OKTOBER FAVORITTER

Annonse i samarbeid med Nakd.


 

Denne jakka må være den fineste jakka jeg har i garderoben min akkurat nå, jeg har brukt den hver eneste dag siden jeg kjøpte den 🐻 Den er så innmari fin, perfekt oversized passform og i den fineste kamelfargen. Min favorittfarge nå på høsten, jeg får aldri nok.

Jakke HER.

Sneakers HER.

Genser 1 / Genser 2 / Genser 3 / Genser 4

Favoritten her er nummer to fra venstre, jeg har denne i alle fargene og er så glad i den at jeg stresser for om den vil holde seg like fin i mange år fremover… Haha! Den er oversized og bare så innmari fin. Favoritt nummer to er ullgenseren helt til høyre, den kjøpte jeg for første gang i fjor – men klarte å krympe den til babygenser for noen uker siden. Om jeg ble lei meg eller? Er så typisk at sånne ting skjer med de genserne man faktisk bruker mest! Men nå har den heldigvis kommet inn igjen, så jeg har sikret meg den i både grå og beige. Ull er så fint, og ikke minst skikkelig godt å kle seg i nå som det er kaldere ute.

Teddyjakke HER.

Ellers må jeg bare tipse dere raskt om disse skoene som jeg nettopp fikk levert hjem, de er seriøst de fineste vinterskoene jeg har sett. Superelsk! Perfekt både til hverdags og tur. Så, en liten gladmelding igjen til dere! Nå får dere 20% rabatt på hele nettbutikken til Nakd ved bruk av rabattkoden andersen20. Koden varer en helt uke, frem til førstkommende tirsdag. Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur. ♥

14 kommentarer på “OKTOBER FAVORITTER

 1. Siv Renate skriver:

  Så mange fine oktober klær 🙂
  Likte veldig godt den Teddy jakka. Den så veldig komfortabel,god og varm ut. Akkurat slik jeg ser etter når jeg kjøper klær.
  Ha en Nydelig søndag:)
  Elsker når du legger ut slike bilder og antrekksbilder❤️

 2. Iselin skriver:

  Takk for rabattkode 🙂 Kjøpte skoa, jakka og litt annet. Har du prøvd disse t-skjortene «basic slip top». De er sååå fine 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Nei, men de måtte jeg søke på! Så jo superfine ut, skal bestille meg en å se 😀 Takk for tips Iselin, GØY <3

  • kristinaandersen skriver:

   38 <3 Angrer litt på at jeg ikke gikk ned en størrelse, så hvis du vipper mellom to – gå trygt ned en.

 3. LiseBenedi skriver:

  Hei Fine Kristina!
  Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen noen ord til denne skjønne sørlandsjenta. Er så glad på dine vegne, kjærlighet og nytt hus. Du stråler som vanlig, og er så gøy og inspirerende å følge deg, selv for en middelaldrende, dog kvikk kvinne som meg 🙂 Ha en strålende dag og ny givende uke. Klem fra Bergen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *