TANKER PÅ EN ONSDAG

♥ 06.30 denne morgenen lærte jeg meg et aldri lite triks når jeg dro på meg kjæresten sine sokker. Jeg hater lange sokker og løper som dere vet egentlig rundt i ankelsokker hele året. Men, nå er det endelig slutt på det. For P sine ankelsokker passet nemlig peeeerfekt på lengden, haha! De gikk til rett over der buksa stopper nede på beina, så slipper jeg både å fryse på anklene og ha strømper opp til leggen. Et aldri så lite tips! Som om jeg skulle designet de selv, rett og slett.

♥ I dag skal jeg prøve meg på hjemmelaget lapskaus for første gang. Fikk så innmari lyst på det, så nå skal jeg prøve meg selv! Lapskaus og flattbrød med godt smør? Det er det lenge siden jeg har hatt. Så digg!

♥ Jeg har begynt å høre på julesanger. Er det lov? Vil tro nei, men jeg klaaarer jo ikke dy meg.. Iiiih! Som jeg gleder meg til jul dette året her, jeg blir helt varm i hjertet av bare tanken ♥ I går kom kjæresten hjem fra jobb og jeg kunne fornøyd meddele den gledelige nyheten om at jeg hadde bestilt julestrømper fra USA inngravert med navnene våre til 1200 kroner. Det så ut som at stakkars P skulle gå i bakken, samtidig som han la til at jeg selvfølgelig måtte bestille sånne ting på felleskjortet vårt. Det gjorde jeg derimot ikke, han skal slippe å lide av julegalskapen min enn så lenge… 😂

♥ Her står jeg i vår nymalte gang og jeg er så fornøyd. Soft black i mitt hjerte, det blir så fiiiint! Nå venter vi bare på å få levert de siste tingene vi har bestilt, så er gangen fiks ferdig. Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i taklamper som ikke er så lange ned fra taket at kjæresten får de i hodet? Men som til tross for det er fine? Jeg er jo bare vant med å bestille lamper etter mine 167 cm, men nå må jeg jo plutselig ta hensyn til noen som er mye høyere enn meg. Det har resultert i bomkjøp to ganger, haha! Så kanskje dere har noen tips på lager?

♥ Når skal BikBok ta til fornuft og begynne med å selge de superdigge joggredressene de hadde for noen år tilbake? De i alle slags farger og mønster, som både var freshe og fine. Jeg tror jeg hadde de i alle variantene, hehe. Husker de var en drøm å hoppe inn i etter dusjen, når man bare skulle kose seg hjemme og ville ha noe godt å gå i. Ønsker meg disse tilbake asap.

♥ Jeg har fått helt dilla på fruktsalat om dagen. Jordbær, kiwi, appelsin, blåbær, bringebær og banan, med en liten kule vaniljeis og et liiiite strøssel med små, salte karameller.. Haha! Det er så digg og perfekt kveldskos.

♥ Vi trenger en ny serie som vi kan kose oss med på kveldene. Har dere noen tips til oss? Da blir jeg så glaad! Føler jeg har sett alt som er verdt å se, og vurderer derfor å starte på nytt med Chicago Fire bare for å vise P den, hehe. Men noen av dere må jo ha et godt tips eller to på lager?

77 kommentarer på “TANKER PÅ EN ONSDAG

 1. Jeanette skriver:

  Ser en svensk serie på viaplay som heter Heder. Veldig spennende! Siste episode blir lagt ut i morgen. Gleder meg til 31.oktober,da kommer en norsk krimserie på viaplay som heter Besatt. Den ser bra ut! Nudes på nrk nett tv er også en serie jeg følger med på.

 2. Lisa skriver:

  Vet ikke hva du føler om fransktalende serier, men to syyykt spennende serier er, La mante og la treve! Du venner deg fort til fransken, og glemmer det litt, for det er så spennende. Ligger på netflix 🙂

 3. Anni skriver:

  Godmorgen fineste ❤️ først av alt: Sååå utrolig fin du er på bildene her. Freshaste! For det andre: gangen deres, vanvittig fin farge! Og for det tredje: The Sinner, finnes på Netflix. Give it a shot om du ikke har sett den.
  Og sist, et lite spørsmål: du vil ikke legge ut et aldri så lite hjemmetrenings program som du ikke trenger all verdens mes utstyr til?
  Ha en strålende dag ❤️

  • kristinaandersen skriver:

   TAKK, snulling <3 Og takk for tips om The Sinner, tror vi må få begynt på den 😀 Får håpe ikke kjæresten allerede har sett den, haha <3 Tørr ikke love noe innen trening da jeg ikke er PT, så vi får se 🙂 God klem!

 4. Lisa skriver:

  So mange koselige tanker! Eg gleder meg også heilt sinnsjukt til jul, og siden familien i år drar til Spania for å feire har eg bestemt meg for å gå «all out» i leiligheiten min i staden, Kristina-style, haha! Tips til kor man får fin (og kanskje ikkje so altfor dyr) julepynt? 🙂
  Serietips; sjå Frustrerte Fruer på nytt, det er so sjukt gøy! Ellers How to get away with Murder, Insatiable (sesong 2 kjem fredag på Netflix), Outlander, Empire, Riviera 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   DA er det klart du må ha det ekstra koselig hjemme, Lisa! Jeg har faktisk samlet opp julepynt gjennom alle år, så jeg har fra alle plasser <3 Zara Home, Hm Home, Kremmerhuset, Kid ..osv.. har veldig mye fint til en grei penge <3

 5. Oda skriver:

  Når du skrev at du har begynt å høre på julesanger, begynte jeg å glede meg til å lese bloggen din i desember! Den er jo selvfølgelig inspirerende hele året, men du er så flink på juleinspirasjon!! Klem 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, blir så glad for å høre sånt!! Spesielt siden jeg virkelig legger sjela mi i jul her på bloggen <3 Gleder meg en haug til dette året, det skal bli skikkelig juleunivers her 😀

 6. Henriette skriver:

  Har dere sett The Sinner på Netflix? Veldig bra sesong 1, og nå har også sesong 2 kommet!! Spennende serie, som jeg tror er i din gate 🙂

 7. Beate skriver:

  Åhhh ja, lapskaus! Mmmmums! 🙂 Fikk jeg også lyst på! Med litt tyttebär for min del! Åhhh! Deilig! Jeg begynner å bli sugen på julemat også jeg! Haha! Gleeedes til juuul! Stor klem! <3

 8. Kristine skriver:

  Har du sett Good Girls på Netflix? Høres ut som en typisk jenteserie, men det vil jeg ikke si den er. Den er så syyykt spennende og anbefales virkelig! 😀

 9. kristinaandersen skriver:

  Outlander, er ikke det sånn western serie? Det ser sånn ut på bildene. Og merkelig som jeg er så mister jeg helt interessen av det, haha!

  • LH skriver:

   Outlander er ikke western, litt eventyr/fantasi er det så klart, men det er et kostymedrama basert i Skotland, med masse kjærlighet og action 🙂

 10. kristinaandersen skriver:

  Ååå gode deg, så koselig!! Først og fremst, tuusen takk <3 Bruker samme sminken som alltid, er bare veldig glad og fornøyd om dagen. Kanskje det skinner igjennom? Haha <3

 11. Linda skriver:

  Unbeliviable på Netflix, viktig og bra – basert på en sann historie. Enige med andre om The Sinner, spes sesong 1

 12. Anja skriver:

  Jeg hørte på julesanger på juleradioen her om dagen. Altså, en kald og trist høstdag, var jo perfekt med koselige julesanger.
  Jeg har akkurat begynt på New Amsterdam. Ellers så jeg på sound of music på Netflix i går kveld. Det var så koselig. Te og kveldsmat en kald høst kveld. Nydelig.
  Klem

   • Anja skriver:

    Glede meg til å se mer.
    Ellers digger jeg cheasepeake shore på Netflix. Såååå søt, men kanskje mest en jente serie.
    Jeg har det ikke sånn super bra, men satser på at går bra til slutt. Takk som spør;)

 13. LH skriver:

  Chicago PD, samme univers som Chicago Fire, med noen crossover episoder, de første fire sesongene er knallbra, og Sophia Bush (fra One Tree Hill) har en av hovedrollene 🙂

 14. kristinaandersen skriver:

  Takk for tips og takk for koselige ord snille deg!! Blir så glad av lesere som deg <3 Bonusfamilien må sjekkes ut skjønner jeg 😀 Stor klem!

  • Mari skriver:

   Trodde jeg skulle irritere meg noe helt vanvittig, men etter to episoder så tenker jeg ikke over det i det hele tatt. Ble hekta etter episode 1, og det har aldri skjedd meg før.

 15. Anna skriver:

  AMEN til det angående BIKBOK og kosedress. Husker jeg var så misunnelig på deg som hadde så mange mens jeg bare hadde en!

 16. KL skriver:

  Link til hvor du har kjøpt julestrømpene?☺️ Grace and Frankie på netflix er en sykt morsom og bra serie som jeg ble avhengig av etter et par episoder!

 17. Anette skriver:

  Til alle dom likte papirhuset: vis a vis på Netflix! Spansk, men det er jo papirhuset også så gi det et par episoder og man blir vandt til det.

 18. Johanne skriver:

  Banshee og Ozark, hvis du ikke har sett de! 🙂 Banshee er god underholdning/action og ozark er ekstremt spennende og bra laget.
  Ønsker deg en god uke videre!

 19. Christina skriver:

  Anbefaler Pose på HBO. Og Unbelievable som noen andre nevnte over her. Blir så godt humør av å lese bloggen din, du gjør en strålende jobb!

 20. Mari skriver:

  tommel opp for bloggingen din om dagen! det merkes at du har «brettet om ermene» 🙂 Varierte og fine innlegg. og du stråler på disse bildene <3

 21. Isabell skriver:

  Som en over sa så må du se 9-1-1!
  Du får kjekke brannmenn, politi og de som tar imot nødtelefonene. Action, drama og alt som Chicago Fire har ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *