ÅRETS FINESTE JULEKALENDERE

Annonse i samarbeid med The Body Shop.


Årets første juleinnlegg her på bloggen er et faktum, og jeg tror ikke dere skjønner hvor glad jeg er for nettopp det. Iiiih, klyp meg i armen sier jeg bare – nå er det ikke lenge til årets beste tid banker på døren! Første desember Jeg gleder meg så! Og et av de store høydepunktene når desember starter, er selvfølgelig dette:

HO-HO-HO

Livets julekalendere fra The Body Shop. Og i år kommer de i hele tre utgaver!! Jeg har fått lånt og sett på absolutt alle sammen, og la meg bare si en ting: WOW! Jeg er helt frelst og gleder meg så til kalenderen min kan åpnes på ordentlig når første desember er her. Det er ingen kalender som kommer i nærheten av The Body Shop sine, de stråler bare så magisk av jul og inneholder så mye fint at det er seriøst nesten til å bli rørt av… Haha! Et høydepunkt hver eneste år, jeg har hatt en sånn kalender fem år på rad – så det har uten tvil blitt en liten tradisjon hos meg

ÅRETS JULEKALENDERE 🎅🏼

Julekalender Luxury: den største og mest eksklusive julekanelderen til The Body Shop. Altså, denne er helt insane! Den har en verdi på hele 4131,-, men selges for 1899,-. Her åpner du opp dørene til en magisk julekalender som er fylt til randen med 25 ulike gaver med et spennende utvalg av klassikere og nye favoritter.
Julekalender Deluxe: 25 luker med en smakebit på The Body Shop sine bestselgende produkter. Denne kalenderen er såå fin og julete i en magisk koselig rødfarge! Gjett om den skal få stå fremme på kjøkkenbenken gjennom hele desember. Denne kalenderen har en verdi på 2075,-, men koster 1399,-.
Julekalender Original: en kalender som er perfekt til de unge eller noen du vil overraske litt. Denne er litt mindre enn de andre, men er likevel stappfull av 24 smakebiter på The Body Shop sine kjente og kjære produkter. Innholdet har en verdi på 1367,-, men koster 998,-. Perfekt å gi til noen som fortjener en hyggelig liten overraskelse hver dag i desember, eller en liten førjulsgave til deg selv – kun fordi du fortjener det.

HAR DU LYST Å VINNE ÅRETS FINESTE KALENDER?

Liten sneakpeak på hva som skjuler seg bak lukene. Har du lyst å se mer kan du klikke deg inn her, der finner du flere bilder og får et skikkelig innblikk i hva hver kalender inneholder hvis du ønsker det. Har du lyst å vinne en av årets fineste julekalendere? Stikk innom facebook-siden min, der holder jeg en aldri så liten konkurranse for dere! 🎅🏼💫

12 kommentarer på “ÅRETS FINESTE JULEKALENDERE

 1. Gunnhild skriver:

  Liker egentlig disse kalendere SÅ godt, men skjønner ikke hvorfor de er så mye dyrere i Norge enn andre land? De er nesten dobbelt så dyre som i både Sverige og Storbritannia f.eks..

 2. Caroline skriver:

  Åååå det hadde betydd alt for meg å vinne ! Har hatt og har en tøff tid fremover og det hadde vært kjekt å ha noe positivt å se frem til ! Ikke hatt sånn kalender før i det hele tatt <3
  PS du er virkelig inspirerende Kristina <3

 3. Linn skriver:

  «En hyggelig liten overraskelse», ja. jeg er voksen og i 100% jobb, men synes fortsatt nesten 1000,- er rimelig stivt for en «liten overraskelse..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *