VENNINNEHELG OG JULEMAS

For første gang på åtte måneder har jeg og kjæresten hatt en helg fra hverandre. Han har vært på guttetur og jakt i helgen, mens jeg har hatt skikkelig venninne og familietid mens han var borte. Besøk både fredag- og lørdagskveld av jentene, samt kvalitetstid med familie og svigers på dagen. Så koselig! Men det var mildt sagt godt å få P hjem igjen, vi er liksom ikke der enda at det er digg med kjærestefri. Vil det noen gang bli digg, egentlig? Jeg håper ikke det. 😂 Tror aldri jeg har gledet meg så til å se noen igjen, så igår var det skikkelig gjensynsglede her hjemme for å si det mildt. hehe. Det ble indrefilet av hjort, fløtegratinerte poteter og soppstuing til middag, som uten tvil er noe av det beste jeg vet. Resten av dagen var det dyna i sofaen, snop og bare avslapping her hjemme. Perfekt oppladning til en ny uke med den beste jeg vet. ♥

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

HEI MANDAG!

Plutselig er mandagen her og det føles faktisk skikelig fint. Dette skal bli en superbra uke! Jeg våknet forresten til full frost utenfor i dag, så jeg fikk selvfølgelig maks juleglede med en gang og maste hull i hodet på kjæresten om at det nå kun er 34 dager igjen til første desember…. 😂 Tenk det, dere? 34 dager! Jeg gleder meg altså så! I år har jeg bestilt noen helt magiske trolljuletrær til å ha utenfor huset med masse lys på, det kommer til å bli så fint og jeg klør i fingrene etter å starte pyntingen, hehe. Så stas! Men, nok om det for nå. Nå skal jeg fokusere på jobb og sørge for at den nye uka vil gå smooth på bloggfronten. Vi snakkes snart igjen, ha en nyyydelig start på mandagen så lenge! ♥

19 kommentarer på “VENNINNEHELG OG JULEMAS

 1. Sofie skriver:

  Åh, så koselig at du har funnet kjærligheten! Kjenner virkelig igjen følelsen av å ikke ville være fra hverandre, har vært sammen i over 5 år og fortsatt ikke koselig med kjærestefri…
  Håper du får en fin uke 🙂

 2. Charlotte skriver:

  Jeg synes egentlig ikke at det er såå deilig med kjærestefri, men i helgen var jeg helt alene uten samboeren og bikkjen, og jeg skal ærlig innrømme at det var syyykt digg, haha! Jeg hadde en del jobb å gjøre da, så det var rett og slett fantastisk å ikke bli forstyrret av noe(n) som helst, haha! 🙂 Men veldig kjekt å få de hjem igjen da, det skal sies <3 Håper du har en magisk start på uken, fineste du! Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Har man masse jobb å gjøre eller er busy med slike ting, er det jo et pluss å ha litt alenetid uten forstyrrelser 😀 Så deeen kan jeg se Charlotte, hehe <3 Klem!

 3. Mathilde skriver:

  Jeg gleder meg også helt syyykt til det blir sosialt akseptabelt å mase om jul og pynte! ELSKER jul, haha! Ønsker deg en fin uke 🙂

 4. Veronica skriver:

  Vært gift i 13 år og blir aldri lei den mannen!! Vil helst ha han med overalt, selv på jentekveld, men der går visst grensen! Både for han og jentene…haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *