PLANER FOR FREDAGEN

H A P P Y  F R I D A Y

… Jobbe med hjemmekontor frem til 12.00, før jeg har et møte i byen og deretter tar tidlig helg. Denne uken har jeg som dere vet hatt så latterlig vondt i nakke og rygg, så jeg prøver å kutte ned på datatiden så mye som mulig og gå på kiropraktorbehandlinger to ganger i uken. Heldigvis så er det en noe rolig periode på jobbfronten akkurat nå før jul, derfor skal jeg unne meg noen timer fri i dag med god samvittighet.
… Kjøpe inn de siste julegavene! Ja, du leste riktig. De siste. Når man er en skikkelig juleentusiast så er det viktig å ha både planer, hjem og gaver på stell når første desember banker på døren, slik at desember ikke brukes til å svette rundt i butikkene med resten av befolkningen… Haha! 80% av julegavene til både meg og kjæresten er faktisk i boks, og i dag skal de siste ordnes. Det blir så koselig! Julegaveshopping er alltid like magisk.
… Når de siste gavene er ordnet, må jeg bestemme meg for årets tema under treet. På pakkene altså, hehe. I forfjor gikk jeg for brunt naturpapir, i fjor gikk jeg for sort og hvitt med detaljer av rødt. Dette året har jeg sannsynligviss lyst å prøve meg på en helt ny vri, hehe. Innpakning er jo halve moroa, guri så jeg koser meg når jeg kan dille med dette! Er det forresten noen av dere som vet hvor man finner fint innpakningspapir akkurat nå? Del gjerne tips, da blir jeg superglad!
… Jeg skal passe mitt lille fadderbarn mens bestis er hos frisøren. Krysser fingrene for at været holder seg, da er det såå kos å trille rundt. Fint høstvær er det beste!
… I kveld kommer Hilde på besøk her hjemme, og vi skal ha skikkelig jentekveld. Jeg har cravet sushi i en liten evighet nå, så denne fredagen står nettopp sushi på menyen. Med masse avokado og chilimajones, favorittkomboen!

Hva står på fredagsplanen din? ♥

22 kommentarer på “PLANER FOR FREDAGEN

 1. Karoline skriver:

  Herlighet så flink du er!! Jeg sier hvert år at jeg skal være tidlig ferdig med julegaver men det skjer jo aldri. Syntes det er så vanskelig å vite hva man skal kjøpe til den enkelte, også er det jo det med å få byttet gaven. Har man muligheter til det hvis man handler gaver allerede nå? Kjenner jeg ble litt misunnelig på deg nå som har kommet så godt i gang allerede;)

 2. Martine skriver:

  Jeg må bare få kommentere her, du bør virkelig prøve å gå til naprapat isteden for kiropraktor :O Jeg sitter selv mye foran PC og da blir det fort vond og stiv nakke/rygg, men et par behandlinger hos naprapat så er det borte. En naprapat er som en blanding av kiropraktor, massør og fysioterapeut, som både knekker opp og masserer vonde muskelknuter, helt genialt! Blir en mye mer helhetlig og effektiv behandling slik at du slipper å gå dit så mange ganger 🙂

 3. kristinaandersen skriver:

  Åh takk for tips Camilla! Jeg fant ingenting i går, så da skal jeg sjekke ut Panduri 🙂 De små lysestakene er fra Houce Doctor 🙂 Klem!

  • kristinaandersen skriver:

   Fordi bloggen skal oppdateres 1-2 ganger daglig seks dager i uken 🙂 Om et blir ett eller to innlegg avhenger av hva jeg har tid / lyst / mulighet til.

 4. Katrine skriver:

  Innpakking er så hyggelig. Elsker å ha god tid til det. Jeg har kjøpt årets innpakningspapir på Granit. De hadde en type glitterpapir i grønt, gull, sølv og sort. Sånn bra glitter som ikke smitter over alt 😉 De hadde også fløyels bånd. Så blir hvitt papir, grønt glitter papir og sort fløyels bånd.

 5. Martine skriver:

  Jeg lurer på om fargen grålys er fin til grå sofa? Eller er det for mye beige i den? Har Hay sofaen som du har ☺️

 6. Terese skriver:

  Hei. Hvordan er vennskapet til deg og Belinda Blitt? Har følgt deg i mange år, og tenker at hun kom og gikk Så fort. Virket bare som dere var superduperclose da podcasten var i gang. Ønsker deg en goood helg. Klems

  • kristinaandersen skriver:

   Heii! Jeg har kjent Belinda i 11 år og snakker med henne nesten daglig fortsatt <3 Alt er det samme med oss 😀

 7. Ella skriver:

  Sjekk ut gavepapiret til norway design. De har alltid alle mulig slags farger (og god kvalitet) og fine bånd til osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *