NYMALT KJØKKEN OG STUE

Annonse i samarbeid med Flügger.


VI ER FERDIGE MED Å MALE!

Okei, dere! Da er det endelig på tide å svare på det mest stilte spørsmålet her den siste tiden. ‘Hvilken farge har dere malt kjøkkenet i?’. Dette med kjøkkenet syns jeg helt ærlig at var fryktelig vanskelig, fordi fargen som allerede var der fra før var veldig fin. Men vi måtte rett og slett male over hele fargen, siden stuen går i ett med nettopp kjøkkenet og vi ønsket alle veggene i samme farge. Jeg falt aldri helt en farge jeg falt pladask nok for til å ville male et såpass stort område i, frem til jeg spurte Flügger om de ikke kunne hjelpe meg med å blande min helt egen farge. Og det ville de, noe jeg ble så innmari glad for! Resultatet vi tryllet frem endte opp med å bli en farge vi har valgt å kalle for ‘grålys’ og den må bare være noe av det fineste jeg har sett. Det ble faktisk bedre enn jeg hadde turt å håpe på, og det er så gøy når man treffer på denne måten. Jeg er så fornøyd!

Flügger flutex5 i fargen grålys.


Flügger flutex5 i fargen grålys i stor stue og soft black i liten stue.

Hvor fiiint ble ikke dette, dere? Jeg er så FORNØYD! Med begge fargene. Soft black er også heeelt magisk, den har vi i hele tre rom her hjemme og jeg hare bare lyst på mer, mer, mer. Det er en skikkelig lun og rolig svartfarge, noe jeg elsker. Og grålys da, fineste fargen jeg vet om. Den varierer litt etter lyset, noen ganger ser den grå ut og andre ganger går den mot beige. Magisk fin er den uten tvil! Men, nå er jeg spent her kjenner jeg! Hva syns du om fargene vi har valgt?! ♥

33 kommentarer på “NYMALT KJØKKEN OG STUE

 1. Helene skriver:

  Elsket det! Gleder meg såå til å følge med fremover. Skal dere beholde noen av møblene på bildene her? Type sofa, sofabord. Hilsen spent og ivrig leser, haha. Klem

 2. Merethe skriver:

  Helt nydelig! Hele rommet!!
  Vi er også i planleggingsfasen av oppussing, og jeg lurer derfor på både gulv, sofa og om du har fargekode på den nye fargen?
  Det var en utrolig deilig harmoni i rommet!

  • kristinaandersen skriver:

   Såå gøy med oppussing, Merethe! Ring Flugger, så får du fargekode av de 🙂 Sofaen(e) skal vi selge, så bare mail om du er interessert <3

 3. Tone L skriver:

  Lekkert, elsker soft black brukt den mye på innredning ikke vegg blir litt for mørkt for meg inne , har malt hytta våres utvendig i soft black med hvite karmer

 4. kristinaandersen skriver:

  De er fra Oooh trooor jeg 🙂 Og ja, de står oppi «bøtte» slik at ikke vannet renner ut ved vanning. Klem!

 5. kristinaandersen skriver:

  Du er så snill Mette, tusen takk 😀 Gleder meg til å dele mer når vi er ferdige og alt er på plass <3 God klem, og gooood helg <3

 6. Mona skriver:

  Dette har eg vært så spent på å få sett!!! <3 Det ble kjempefint!! Finere enn forventet da eg ikkje er glad i beige. Men sammesatt på den måten hos dere funket det maksimalt<333

 7. Anna skriver:

  Så fint! På bildene ser den nesten litt rosa ut synes jeg. Deb minner litt om Jotuns Soft Skin eller Senses. Prøvde du noen av dem? Hvis ja, hvordan synes du de sammenliknet seg med denne grålys?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *