HYGGE PÅ EN ONSDAG

Det er merkelig å tenke på at det ikke er mer enn ett år siden jeg sa at jeg aldri skulle flytte fra byen. For nå, nå kunne jeg ikke vært mer happy med å bo utenfor nettopp byen. Tiden og situasjoner kan forandre det meste, det er i hvert fall helt sikkert. Det er vanskelig å forklare det, men jeg har bare funnet så utrolig mye mer roen nå, og føler meg så utrolig mye mer tilfreds. Og ikke minst har jeg blitt mer økonomisk etter at jeg flyttet på meg. Kan det seriøst være bra for noen å bo tyve skritt unna alle butikker man kan tenke seg, sånn egentlig? 😂 Det var uten tvil en luksus, men en luksus jeg virkelig ikke savner. Og det merker jeg spesielt med at jeg aldri tar meg tid til å surre rundt slik som før når jeg er i byen for møter eller jobb, jeg gjør det jeg skal og kjører som regel rett hjem igjen. Haha! Og godt er jo det…

SALAT MED KYLLING OG SØTPOTETCHIPS


Noen bilder fra i dag, på lunsj med min fine Monica etter dagens møter. Denne jenta er selve betegnelsen på ordet ‘solstråle’. Det er få mennesker som er så hjertegode og inkluderende som henne, og jeg er skikkelig takknemlig for å ha et menneske som dette i livet mitt. Og denne salaten, dere. Herre! Den er nesten like magisk som Monica. For det skjer egentlig ikke at jeg velger salat på restaurant, men denne går faktisk over burger any day. Det er en magisk kombinasjon av langtidsbakt kylling, tomatmarmelade, syltet eple, rødkålsalat og søtpotetchips.
Nå skal jeg straks klappe igjen macbooken, for her står sen middag og film på planen. Håper dagen din også har vært fiiin!

9 kommentarer på “HYGGE PÅ EN ONSDAG

  1. kristinaandersen skriver:

    Så flinke dere er!! Heia folk som går over til å kutte kjøtt <3 Vi spiser kjøttfritt 1-2 ganger i uka her hjemme, og det er jeg fornøyd med akkurat nå. Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *