instagram. Uæh, den kanalen min har sklidd helt ut de siste månedene og jeg blir ikke inspirert av meg selv. Nå som vi bli ferdige her hjemme skal den kanalen virkelig få skinne, det er i hvert fall 100% sikkert. Planen er å satse skikkelig på interiør der og ha fokus på det, spennende å prøve noe nytt.

.. Trene minst tre dager i uka på hjemmegymmet, og bli flinkere til å komme meg ut på turer i frisk luft. Høsten er den fineste tiden å kose seg ute på, så i november vil jeg uten tvil ha enda mer fokus på dette. Bevegelse, trening og det å være utendørs er noe som gjør meg skikkelig glad, så dette ønsker jeg å prioritere enda mer.

.. Klargjøre til vinter på uteområdet her hjemme. Fjerne plantene fra sommeren, ta bort hagemøblene, vaske putene som har stått ute denne sommeren og slike ting. Så deilig å få tatt det, så er alt klart til neste år. En aldri så liten dugnad utenfor, rett og slett.

.. Gi bilen en skikkelig høstrengjøring! Shine godt over de hvite setene, støvsuge og ta bedre vare på bilen jeg egentlig er så glad i, men ofte glemmer å ta godt nok vare på. Det er jo hundre ganger mer hyggelig å kjøre rundt i en bil som ikke har halve klesskapet, ti tomme vannflasker og en haug av tomme new energy-barer strødd rundt i seg. Usj!

.. Planlegge årets jul! Herregud, i år er jeg så overgiret for jul at jeg sliter seriøst med å stagge meg. Tenk at jeg har et helt hus jeg kan forvandle til juleland? Jeg kan nesten ikke tro det, haha! Første jeg spurte Preben om når jeg flyttet inn var «er det et sted i huset vi har plass til et fire meter høyt juletre eller?!». 😂 Det er det derimot ikke, men vi skal ha to juletre i år og jeg er helt i ekstase. Desember kan ikke komme fort nok!

Q: hva vil du gjøre i november? ✨

24 kommentarer

 1. Herlig innlegg!
  Dette innlegget har jeg gledet meg til å lese. Jeg er sånn som deg, desember kan aldri komme for fort. Gleder meg til å pakke inn resten av julegavene som ligger her hjemme. Feire bursdagen med familien skal jeg nå i helga og en Oslo tur med min bror i siste helga i november, hvor vi skal kose oss med julemarkedet som er i Karl Johan. Gledings:)
  Gleder meg til du legger ut mer interiør bilder på Instagram og blogg:) nå har jeg vært fast følger av bloggen din i mange år. Du er en stor inspirasjon som oser av positivitet på alle områder. 😃😃😃 Ha en flott helg og mnd.

  1. kristinaandersen

   Goding, takk for fine ord kjære deg <33

 2. Heihei! Blir veldig inspirert av deg, og har også lyst å få unna en del av julegavene i november. Lurer derfor på om du har noen julegavetips? Både til mor, far, søsken, kjæreste, besteforeldre osv. Kanskje som ikke er så dyre (studentvennlig pris). Kanskje du kunne laget et innlegg på dette? Siden du er så glad i jul og julegave<3

  1. kristinaandersen

   Jepp, det skal jeg uten tvil prøver å få til <3 Takk for tips til innlegg Amalie 😀 Klem!

 3. November skal bli so koselig! Og London i desember er noko av det beste som finnes! Gingerbread latte, Winter Wonderland i Hyde Park og god julestemning over alt <3 Savner å bu der so sjukt! Ha ei fin helg, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Magisk!! Gleder meg så til å dra dit altså<3

 4. Åh jeg har skikkelig julestemning i dag, og mens jeg satt her og leste innlegget ditt kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til dine juleinnlegg! Og jeg gleder meg til DU skal pynte huset DITT haha. Jeg håper på masse fine bilder av deilig julestemning i det nydelige huset deres i Desember. Blir kjempespennende å se hvordan du gjør det nå som du har så mye plass! Bloggen din er bare såå koselig i Desember og jeg gleder meg masse! Så glad at du er skikkelig glad i jula, og sprer nydelig julestemning her hvert år, og gleder meg ekstra mye i år siden du har enda større plass å boltre deg på 😀 Tipper huset deres blir helt magisk!!

  1. kristinaandersen

   Bare å gleede seg til desember her, da blir det tidene juleunivers kan jeg love 😀 Haha!! Takk for koselig kommentar Kristine, så GOD du er <3

 5. Ååh, London i desember – jeg er så sjalu 😭
  To ting jeg virkelig anbefaler, julemarkedet i Hyde Park (det er såååå koselig!) og så må dere sjekke ut juleavdelingen hos Selfridges – de forvandler toppetasjen til et juleland man ikke kan forestille seg og de har sååå mye fint 😍
  I tillegg har de en julenisse gående rundt som man kan ta bilde sammen med (bildet får man😄) og slå av en prat med, sjukt trivelig for oss juleelskere, haha 😄

  1. kristinaandersen

   Så herlig med litt tips!! TAKK Nina, dette må vi få med oss 😀

 6. Var i begravelse til min morfar i dag. Helt grusomt,så jeg skjønner så godt innleggene dine den gangen morfaren din døde. Den verste følelsen 🙁 nå er det bare om å gjøre å ta vare på mormor ❤

  1. kristinaandersen

   Sender deg stor klem Jeanette <3 Ingenting som er verre enn å miste de man er glad i 🙁

 7. Liberty har den beste juleavdelingen!
  https://www.libertylondon.com/uk/department/christmas/

  1. kristinaandersen

   For en drøm!! Gjett om vi skal dit da<33

 8. Flott liste, med mange fine gjøremål i november😃. Målet mitt er å bli ferdig med julegaver. Enig med deg der at byturer i desember på tampen er slitsomt😅. Men det er allerede full jul i butikkene nå, så det er bare å nyte og ordne frem til jul. Gleder meg til å følge juleuniverset ditt i nytt hus. Blir sikkert knallekkert👍🏻🎄. God helg. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Good søndag, Jenni 😀 Klem!

 9. Har lest bloggen din i alle de år – og dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Jeg er så glad for at du skriver sånn som du gjør. Dette er det jeg føler er en blogg. Du lager ikke overskrifter for clickbaits og du er en så inspirerende og sprudlende person. Håper du får ei fin helg – og unner deg det beste. Klem

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad for sånne ord! Tusen takk Trine <3 Koselig å høre du trives her inne 😀 God klem og goood søndag!

 10. Liberty har de vakreste julekulene i sin juleavdelig❤️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips 😀

 11. Du må innom Liberty i London, Oxford street, øverste etasje er kun jul og julekuler!

  1. kristinaandersen

   Åååh for en drøm!! Takk for tips<3

 12. Anbefaler deg å dra innom Selfridges og Harrods for fin julepynt. De bruker å ha så mye fint der. Kjøpte juletrepynt for ett par tusen på Selfridges for noen år siden. Gleder meg like mye hvert år til å ta det opp!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Line! Harrods har jeg hørt skal være heeelt magisk 😀 Så må innom begge steder <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *