HØSTENS FINE KÅPER

Annonselenker Nakd.


Flere av dere har etterspurt et innlegg om kåper til høst og vinter, så her kommer det noen av mine favoritter. Jeg eeelsker kåper i alle slags varianter, får rett og slett ikke nok. Av kåpene under her så har jeg nummer 2, 4 og 5 selv. Nummer to er min nye favoritt her i livet, herregud så fin den jakka er! Nummer fire og fem er også helt nydelige, men relativt store i størrelsen – så hvis du ikke vil ha kåpen veldig oversized, gå gjerne ned en størrelse.

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

Kåper får jeg aldri nok av, det er bare så innmari classy og fint. Og favorittene blir i garderoben min år etter år, plagg som dette varer heldigvis leenge. Og du! Husk å bruk rabattkoden min «andersen20», så får du 20% på både disse kåpene og alt annet du handler hos NA-KD frem til søndag. Stor klem…! ♥

5 kommentarer på “HØSTENS FINE KÅPER

  1. Martine skriver:

    Hvordan er de i lengden? Altså de lengste kåpene, jeg er bare 160, og må sy opp alt jeg kjøper!! :p

    • kristinaandersen skriver:

      De to kåpene der jeg har er relativt lange som du ser på modellen. Men den beige jakka er helt normal <3

Comments are closed.