ENDELIG KOM DEN

Seee hva som kom i går! Drømmesofaen! Jeg kan nesten ikke tro at det går ann å bli så tullete glad av en sofa, men herregud – den er så fin! Og jeg må seriøst klype meg i armen når jeg ser den stå i stua her hjemme. 😂

DRØMMESOFAEN

I går monterte vi hele den store sofagruppa, seks (!) stuebord og holdt på en god stund her hjemme. Øyvind og Lotte (verdens beste lillesøster til P) var med å hjalp oss, noe som ble skikkelig satt pris på. Nå er alt ferdig satt opp og jeg er helt overlykkelig over at vi snart er ferdige. Nå mangler vi bare den andre sofaen til tv-stua, tepper vi har bestilt på kapp, litt pynt, småinteriør og slikt nips så er vi helt ferdige. I midten av november bør alt være på plass, og jeg kommer seriøst ikke til å ville rikke meg av flekken her hjemme når vi har fått ting på stell… Haha! Jeg må også innrømme at det blir en fryyyyd for meg å endelig kunne dele masse interiør igjen. Det har jeg savnet noe så innmari! Interiør er nok det gøyeste jeg vet å drive med, både innen jobb og på fritiden. Så dette skal det bli mye av fremover, det er i hvert fall helt sikkert. Så innmari stas at det endelig begynner å nærme seg, jeg kunne ikke vært mer fornøyd og glad, wiihu.

Nå: hjemmekontor. Fra sofaen. Selvfølgelig! Haha ♥

21 kommentarer

 1. Hvilket sted er sofaen fra?

  1. kristinaandersen

   Slettvoll 🙂

 2. Grattis da får vi håpe at det ikke blir for mye støv og slikt med sort fløyel

  1. kristinaandersen

   Her undersøkte vi MASSE før vi kjøpte, heldigviiis. Har lært at det kommer helt ann på hva slags materiale man kjøper innen velour. Det er de mer rimelige variantene som tiltrekker seg mye støv, så det gjør heldigvis ikke denne 🙂 Da hadde jeg blitt gaaaal, haha!

   1. Går nok bra, men det blir en del støv på de dyre også (jeg har helt klart støv på hjernen så henger meg nok opp i for mye selv med lite støv)

 3. Gleder meg så til å se hvordan det blir, du er så utrolig flink med interiør og jeg finner så mye inspirasjon hos deg! Gøy at vi får være med på prosessen 😀 Finnes det noe bedre enn å kunne kose seg hjemme nå som høsten er i gang for fult? Så koselig tid vi er inne i nå synes jeg!

  Vil også få legge til at det er så utrolig gøy å klikke seg inn her om dagen! Måten du skriver på og de små gledene smitter over og man får en positiv energi etter å ha klikket seg inn her <3

  1. kristinaandersen

   Så fin kommentar, tuusen takk snille deg! Og jeg er så enig, høsten er virkelig den beste tiden å kose seg hjemme på <3 Klem!

 4. Hei:)
  Nydelig gulv! Vet du hvor det er fra?

  1. kristinaandersen

   Usikker <3

 5. Beautiful Beautiful Nydelige fineste Verdens beste beste skjønneste Fineste Beautiful Kristina ❤️🌟💖❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍

  1. kristinaandersen

   ❤️❤️

 6. Super nedtur å ikke få se,da:( Gleder meg!

  1. kristinaandersen

   Sofagruppen vil jeg vente en uke med å vise, da er den ferdig 🙂

 7. I dette innlegget kunne du godt ha tatt med bilder av sofaen ferdig montert 🤪 hadde gjort det hakket gøyere! Mammatilmichelle vibber av innlegg hvor man draar ting ut og viser litt og litt i hvert innlegg for å ha noe å skrive om. Bjuda på!

  1. To be fair så har flere av «oss» etterlyst bilder som viser prosessen, og ikke bare sluttresultatet, så hun gjør jo bare det mange lesere har sagt de ønsker 😊

 8. Hvor er sofaen fra og hvor stor er den?

  1. kristinaandersen

   Den er gedigen, hehe.. Slettvoll 🙂

   1. Hva kostet den totalt ?

   2. kristinaandersen

    Det er en privatsak 🙂

 9. Åhhh, jeg gleder meg så til å se!!! God helg fine deg! <3

 10. Vi kjøpte ny sofa for et par år siden og det var så digg – det ble virkelig en helt «ny» stue! 🙂 Gleder meg masse til å se sofaen når den er montert ferdig! 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *