TANKER PÅ EN ONSDAG

♥ 06.30 denne morgenen lærte jeg meg et aldri lite triks når jeg dro på meg kjæresten sine sokker. Jeg hater lange sokker og løper som dere vet egentlig rundt i ankelsokker hele året. Men, nå er det endelig slutt på det. For P sine ankelsokker passet nemlig peeeerfekt på lengden, haha! De gikk til rett over der buksa stopper nede på beina, så slipper jeg både å fryse på anklene og ha strømper opp til leggen. Et aldri så lite tips! Som om jeg skulle designet de selv, rett og slett.

♥ I dag skal jeg prøve meg på hjemmelaget lapskaus for første gang. Fikk så innmari lyst på det, så nå skal jeg prøve meg selv! Lapskaus og flattbrød med godt smør? Det er det lenge siden jeg har hatt. Så digg!

♥ Jeg har begynt å høre på julesanger. Er det lov? Vil tro nei, men jeg klaaarer jo ikke dy meg.. Iiiih! Som jeg gleder meg til jul dette året her, jeg blir helt varm i hjertet av bare tanken ♥ I går kom kjæresten hjem fra jobb og jeg kunne fornøyd meddele den gledelige nyheten om at jeg hadde bestilt julestrømper fra USA inngravert med navnene våre til 1200 kroner. Det så ut som at stakkars P skulle gå i bakken, samtidig som han la til at jeg selvfølgelig måtte bestille sånne ting på felleskjortet vårt. Det gjorde jeg derimot ikke, han skal slippe å lide av julegalskapen min enn så lenge… 😂

♥ Her står jeg i vår nymalte gang og jeg er så fornøyd. Soft black i mitt hjerte, det blir så fiiiint! Nå venter vi bare på å få levert de siste tingene vi har bestilt, så er gangen fiks ferdig. Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i taklamper som ikke er så lange ned fra taket at kjæresten får de i hodet? Men som til tross for det er fine? Jeg er jo bare vant med å bestille lamper etter mine 167 cm, men nå må jeg jo plutselig ta hensyn til noen som er mye høyere enn meg. Det har resultert i bomkjøp to ganger, haha! Så kanskje dere har noen tips på lager?

♥ Når skal BikBok ta til fornuft og begynne med å selge de superdigge joggredressene de hadde for noen år tilbake? De i alle slags farger og mønster, som både var freshe og fine. Jeg tror jeg hadde de i alle variantene, hehe. Husker de var en drøm å hoppe inn i etter dusjen, når man bare skulle kose seg hjemme og ville ha noe godt å gå i. Ønsker meg disse tilbake asap.

♥ Jeg har fått helt dilla på fruktsalat om dagen. Jordbær, kiwi, appelsin, blåbær, bringebær og banan, med en liten kule vaniljeis og et liiiite strøssel med små, salte karameller.. Haha! Det er så digg og perfekt kveldskos.

♥ Vi trenger en ny serie som vi kan kose oss med på kveldene. Har dere noen tips til oss? Da blir jeg så glaad! Føler jeg har sett alt som er verdt å se, og vurderer derfor å starte på nytt med Chicago Fire bare for å vise P den, hehe. Men noen av dere må jo ha et godt tips eller to på lager?

98 kommentarer

 1. New Amsterdam anbefales! Meget spennende 😊

  1. kristinaandersen

   Så litt på den i fjor, superfin serie <3

 2. Ser en svensk serie på viaplay som heter Heder. Veldig spennende! Siste episode blir lagt ut i morgen. Gleder meg til 31.oktober,da kommer en norsk krimserie på viaplay som heter Besatt. Den ser bra ut! Nudes på nrk nett tv er også en serie jeg følger med på.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Jeanette!! Skal google alle tre 😀

 3. Se Papirhuset på Netflix, du kommer til å elske det! Så spennende at man ikke klarer å slutte å se.

  1. kristinaandersen

   Vi har sett den! Superbra 😀

 4. Vet ikke hva du føler om fransktalende serier, men to syyykt spennende serier er, La mante og la treve! Du venner deg fort til fransken, og glemmer det litt, for det er så spennende. Ligger på netflix 🙂

  1. kristinaandersen

   Taaakler bare ikke fransk eller spansk på serier, haha! Så irriterende :O Men takk for tips uansett Lisa 😀

   1. Victoria

    Men du elsket jo papirhuset? Eller så du den i dubbet versjon? :p

   2. kristinaandersen

    Dubbet, hehe 🙂

   3. La manthe er seriøst en av de beste seriene jeg har sett noensinne – ville på det sterkeste anbefale deg å gi den et forsøk, til tross for fransken 😀

 5. Godmorgen fineste ❤️ først av alt: Sååå utrolig fin du er på bildene her. Freshaste! For det andre: gangen deres, vanvittig fin farge! Og for det tredje: The Sinner, finnes på Netflix. Give it a shot om du ikke har sett den.

  Og sist, et lite spørsmål: du vil ikke legge ut et aldri så lite hjemmetrenings program som du ikke trenger all verdens mes utstyr til?

  Ha en strålende dag ❤️

  1. kristinaandersen

   TAKK, snulling <3 Og takk for tips om The Sinner, tror vi må få begynt på den 😀 Får håpe ikke kjæresten allerede har sett den, haha <3 Tørr ikke love noe innen trening da jeg ikke er PT, så vi får se 🙂 God klem!

 6. De bikbok joggedressene husker jeg var det ultimate slafsetøyet! Så digge! 😍 Hadde ikke hatt noe i mot om de returnerte for å si det sånn! 😅

  1. kristinaandersen

   Sant vel!! 😍

  2. Benedicte

   Er det ridbird joggebuksene de skal få tilbake? :O 😀

 7. So mange koselige tanker! Eg gleder meg også heilt sinnsjukt til jul, og siden familien i år drar til Spania for å feire har eg bestemt meg for å gå «all out» i leiligheiten min i staden, Kristina-style, haha! Tips til kor man får fin (og kanskje ikkje so altfor dyr) julepynt? 🙂

  Serietips; sjå Frustrerte Fruer på nytt, det er so sjukt gøy! Ellers How to get away with Murder, Insatiable (sesong 2 kjem fredag på Netflix), Outlander, Empire, Riviera 🙂

  1. kristinaandersen

   DA er det klart du må ha det ekstra koselig hjemme, Lisa! Jeg har faktisk samlet opp julepynt gjennom alle år, så jeg har fra alle plasser <3 Zara Home, Hm Home, Kremmerhuset, Kid ..osv.. har veldig mye fint til en grei penge <3

 8. Vis a vis på Netflix 👌☺️

  1. kristinaandersen

   Oh, den så spennende ut! Takk for tips Rebecca 😀

 9. Prøv Power på HBO! 🙂

  1. kristinaandersen

   Sett den! Den er SÅ bra 😀

   1. Det kommer ny episode hver søndag eller mandag 🙂

 10. Hva er planene deres i julen?<3 Tenk, snaraart jul igjen!🤩

  1. kristinaandersen

   Kose oss sammen med familie og venner, det er det vikgiste <33

 11. Når du skrev at du har begynt å høre på julesanger, begynte jeg å glede meg til å lese bloggen din i desember! Den er jo selvfølgelig inspirerende hele året, men du er så flink på juleinspirasjon!! Klem 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad for å høre sånt!! Spesielt siden jeg virkelig legger sjela mi i jul her på bloggen <3 Gleder meg en haug til dette året, det skal bli skikkelig juleunivers her 😀

 12. Peaky Blinders er en favoritt hos meg! Finnes på Sumo og Netflix.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Stine!

 13. Hva slags lipgloss bruker du?

  1. kristinaandersen

   En leppestift fra YSL, og klar gloss fra Clarins over 🙂

 14. Henriette

  Har dere sett The Sinner på Netflix? Veldig bra sesong 1, og nå har også sesong 2 kommet!! Spennende serie, som jeg tror er i din gate 🙂

  1. kristinaandersen

   Googlet den, virker SUPERbra!! Kanskje vi kan få begynt på den ikveld 😀

 15. The sinner er veldig bra! 😄

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anna!

 16. Åhhh ja, lapskaus! Mmmmums! 🙂 Fikk jeg også lyst på! Med litt tyttebär for min del! Åhhh! Deilig! Jeg begynner å bli sugen på julemat også jeg! Haha! Gleeedes til juuul! Stor klem! <3

  1. kristinaandersen

   Gleder meg jeg å Beate!! Er den beste tiden på året 😀

 17. Dette var morsomt å lese! Håper du fortsetter med slike innlegg 😀

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak 😀

 18. Du stråler veldig mye om dagen, og har en glød jeg ønsker oppskrift på. 😀 Er du bare lykkelig forelsket eller har du begynt med noen nye sminkeprodukter? For førstnevnte blir litt vanskelig å få til. :p Du ser ut som en supermodell i hvert fall.

  1. kristinaandersen

   Ååå gode deg, så koselig!! Først og fremst, tuusen takk <3 Bruker samme sminken som alltid, er bare veldig glad og fornøyd om dagen. Kanskje det skinner igjennom? Haha <3

 19. The Affair, the Sinner, Unbelivable. Knallbra alle sammen🕯🍂😍

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anita!

 20. Har du sett Good Girls på Netflix? Høres ut som en typisk jenteserie, men det vil jeg ikke si den er. Den er så syyykt spennende og anbefales virkelig! 😀

  1. kristinaandersen

   Ikke sett den! Takk for tips Kristine, skal google 😀

 21. Outlander, på Netflix og Viaplay😀

  1. kristinaandersen

   Outlander, er ikke det sånn western serie? Det ser sånn ut på bildene. Og merkelig som jeg er så mister jeg helt interessen av det, haha!

   1. Jeg trodde heller ikke jeg skulle like Outlander, overhodet ikke my cup of tea… jaja SÅ feil kan man ta, elsket den! Første episode er litt treig, men så kommer Jamie Frasier inn i bildet🤪Pga den serien har turismen i Skottland økt med 67% prosent😉

   2. Outlander er ikke western, litt eventyr/fantasi er det så klart, men det er et kostymedrama basert i Skotland, med masse kjærlighet og action 🙂

   3. Neida, handler om en som reiser tilbake i tid i Scottland. Jeg trodde ikke jeg kom til å like den men har sett alle sesongene tre ganger typ😂 gi det en episode eller to!

 22. 9-1-1 på viaplay passer perfekt for alle som elsker Chicago fire!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Michelle 😀

 23. Unbeliviable på Netflix, viktig og bra – basert på en sann historie. Enige med andre om The Sinner, spes sesong 1

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 24. Jeg hørte på julesanger på juleradioen her om dagen. Altså, en kald og trist høstdag, var jo perfekt med koselige julesanger.
  Jeg har akkurat begynt på New Amsterdam. Ellers så jeg på sound of music på Netflix i går kveld. Det var så koselig. Te og kveldsmat en kald høst kveld. Nydelig.
  Klem

  1. kristinaandersen

   New Amsterdam er en skikkelig bra serie 🙂 Håper du har det fint Anja? Stor klem

   1. Glede meg til å se mer.
    Ellers digger jeg cheasepeake shore på Netflix. Såååå søt, men kanskje mest en jente serie.
    Jeg har det ikke sånn super bra, men satser på at går bra til slutt. Takk som spør;)

 25. Hahaha, jeg også fant ut igår at kjæresten sine sokker er perfekte nå i disse høstdager🍂😂🙌🏼 Når det kommer til serie har jeg ikke så mange tips, men begynte nylig å se «Bonusfamilien» på NRK – koselig og enkel serie å se på dersom man vil ha litt lett underholdning😁👏🏼 Må også bare legge til at du virkelig STRÅLER om dagen, Kristina!😍🌟 Er så utrolig fint å lese og se at du har det så fint om dagen♥️ Klem fra trofast bloggleser gjennom mange år!😘✨

  1. kristinaandersen

   Takk for tips og takk for koselige ord snille deg!! Blir så glad av lesere som deg <3 Bonusfamilien må sjekkes ut skjønner jeg 😀 Stor klem!

 26. Vis a vis på Netflix! Handler om livet i kvinnefengsel. Nesten som orange is the new black, men bedre. Den er spansk, og jeg hater egentlig det, men det gikk bra her 😊

  1. kristinaandersen

   Åh nei, hadde håpet den var engelsk! Kan man dubbe den?? 🙂

   1. Trodde jeg skulle irritere meg noe helt vanvittig, men etter to episoder så tenker jeg ikke over det i det hele tatt. Ble hekta etter episode 1, og det har aldri skjedd meg før.

 27. Chicago PD, samme univers som Chicago Fire, med noen crossover episoder, de første fire sesongene er knallbra, og Sophia Bush (fra One Tree Hill) har en av hovedrollene 🙂

 28. AMEN til det angående BIKBOK og kosedress. Husker jeg var så misunnelig på deg som hadde så mange mens jeg bare hadde en!

  1. kristinaandersen

   Haha!! Ååå <3 Måtte de komme tilbake NÅ 😀

 29. Hei! Om du ikke har sett Outlander så har du veldig mye å se frem til!!! Den MÅ du love meg å gi sjansen!! Se iallefall to episoder (den første episoden virker treig men så skjer det masse spennende) Ikke western i det hele tatt, men fra 1700 tallet (selv om den starter rett etter andre verdenskrig….inneholder tidsreise). MYE kjærlighet og lidenskap, historie, krig ++++ Alle jeg har tipset ( søster, venninner, bror(?!) har elsket den! Blir avhengig. Slik jeg kjenner deg gjennom bloggen så tror jeg du vil like denne bare du gir den en sjanse😊😊

  1. kristinaandersen

   Okei, denne kommentaren traff meg, haha! Skal se om vi ikke kan gi den en sjanse, da 😀 Gøy!

 30. Skal du være med kjæresten eller familien på julaften? 😊

  1. kristinaandersen

   Begge deler 🙂

 31. Link til hvor du har kjøpt julestrømpene?☺️ Grace and Frankie på netflix er en sykt morsom og bra serie som jeg ble avhengig av etter et par episoder!

  1. kristinaandersen

   Bestilte fra Etsy 🙂 Klem!

 32. Til alle dom likte papirhuset: vis a vis på Netflix! Spansk, men det er jo papirhuset også så gi det et par episoder og man blir vandt til det.

 33. «Four weddings and a funeral « på Viaplay❤️ Skikkelig feelgood serie!!
  Gleder meg til å følge deg videre og bli inspirert når julemodusen setter inn!!❄️🎄🎄 Stor klem

  1. kristinaandersen

   Goding!! Gleder meg en HAUG jeg å <3

 34. Jeg elsker Chicago fire!! Trudde ikke jeg kom til å like noe annet, men så begynte vi på Chicago PD, da er ikke savnet like stort lenger. Føler de er likestilte liksom 🤷🏻‍♀️ Dere må se den! ❤️

  1. kristinaandersen

   Åh okei! Da måå vi få begynt på PD 😀

 35. Hvilken leverandør leverer sort black? Akkurat den fargen jeg kunne tenkt meg selv 😍

  1. kristinaandersen

   Kommer info om dette snart <3

 36. Banshee og Ozark, hvis du ikke har sett de! 🙂 Banshee er god underholdning/action og ozark er ekstremt spennende og bra laget.
  Ønsker deg en god uke videre!

 37. Chicago PD <3

 38. The enemy within og 911 på Viaplay . The bold type på NRK

 39. Elisabeth

  Apropo serie: vet du når neste sesong av Chicago fire kommer? #desperat 😅

  1. kristinaandersen

   Usikker, haha <3 Har enda ikke fått sett den siste sesongen på viaplay :/

 40. Christina

  Anbefaler Pose på HBO. Og Unbelievable som noen andre nevnte over her. Blir så godt humør av å lese bloggen din, du gjør en strålende jobb!

  1. kristinaandersen

   Blir så glad, takk for det Christina 😀 Og takk for tips!

 41. tommel opp for bloggingen din om dagen! det merkes at du har «brettet om ermene» 🙂 Varierte og fine innlegg. og du stråler på disse bildene <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Mari <3

 42. The Handmaids tail på HBO, sett den? Syk bra!

  1. kristinaandersen

   Sett den! Superbra 😀

 43. Som en over sa så må du se 9-1-1!
  Du får kjekke brannmenn, politi og de som tar imot nødtelefonene. Action, drama og alt som Chicago Fire har ❤️

 44. Christina W

  Designated survivor, om du ikke allerede har sett den! Kjempespennende! Og har 3 sesonger 😉

 45. Anbefaler serien perfekte steder på sumo😀

 46. Gleder meg til å se resultatet av huset til slutt! Du er så utrolig flink når det kommer til interiør 😃

  Jeg ser maaasse serier, så kunne sikkert ramset opp i en evighet 😅 Men det jeg har sett ganske nylig er:

  Beforeigners på HBO – jeg er i utgangspunktet ikke glad i norske serier, men denne likte jeg! Krim blandet med litt humor 😃

  The Sinner på netflix – denne må du se hvis du ikke allerede har gjort det! Sesong 2 kom akkurat ut, og den er minst like bra som 1’ern. Dette er også krim. En veeeldig spennende serie hvor man ikke klarer å gjette seg til noe som helst før man faktisk får svaret i serien 😄

  Lucifer på netflix – dette er en av mine favorittserier! Det handler altså om djevelen selv som er lei av å være i helvetet, og bestemmer seg for å bruke mer tid på jorda blant mennesker. Her er det mye krim og humor, også skader det ikke at hovedrollen er veldig kjekk da 🙈

  Ellers synes jeg disse er verdt å se: euphoria, the last kingdom, when they see us, killing eve, absentia, manifest, the walking dead, handmaids tale, dexter, supernatural, true blood, the 100, the rain, doctor foster, sons of anarchy, stranger things, under the dome, bodyguard, the society og punisher. Er nok mye mer, men kom ikke på flere akkurat nå 😄

  1. kristinaandersen

   Herregud så magiiisk kommentar!! Takk for gode tips Sunniva 😀

 47. SEAL Team og 9-1-1 anbefales på det sterkeste 🙂

 48. SUCCESSION!!!!!!!!! HBO

 49. Hvis du ikke har sett serien 911 på viaplay anbefales den virkelig:)

 50. Kriger på NRK! Sååå bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *