MINE FAVORITTPANNEKAKER

VERDENS BESTE PANNEKAKER 🥞


Gode, gamle pannekaker slik man alltid lagde de før. Med ekte sukker og masse digg topping, selvfølgelig! Jeg hadde nesten glemt hvor digg det er? Dette hadde vi til middag i dag, litt hverdagshygge i ukedagene må være innafor i blant, ikke sant? Med syltetøy, nutella og friske bær som topping ble dette ordentlig godt ♥

TIL TO-TRE PERSONER TRENGER DU:

3 egg ♥ 5 dl melk ♥ 2 dl hvetemel ♥ 1 ts sukker ♥ 1 ts salt

Fremgangsmåten kan ikke bli enklere enn dette her. Bland sukker, salt og mel i en bolle. Tilsett halvparten av melken og rør til du får en helt klumpfri røre. Tilsett så resten av melken og visp inn eggene. Så kan du sette røren i kjøleskapet i en time, slik at den sveller og blir tjukk. Eller gjør som meg, lage den på morgenkvisten og la den stå til det er middagstid. Snart er er det tid for steking! Da har du litt smør i en stekepanne og steker på lav varme slik at de ikke svir seg.

Server rykende varme og nyt!✨🍓

11 kommentarer på “MINE FAVORITTPANNEKAKER

  1. Elmira skriver:

    Hei! Hvor er de blomstene i bakgrunnen fra(eventuelt hva heter de). EEEEELSKER inspirasjonen du gir oss 😀

Comments are closed.