VIDEO: VI PUSSER OPP

En liiiten overraskelse, haha  VIDEO! Av første etasje her hjemme og litt oppussings-snakk. Hvem skulle tro dette skulle skje sånn midt under nettopp oppussing? I hvert fall ikke jeg… 😂 Men jeg vet dere så gjerne vil se, så her kommer det. I går ble vi forøvrig ferdig med gulvlegging og fikk satt på plass møbler i den minste stua. Og herrefred, det ble så fint at jeg har ikke ord!! Gleder meg til å vise dere mer. Enn så lenge, snurr film! 🏡✨🙋🏽‍♀️

Husk HD for best kvalitet.

52 kommentarer på “VIDEO: VI PUSSER OPP

 1. Lea skriver:

  Gleder meg masse til å se hvordan det blir! Veldig gøy med video 😀 Og fy flate for en vakker dame du er altså! <3

 2. Helene skriver:

  Dette var gøy, dere får det såå fint! <3 Jeg er på jakt etter nike joggedress, og tenkte såklart på deg. Hvor bestiller du settene dine? Du har ganske nylig lagt ut bilde av en sort og en med sort bukse/hvit jakke. Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Haha! Jeg bestiller og kjøper alle veier 😀 Akkurat den joggedressen kjøpte jeg på Intersport mener jeg. Klem!

 3. Anita skriver:

  Det ser ut som drømmehuset! Fargen på stua så veldig fin ut, kunne jeg fått fargenavnet? Vurderer å male stua mi 🙂 Ha en fin kveld!

 4. Astrid skriver:

  SÅÅ koselig med video! Du er altså så utrolig søt! Og når det er sagt….. W O W (WOW!!!!!) for et nydelig hus! Målløs! Elsker det! Gleder meg til å se etter oppussing også.

 5. kristinaandersen skriver:

  Kjæresten skal bygge, så det blir spennende. Jeg tenker i tre denne gangen, det er så koselig syns jeg :))

 6. kristinaandersen skriver:

  Kommer info om dette med farger denne uken <3 Og håret, noen ganger fletter jeg mens andre ganger setter jeg det bare i strikk. På videoen er det sistnevnte 🙂 Klem! Og fiin mandag til deg Sandra 😀

 7. Beate skriver:

  O.M.G så flott det er hos dere! 😀 Super artig å se vlogg altså! Gleder meg til fortsettelsen! 😉 Wiii! Stor klem til deg flotte! <3

 8. kristinaandersen skriver:

  Blir jo helt rørt her!!! Tuuusen takk for så utrolig FIN kommentar Anni, blir så glad at gliset går rundt her 😀 Stor klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *