SOVEROMMET ER KLART TIL OPPUSSING

Soverommet vårt her hjemme er ganske så magisk med de fine viduene som gir utrolig digg lys inn på rommet, i tillegg til at det er skikkelig stort og romslig. Det er rett og slett en skikkelig master bedroom-følelse over det, og det elsker jeg.

FØR OPPUSSING

Vi har nettopp tømt rommet for det vi kunne og det eneste som er igjen er de to tingene jeg mener man må ha på et soverom. Tv og seng, hehe. Og den skal altså ikke stå midt i rommet, selv om jeg syns det ble overraskende kult. Det er en mellomløsning før hele rommet skal tømmes, for teppet skal fjernes før vi begynner med å innrede her. Malingen på veggen er forøvrig ny, samme er lampen i taket. Til de nye planene våre så kommer det til å bli heeeelt nydelig fint!

ZzzZzzzzZz

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Tenkte å la dere se rommet selv om det ikke er ferdig, hehe. Så får dere se hvordan det er sånn før vi begynner å pusse opp der, sånt har jeg jo skjønt at dere liker  Og den fremtidige sengen vår, dere! Herre, den må jeg bare fortelle litt om fordi jeg gleder meg så vilt mye. Kjæresten skal nemlig bygge seng til oss og i går var vi å kikket på materialer til den. Jeg er så spent og tror det kommer til å bli skikkelig, skikkelig fint! Gleder meg til å vise dere igjen når alt er ferdig.
Her har fredagen gått til et spennende møte, etterfulgt hjemmekontor. Det blir det i noen timer til før laptopen skal lukkes og det endelig er tid for helg. Deilig! Hva er planen din for kvelden?

17 kommentarer på “SOVEROMMET ER KLART TIL OPPUSSING

  1. Marte skriver:

    Her kan jeg ikke noe annet enn å anbefale å male taket i samme farge som vegg. Dere vil få en helt annen romfølelse med dette!

  2. kristinaandersen skriver:

    Gode Mette, alltid så koselig når du legger igjen noen ord her 😀 Håper alt er fint med deg?? God helg <33

  3. kristinaandersen skriver:

    Det er ødelagt på den ene siden dessverre :/ Så ingen annen grunn.. Vi skal legge teppe der igjen, teppe på gulv er helt magisk og det anbefales <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *