ENDELIG KOM DEN

Seee hva som kom i går! Drømmesofaen! Jeg kan nesten ikke tro at det går ann å bli så tullete glad av en sofa, men herregud – den er så fin! Og jeg må seriøst klype meg i armen når jeg ser den stå i stua her hjemme. 😂

DRØMMESOFAEN

I går monterte vi hele den store sofagruppa, seks (!) stuebord og holdt på en god stund her hjemme. Øyvind og Lotte (verdens beste lillesøster til P) var med å hjalp oss, noe som ble skikkelig satt pris på. Nå er alt ferdig satt opp og jeg er helt overlykkelig over at vi snart er ferdige. Nå mangler vi bare den andre sofaen til tv-stua, tepper vi har bestilt på kapp, litt pynt, småinteriør og slikt nips så er vi helt ferdige. I midten av november bør alt være på plass, og jeg kommer seriøst ikke til å ville rikke meg av flekken her hjemme når vi har fått ting på stell… Haha! Jeg må også innrømme at det blir en fryyyyd for meg å endelig kunne dele masse interiør igjen. Det har jeg savnet noe så innmari! Interiør er nok det gøyeste jeg vet å drive med, både innen jobb og på fritiden. Så dette skal det bli mye av fremover, det er i hvert fall helt sikkert. Så innmari stas at det endelig begynner å nærme seg, jeg kunne ikke vært mer fornøyd og glad, wiihu.
Nå: hjemmekontor. Fra sofaen. Selvfølgelig! Haha ♥

16 kommentarer på “ENDELIG KOM DEN

  • kristinaandersen skriver:

   Her undersøkte vi MASSE før vi kjøpte, heldigviiis. Har lært at det kommer helt ann på hva slags materiale man kjøper innen velour. Det er de mer rimelige variantene som tiltrekker seg mye støv, så det gjør heldigvis ikke denne 🙂 Da hadde jeg blitt gaaaal, haha!

   • Tone L skriver:

    Går nok bra, men det blir en del støv på de dyre også (jeg har helt klart støv på hjernen så henger meg nok opp i for mye selv med lite støv)

 1. kristinaandersen skriver:

  Så fin kommentar, tuusen takk snille deg! Og jeg er så enig, høsten er virkelig den beste tiden å kose seg hjemme på <3 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *