TANKER PÅ EN ONSDAG

♥ 06.30 denne morgenen lærte jeg meg et aldri lite triks når jeg dro på meg kjæresten sine sokker. Jeg hater lange sokker og løper som dere vet egentlig rundt i ankelsokker hele året. Men, nå er det endelig slutt på det. For P sine ankelsokker passet nemlig peeeerfekt på lengden, haha! De gikk til rett over der buksa stopper nede på beina, så slipper jeg både å fryse på anklene og ha strømper opp til leggen. Et aldri så lite tips! Som om jeg skulle designet de selv, rett og slett.

♥ I dag skal jeg prøve meg på hjemmelaget lapskaus for første gang. Fikk så innmari lyst på det, så nå skal jeg prøve meg selv! Lapskaus og flattbrød med godt smør? Det er det lenge siden jeg har hatt. Så digg!

♥ Jeg har begynt å høre på julesanger. Er det lov? Vil tro nei, men jeg klaaarer jo ikke dy meg.. Iiiih! Som jeg gleder meg til jul dette året her, jeg blir helt varm i hjertet av bare tanken ♥ I går kom kjæresten hjem fra jobb og jeg kunne fornøyd meddele den gledelige nyheten om at jeg hadde bestilt julestrømper fra USA inngravert med navnene våre til 1200 kroner. Det så ut som at stakkars P skulle gå i bakken, samtidig som han la til at jeg selvfølgelig måtte bestille sånne ting på felleskjortet vårt. Det gjorde jeg derimot ikke, han skal slippe å lide av julegalskapen min enn så lenge… 😂

♥ Her står jeg i vår nymalte gang og jeg er så fornøyd. Soft black i mitt hjerte, det blir så fiiiint! Nå venter vi bare på å få levert de siste tingene vi har bestilt, så er gangen fiks ferdig. Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i taklamper som ikke er så lange ned fra taket at kjæresten får de i hodet? Men som til tross for det er fine? Jeg er jo bare vant med å bestille lamper etter mine 167 cm, men nå må jeg jo plutselig ta hensyn til noen som er mye høyere enn meg. Det har resultert i bomkjøp to ganger, haha! Så kanskje dere har noen tips på lager?

♥ Når skal BikBok ta til fornuft og begynne med å selge de superdigge joggredressene de hadde for noen år tilbake? De i alle slags farger og mønster, som både var freshe og fine. Jeg tror jeg hadde de i alle variantene, hehe. Husker de var en drøm å hoppe inn i etter dusjen, når man bare skulle kose seg hjemme og ville ha noe godt å gå i. Ønsker meg disse tilbake asap.

♥ Jeg har fått helt dilla på fruktsalat om dagen. Jordbær, kiwi, appelsin, blåbær, bringebær og banan, med en liten kule vaniljeis og et liiiite strøssel med små, salte karameller.. Haha! Det er så digg og perfekt kveldskos.

♥ Vi trenger en ny serie som vi kan kose oss med på kveldene. Har dere noen tips til oss? Da blir jeg så glaad! Føler jeg har sett alt som er verdt å se, og vurderer derfor å starte på nytt med Chicago Fire bare for å vise P den, hehe. Men noen av dere må jo ha et godt tips eller to på lager?

99 kommentarer

  1. Hvor er lyktene på bildet fra? Liker interiørstilen din veldig godt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *