GJERRIGKNARK PÅ STORHANDEL

I dag har jeg nok en gang bevist for meg selv hvor gal jeg er når det kommer til tilbud på mat og forbruksvarer. For etter dagens treningsøkt, når jeg egentlig bare skulle en liiiten tur på butikken før arbeidsdagen skulle starte – oppdaget jeg at det var ti-kroners marked. Ikke bare på en, men på hele to butikker. Og sånt gleder tilbudselskeren i meg så mye at det rett og slett blir for mye av det gode. En god time senere kom jeg hjem med ikke mindre enn fem handleposer etter å ha durt rundt fra butikk til butikk. Så nå har vi nok av både mat, brus, cheese doodles, sjokomelk, vaskemidler og mikrofiberkluter på ubestemt tid her hjemme…. 😂

Dette med at jeg sparer på kronene men lar lappene fly er noe jeg får slengt etter meg i cirka hvert eneste familieselskap, haha! Det er bare så sjukt tilfredstillende å egentlig aldri mange noe i heimen, samt spare en god slant på forbruksvarer som det går mye av. Jeg klarer rett og slett ikke stagge meg, og det gjør meg seriøst så glad at det nesten er flaut. Men seriøst, jeg kan ikke være alene om dette? Vi er vel flere som er medlem av fanklubben til ti-kroners marked? Please si ja, haha!

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Ellers har jeg hatt en skikkelig drømmehelg Fredag ettermiddag kjørte vi spontant opp på hytta til svigers, overnattet og koste oss skikkelig med de, før vi lørdag dro hjem igjen og tilbrakte kvelden sammen med hele Andersen-klanen. Og familiehyggen fortsetter jammen meg ut denne dagen også, hehe. I kveld skal vi nemlig ut å spise med begge familiene. Snille kjæresten min har invitert til forsinket selskap for meg, siden vi pusser opp og aldri fikk feiret bursdagen min med foreldrene våre her hjemme. Så da blir det en liten feiring i kveld med hele gjengen og jeg gleder meg maks! Verdens beste mandag, både for gjerrigknarken og bursdagselskeren i meg… 🙋🏽‍♀️😂

22 kommentarer

 1. Haha! JAAAA! JEG ER KLISS LIK! EEELSKER 10 kr marked!

  1. kristinaandersen

   😂😂😂

 2. Hahaha, er HELT lik når det kommer til 10,- kroners salg og andre kupp! Elsker det! Nesten litt flaut, men det gjør meg rett og slett litt lykkelig:-D

  1. kristinaandersen

   Signerer denne!! Haha 😀

 3. Jeg har også alltid elsket å handle på tilbud, men i det siste har jeg blitt mer prisbevisst (inspirert av fattig student) og funnet ut at 10-kroners marked ofte er dårlige tilbud.. dette fordi de ofte produserer mindre pakninger, altså du får mindre en du vanligvis ville fått. I tillegg er det mange som kjører to for 10 kr på noe som til vanlig koster kanskje 9 kr. Men noen ting er selvfølgelig billigere, men ofte blir vi dessverre veldig lurt.

  1. kristinaandersen

   Det var jeg faktisk klar over 🙂 Det er typiske ting som skyr, byggrynsgrøt, sjokomelk, brød og slike ting jeg pleier å hamstre med meg :)) De små skinkepakkene og slike ting er jo bare helt tullete..

 4. Tilbud er livet! Jeg raider mattilbud-appen hver mandag i håp om å komme over noen skatter, haha!
  Det er veldig kjedelig å bruke mye penger på ting man trenger til husholdningen, og om man har en litt trang måned fra før av er det ekstra kjipt..
  Så å kunne spare seg noen kroner og i tillegg fylle opp så man alltid har i backup, det virker som en no brainer for min del 💁🏻‍♀️😂

  1. kristinaandersen

   Den appen er livet, haha! 😀

 5. Jeg handlet tikronersvarer på spar for 400 i dag, og samboer bare ristet på hodet 😅🤷‍♀️
  Hadde vært gøy å se bilder av hva du faktisk kjøpte da! Et tikronesmarkedinnlegg 🙌

  1. kristinaandersen

   HAHA! Takk for gøy tips, det skal jeg virkelig prøve å få til 😀

 6. Høres virkelig ut som en helt perfekt helg også og bare såå deilig når den forlenges ut mandag med så koselige planer! Er forresten også der at jeg liker det kjempegodt å hamstre inn litt på 10krs markeder – sa det faktisk til venninnen jeg var og handlet med idag på Meny der det jo er 10krs marked nå, at det som er så greit med 10krs marked, er jo at det er varer man faktisk bruker mye av – elsker gode tilbud! Og egentlig er jeg vel nesten litt glad for at jeg ikke har så mye oppbevaringsplass hjemme, ellers hadde jeg nok gått berserk på tilbudene, haha!

  1. kristinaandersen

   Sant vel!! Det er jo kjempelurt å hamstre inn litt 😀 Og dette med oppbevaring kjenner jeg meg igjen i, hehe. Jeg burde hatt mindre slik som jeg holder på! 😂

 7. Så koselig da! 😀 Haha, kan kjenne meg litt igjen i den tilbuds handlingen ass… 😉 Klem! <3

  1. kristinaandersen

   Det er jo nesten en besettelse kjenner jeg…😂😂

 8. Nei du er så absolutt ikke alene! Jeg og venninna mi kaller oss selv for tilbudshorer,da vi ofte kan dra innom en butikk for kun å kjøpe de varene de har på tilbud 😉 Bare så synd at vi ikke har så stort utvalg av butikker i nærheten… men det å sjekke mattilbudappen er omtrent blitt et lite høydepunkt på mandager,haha… Og selvfølgelig har både hun og jeg et lager med forbruksvarer som shampoo,balsam,dusjsåpe etc 😉

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Godt vi er flere 😀

 9. Jeg er helt lik!! Det er faktisk helt krise å bo 20 minutt unna Sverige. Så du kan jo tenkte deg at hele slekta slår full beredskapsalarm hver gang det er tilbud på Pepsi Max på Svinesund. Da drar vi mannssterke 😂😂

  1. kristinaandersen

   Åh herre, haha!! Vil bo 20 minutt unna Sverige i mitt neste liiiiv 😀

 10. Altså ti-kroners marked er livet 🙂

 11. Flere hauls Kristina! 😃 det er alltid gøy, gjerne video hvor du går litt igjennom alle varene og forteller hvorfor og hvordan du bruker det om det føles naturlig!

 12. Kjøper av og til på 10 kroners, men vi meny butikken nærme meg er altså så god på løsvekt og de setter ofte ned pris alt fra 5%-70% på varer! Jeg kjøper ofte veggis erstatninger jeg liker når det er 50% og fryser ned. Har spart så mye penger på det.

  Er ofte så mye billigere å kjøpe løsvekt, litt sjokkerende noen ganger faktisk. F.eks pakke med 3 chili kontra løsvekt 3 chili! Jeg kjøper løsvekt der jeg kan.. hvordan kan økologisk rødkål koste 18kr og vanlig koster 30kr !! 🤣 blitt litt besatt, not gonna lie. Gleder meg så til Sverige tur neste uke…

 13. Hvor er buksa fra? Er på jakt etter grå jeans

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *