HØSTENS BESTE SERIETIPS

Nå er det lenge siden jeg har hatt et nytt serietips å dele med dere, og grunnen er så enkel som at vi rett og slett ikke har funnet noen å bli hekta på… Hater når det skjer, hehe! Nå på høsten er det så deilig å ha noe å slappe av med på kveldene, hvile tankene litt og bare stirre på en skjerm. Etter flere tips fra dere bestemte vi oss for å begynne på serien jeg skal tipse dere om i dag, nemlig The Sinner. Fy søren, den var skikkelig bra! Og må uten tvil tipses videre om.

THE SINNER 🍿

The Sinner handler om småbarnsmoren Cora, som lever et rolig og fint liv med mannen Mason og sønnen deres. En vanlig sommerdag får vi se familien på tre kose seg på stranden, men denne dagen skal rast snu seg til å bli familiens ferste mareritt. For uten å vite hvorfor reiser Cora seg brått opp, kaster seg over en fremmed mann og knivstikker han til døde. Det er enkelt å forstå at her er det noe som ikke stemmer, for hvordan kan en tilsynelatende lykkelig småbarnsmor brått bli til en brutal moder? Det kan virker som at Cora bærer på en vondt fortid og tunge minner som hun har prøvd å fortrenge, som muligens kan ha vært årsaken til hendelsen. På banen kommer en helt rå politietterforsker som raskt bestemmer seg for å komme til bunns i mysteriet, og han finner sjokkerende hemmeligheter når han begynner å lete i Coras fortid for å finne årsaken til det tragiske mordet…

Denne mååå dere se, folkens! The Sinner ligger på NetFlix, og det er to sesonger ute. Vi har kun sett sesong én og har derfor litt til å glede oss til. Så, et lite spørsmål til dere som har sett den! Er sesong to like bra? Hope so! Preben begynte forøvrig å se på den baklengs i helgen etter at jeg hadde sovnet og han hadde lovet meg å ikke se videre. Karma på sitt beste…. 😂

18 kommentarer på “HØSTENS BESTE SERIETIPS

 1. Anja skriver:

  Jeg har sett 1 sesong og digget den. Kult at du minnet meg på denne serien, skal ut på en lang flytur på søndag, så da må jeg huske å laste ned noen episoder av 2 sesong. Yej. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Henriette skriver:

  Haha samme gjorde jeg med Stranger Things, startet på siste episode og skjønte ikke bæret 😛
  Sesong 2 er også veldig bra i mine øyne, spennende og med gode karakterer/roller 🙂

 3. Therese skriver:

  Har ikke sett den enda, men har vurdert lenge å se den! Skal begynne på den i kveld <3
  Ha en fin dag videre og helg når den tid kommer, vakre, flinke Kristina <3
  Klem

 4. elin skriver:

  Jeg syns sesong 1 var veldig bra, men syns ikke sesong 2 var like bra og sluttet faktisk å se den når jeg bare hadde to episoder igjen haha!
  God helg, Kristina! Syns bloggingen din er så bra for tiden 😀

 5. Kirsten skriver:

  Synes sesong 2 var kjempespennende!
  For øvrig fun fact: Han Frankie som Cora dreper i sesong 1, han er bartender i Fredrikstad, gift med en norsk jente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *