EN NY DUSJFAVORITT

Néroli Bigarade
Bath & Shower Gel 🛁

De av dere som har fulgt meg disse årene har garantert fått med dere besettelsen min for deilige produkter til huden. Alt som gir masse fuktighet og skikkelig god lukt er hjertelig velkommen her hos meg. Og nå har jeg funnet en ny favoritt som jeg bare må tipse dere om! Rituals og Biotherm har det siste året vært to favorittmerker når det kommer til digge såper i dusjen, men nå har faktisk begge disse blitt slått rett ned fra førsteplassen. For denne saken fra Decléor er altså så deilig at den bare må tipses om. Det er en dusjgele som er skikkelig fuktighetsgivende, faktisk så raus på akkurat dette at jeg iblant skipper bodylotion med god samvittighet. Og da er den god, haha! Google navnet, så finner dere en haug av steder den kan kjøpes! Ukens lille (supergode) tips fra meg.

6 kommentarer på “EN NY DUSJFAVORITT

  1. Anette skriver:

    Altså – det badekaret der!! *hearteyes*
    Fikk melding av utleieren min idag om jeg kunne måle opp plass til dusjkabinettet han plutselig vill sette inn… iiik. På tide å kjøpe hus, skjønner jeg! Haha

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *