PANNEKAKER MED VANILJEKESAM OG JORDBÆR

Disse pannekakene med dette tilbehøret er noe av det diggeste jeg har spist innen ‘sunnifisert’ mat på leeenge Åh, så latterlig godt!! Varme pannekaker med en raus mengde vaniljekesam, jordbærsylt, banan og enda litt mer jordbær? MÅ prøves… ✨🥞

TIL TO FLUFFY PANNEKAKER

30 g hvetemel – 30 g havremel – 1 halv ts salt – 4 egg – 3 dl cottage cheese – 3 ss smeltet smør – 1 ss sukrin

Fremgangsmåten kan ikke bli enklere! Ta alt i en bolle, mos godt med en stavmikser. La røren svelle i kjøleskapet en liten halvtime, før du steker på svak varme i stekepanna. Topp med masse deilig vaniljekesam og det du ønsker av bær.

GOD MORGEN 🥞

Så digg! Dette blir definitivt dagens sene frokost så fort jeg er ferdig på trening. Denne morgenkvisten står intervaller og 40 minutters cardio på planen, etterfulgt av styrke på mage. Og såå blir det pannekafrokost, kaffe og hjemmekontor frem til i ettermiddag. Håper starten på mandagen din blir fin, så sees vi igjen senere i dag 😀

9 kommentarer på “PANNEKAKER MED VANILJEKESAM OG JORDBÆR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *