EN NY TRADISJON

Jeg og kjæresten har fått oss en ny søndagstradisjon! Og den kom vi på i går, hehe. Annenhver søndag fremover skal vi planlegge tur for hverandre, uten at den andre vet hvor ruta går. En gang i måneden skal jeg være tursjef, og en gang i måneden skal P. Og turene kan være så mangt! Gåtur, sykkeltur, firehjulingstur, topptur – hva enn planleggeren av ruta føler for. Og hver gang skal vi ha med oss ordentlig god niste, kanskje primus til å lage mat på, kaffe på termos og slike ting, slik at vi kan være ute å kose oss i mange timer. En så utrolig gøy ting å gjøre fast! For søndag er jo virkelig den beste turdagen, det er det ingen tvil om

Livet med deg. Tenk at jeg skulle være så heldig..

Ellers, happy monday fine folk! Det var så utrolig gøy å logge seg på bloggen denne morgenen og bli møtt av så energifylte og positive kommentarer fra dere. Sånt blir jeg så glad av at smilet mitt seriøst har gått rundt i hele dag. Video er jo så gøy, så jeg må prøve å bli flinkere til å gjøre mer av det fremover. Her har dagen min egentlig bare gått til hjemmekontor, og det skal den fortsette med å gjøre frem til litt utpå formiddagen. Da blir det ukeshandel og middagslaging. Håper dere alle har en fiin start på den nye uken! Vi sees snart igjen 🙋🏽‍

9 kommentarer på “EN NY TRADISJON

 1. Jeanette skriver:

  Startet dagen med å kjøpe meg julebrus som er kommet i butikkene nå,og den var det tydeligvis noen som hadde ristet GODT,for i det jeg åpnet den sprutet det over HELE kjøkkenet! Det var ikke mye brus igjen i flasken da for å si det sånn,haha. Men kjøkkkenet fikk seg hverfall en fin vask tidlig en mandagsmorgen 😉

  • kristinaandersen skriver:

   NEII!! Noe så irriterende, hater når sånt skjer… Haha! Håper flaksen snudde resten av dagen da, Jeanette <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Ååå så koselig!! Viktig å ta vare på hverandre, så det hørtes ut som en fin ting dere har sammen <3 God klem! 😀

 3. kristinaandersen skriver:

  Meg og Belinda snakker nesten daglig og alt er som før, bare at vi ikke har tid til å sees like ofte lenger 🙂

 4. kristinaandersen skriver:

  Herre, den kjøpte jeg faktik forrige uke. Og den var helt MAAGISK god!! Håper ikke de tar den ut av produksjon nå som sommeren er over, haha <3

 5. kristinaandersen skriver:

  HAHA!! Da er det godt å kunne se tilbake på sånne ting, for livet tar nok oss også etter 12 år <3 Ha en fin uke du også Jenny 😀 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *