KITCHEN DETAILS

Annonselenker.


Så mange av dere har etterspurt info om tingene jeg har på kjøkkenet her hjemme, og jeg har endeliiig funnet en nettside som selger store deler av det vi har. Jeg ble så glad, haha! Og enda mer happy over at jeg faktisk fant flere av tingene som jeg trodde var ute av produksjon igjen, for nå har jeg fått klikket hjem to julegaver også som jeg vet noen blir veeeldig glad for i desember! Så her kommer litt kjøkken-detalj-info som en haug av dere har etterspurt, endelig

stor krukke her / medium her / liten her

Disse krukkene må være det jeg har fått mest spørsmål om hvor de er fra, og nå har jeg endelig funnet et sted de kan kjøpes på nett. Disse har jeg hatt stående på kjøkkenet i snart tre år, og det byttes stadig i hva som oppbevares i de. Akkurat nå er det pasta av forskjellige varianter, og oboy. To ting det går mye av her hjemme. Disse krukkene er skikkelig solide og så utrolig fine, perfekt blikkfang på kjøkkenbenken som gjør det ekstra hjemmekoselig.

urte og krydder boks her

Superfin kasse fra Ferm Living som kan brukes til absolutt alt. På kjøkkenet har jeg urteplante, krydder og diverse matoljer i den. Mens i gangen oppbevarer vi nøkler i den, og på soverommet har vi en større versjon hvor bøker, planter og deilige duftlys står. En stor favoritt hus meg! Disse boksene er så fine å dekorere med.

brett under kaffemaskin her / lysestake her

To slagere jeg har hatt i alle år. Og det brettet har jeg fått så latterlig mye spørsmål om, haha! Først hadde jeg det jo på sofabordet mitt, under en liten by lassen lysestake og annen dekorasjon. Men den siste tiden har brettet fått plass på kjøkkenet, og jeg syns det er så fint. Et slikt brett er etter min mening perfekt å ramme inn eller samle slike småting på, da ser det mindre rotete ut og blir hakket finere.

Om du lurer på noe mer, så er det bare til å spørre!
♥ ♥

19 kommentarer på “KITCHEN DETAILS

 1. anneli skriver:

  Hei Kristina. Hvorfor tar du ikke utdannelse som interiørdesigner? Dette er jo tydelig noe du er veldig opptatt av og (for min smak) kjempegod til! Da vil du ha et yrke å «falle tilbake på» den dagen bloggen ikke lengre er noe du kan leve av. Nydelig hjem dere har!

  • kristinaandersen skriver:

   Så koselig, takk for fine ord Anneli! Interiør er en stor lidenskap hos meg, og noe jeg ønsker å satse mer på fremover. Veldig gøy med nytt hjem, gleder meg til å dele mer 😀

 2. kristinaandersen skriver:

  Det har rent litt, men det er kun etter en gang der lysene ble blåst ut for hardt. Ellers er det ingen problem 🙂 Good helg Heidi <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *