INFLUENCER GONE WRONG


Etter tolv år som blogger skulle man tro jeg hadde lært meg å posere som en ekte influencer. Dere vet, de typiske ‘prate i telefonen’ bildene mens man gjerne haster over et gangfelt eller to, for all del ikke se i kamera, ikke smile og bare se skikkelig busy og cool ut. Men nei. Jeg gjør det stikk motsatte. Og etter alle disse årene så er det er vel på tide å innse at det aldri skjer. Jeg ser liksom bare ut som en prektig konfirmant på bildene uansett hvor mye jeg prøver, jeg.

T O D A Y S

I dag har jeg hatt en riktig så fin tirsdag, med ærender, et møte og litt jobb i byen. Så deilig å være ute på farten når det er skikkelig høstvær ute, jeg er bare så glad i denne årstiden, jeg! Beste som er, med alle de fine fargene ute og den deilige luften som røsker litt i kinnene. Og så ble jeg så glad for at det var oppholdsvær i dag også! Det regnet hele forrige uke, så i dag ble selvfølgelig kamera med på farten slik at jeg kunne få knipset litt bilder til dere i den nye kåpa mi, hehe. Nå blir det ett par timer med hjemmekontor her, før middag og kos med kjæresten står på planen. Finfin tirsdag, det! ♥

14 kommentarer på “INFLUENCER GONE WRONG

 1. Frida skriver:

  Etter utallige år med å lese blogger, så er likevel bare din jeg ender opp med å besøke hver eneste dag. Du er jordnær og fantastisk, du gjør noe helt riktig med hvordan influencer du er 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, så fint å lese – nå ble jeg ordentlig glad <3 Tusen takk Frida 😀 Stor klem!

 2. kristinaandersen skriver:

  De er så FLINKE at det er helt vilt… Og hendene, det kjenner jeg alt for godt til, haha!! Nyt onsdagen, Lisa 😀 Klem!

 3. Beate skriver:

  Liker det du gjör mye bedre jeg, Kristina! Og hvorfor gjöre det de aller fleste gjör?! 😉 Det er mye mer unikt å väre seg selv! Eeeelsker det! 😀 Juhuuu! Du er så god og flott du! Stor klem! <3

 4. kristinaandersen skriver:

  Steike!! DA skjønner jeg det var deilig med vindstille i dag, haha <33 Nyt dagen du å, Mettemor 😀

Comments are closed.