NAKKEVONDT, SNIKKSNAKK OG TRÅDLØS STØVSUGER

Jeg har fått tidenes låsning i nakken, så i går ble jeg liggende på sofaen fra klokken to og utover. Mens jeg så på Love Island UK, ble maks sjokkert over oppførselen til enkelte der inne (episode 51 og 52, herregud..!) og følte meg som tidenes slappfisk. Men det gjør bare så sjukt vondt, og jeg skjønner ikke hvor det kom fra? Det kom liksom over natten. Jeg har fått time hos kiropraktor grytidlig fredag morgen, så da håper jeg ting kan bli knekt opp til den store gullmedaljen. Nakkevondt er noe av det kjipeste, fordi det går liksom videre opp i hodet og gir en helt grusom hodeverk i tillegg. Auch!

PLANER FOR DAGEN OG STØVSUGER

Dagens klaging fra meg, hehe. Jeg hater egentlig klaging, men syns litt synd på meg selv her jeg sitter. Planen er i hvert fall å redusere databruken frem til jeg kommer meg til kiropraktor på fredag, så det som prioriteres akkurat nå er å få oppdatert bloggen som normalt. Det andre får vente. Så det betyr at jeg kan få gjort litt andre ting! I dag skal jeg innover til byen for to møter, en rask neglefiks og videre på venninnelunsj med Monica. Det gleder jeg meg til!
Er det forresten noen av dere som har trådløs støvsuger? I så fall, hvilken har du, hvordan er batteritiden og er du fornøyd? Vi skal kjøpe ny her hjemme og jeg er så gira på en sånn at jeg nesten ikke tenker på noe annet. Det står øverst på ønskelista, så nå skjønner jeg at jeg for alvor begynner å bli voksen. Det må jo bare være en fryd å få støvsuge uten ledning, og ikke minst uten å drasse den gigaboksen opp og ned til andre etasje når jeg skal støvsuge der også. En sånn trådløs sak er altså det jeg trenger i livet mitt med en eneste gang, haha! Så om du har tips – hyl ut 🙋🏽‍♀️

51 kommentarer på “NAKKEVONDT, SNIKKSNAKK OG TRÅDLØS STØVSUGER

 1. Tone L skriver:

  Sjekk TV2 de hadde test av tråløse for et par uker siden, tror det var en Philip som gikk av med seieren. Men må anbefale Robot støvsuger
  styrer den med App så når jeg drar fra jobb setter jeg den i gang!!!

 2. Ingvild skriver:

  Tv2 Hjelper Deg gjorde akkurat en test på støvsugere. Philips Speedpro max ble testvinner! Vi har den, og er veldig fornøyde. Ikke så pen å se på, men gjør jobben 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Sikkert helt genialt! Men jeg er så «gal» at jeg vil støvsuge selv :p I tillegg hadde jeg irritert meg grønn over å ha den greia susende rundt på gulvet her… Haha!

   • Tone L skriver:

    Robot er supergreit når man ikke har tid selv, setter den på når jeg er ute for å slippe ha den rundt meg. Bruker vanlig støvsuger til sofaer og når man skal ha en skikkelig runde med rengjøring.

 3. M skriver:

  Jeg har https://www.elkjop.no/product/EER77SSM/, og er superfornøyd. Den er i alle fall veldig praktisk i en mindre leilighet. Det eneste minuset er nok at den ikke har avtagbart hode så man kan sette på mindre hoder / børster osv. som man kan med en alminnelig – så man får ikke støvsugd lister og lignende like bra. Tror nok også at de fleste jeg har sett på, inkludert denne, ville ha vanskelig ved å holde til et stort hus – egner seg kanskje bedre til mindre steder?

 4. Jeanette skriver:

  Kanskje du har lagt skjeivt på puten i natt? Det har jeg opplevd og nakken ble så sykt vond :/ det gikk heldigvis over av seg selv

 5. AAA skriver:

  Uffda, høres ikke godt ut med nakken – håper det blir bedre etter time hos kiropraktor!
  Det er vittig det med at plutselig ønsker man seg trådløs støvsuger til jul, det samme står på listen min i år! Jeg har lenge vært usikker på hvilken jeg skal kjøpe, men da jeg så TV2 hjelper deg hadde de faktisk en test av trådløs støvsuger. Om du ikke så programmet legger jeg ved link: https://www.tv2.no/a/10897886/
  Synes det er så gøy å klikke seg inn her om dagen, koser meg med å lese bloggen din! Ha en fin onsdag fine deg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Tegn på at man begynner å bli voksen, haha <3 Den testen var jo midt i blinken 🙂 Hvilken skal du ønske deg? Her trooor jeg det blir testvinneren altså, den virker jo genial 🙂 OG tuuuusen takk for fine ord, snille deg. Setter så pris på det! Håper dagen din er fin <3

   • AAA skriver:

    Er så koselig med svar fra deg på kommentarene man legger igjen her! Jeg tror også jeg lander på testvinneren, så da er det bare å glede seg til jul <3

 6. Kjersti skriver:

  Dyson! Eneste som er bra (har testet flere). Dyr, men verdt hver krone!
  God bedring, sprøtt at du må vente til fredag. Ikke mulig å få hastetime noe sted?

  • kristinaandersen skriver:

   Neei, så irriterende at jeg ikke fikk time før :/ Får bare ta paracett og smøre meg med tålmodighet <3

 7. Eve skriver:

  De testet trådløse støvsugere i TV2 Hjelper Deg forrige torsdag… der får du klare svar på alt du lurer på. Husker ikke vinneren, men med Sumo kan du titte på programmet før innkjøp, det var store forskjeller gitt.

 8. TS skriver:

  Føler med deg og nakken din.. Så vondt, og kommer når man minst venter det. 🙁
  Trådløs støvsuger er øverst på min ønskeliste også! Haha! (Hei, 30-åra!)
  Jeg har sett på Dyson sine, men synes de er litt i dyreste laget med tanke på at den holder en time av gangen.. Philips SpeedPro vant test i TV2 hjelper deg, og den ser jo helt magisk ut! 😀 Tror det blir årets julegaveønske jeg, altså.. 😉

 9. Linn skriver:

  Glem trådløs, kjøp robotstøvsuger!! DET er livet!!
  Du trenger en vanlig støvsuger ved siden av til stoler og sofa osv, men det er jo ikke akurat noe man støvsuger daglig(ikke hos oss hvertfall). Men det å kunne gå på tur med hunden og komme hjem til ferdig støvsugd hus har virkelig løftet livet til et nytt nivå:D

  • kristinaandersen skriver:

   Haha! Er ikke i tvil om at det må være magisk digg, men jeg er faktisk så gal at jeg vil støvsuge selv :p

 10. Amalie Haugen skriver:

  De testet ut mange forskjellige modeller i forrige ukes TV2 hjelper deg! Lurt å kikke på det også 🙂 Har selv en billig versjon fra power som fungerer middels greit på kjøkken, men ville nok innvestert litt penger i den for å bruke den i hele huset!

  • kristinaandersen skriver:

   Hørt mye bra om den! Eneste som er dumt er at den ikke kan suge til seg bakover? Eller har jeg missforstått?

   • stine skriver:

    Den kan absolutt suge bakover:-) Ganske dyr, men kunne ikke vært mer fornøyd. Perfekt å bruke i bilen også, da det følger med mange forskjellige munnstykker 😀

 11. kristinaandersen skriver:

  Såå mange skriver dette her, så det er helt sikkert geniaaalt å ha i heimen 😀 Men jeg vil støvsuge selv jeg, haha <3

 12. Yvonne skriver:

  Tips til vond nakke frem til kiropraktor timen din er å smøre på tigerbalsam også ha på varmepute hvis du har det? Jeg sliter veldig med nakkeplager som fører til migrene så kjøpte meg en sånn varmegreie på helsekosten du sprayer vann på og så har den i mikroen Og deretter legger rundt nakken, den er gull verdt for meg i hvertfall ☺️

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for tips Yvonne! Sa det faktisk igår at jeg måtte huske å kjøpe tigerbalsam, så det må jeg få gjort 🙂 Klem!

 13. Anita skriver:

  Dyson V8 har vi. Veldig fornøyd! Og jo, den støvsuger absolutt alle veier, både forover og bakover. 🙂 Ville nok gått for siste utgave da, om jeg skulle kjøpe nå. V11 eller noe sånt.

 14. Emilie skriver:

  Kan virkelig anbefale Dyson v8, den er supergod! Den suger til seg alt ekstremt bra, batteritiden varer lenge og det følger med mange deler til ulike bruksområder sånn som lister, egen til sofa og rengjøring av stoler, bil osv. Kjæresten min jobber med elektronikk og hvitevare, og har god peiling på hva som er bra. Masse god bedring med nakken <3

 15. Andrea skriver:

  Hei! Jeg fraråder deg sterkt å gå til kiropraktor for å knekke nakken. Det kan føre til hjerneslag. Anbefaler deg å søke opp disseksjon.

 16. Synne skriver:

  Xiaomi Roborock er veldig bra!! Angrer ikke et sekund på at vi kjøpte den. Du kan bruke den via app også 🙂 Den vasker også faktisk, men bare med vann, så den funksjonen har vi ikke brukt så mye ennå.
  Ha en strålende dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *