GJERRIGKNARK PÅ STORHANDEL

I dag har jeg nok en gang bevist for meg selv hvor gal jeg er når det kommer til tilbud på mat og forbruksvarer. For etter dagens treningsøkt, når jeg egentlig bare skulle en liiiten tur på butikken før arbeidsdagen skulle starte – oppdaget jeg at det var ti-kroners marked. Ikke bare på en, men på hele to butikker. Og sånt gleder tilbudselskeren i meg så mye at det rett og slett blir for mye av det gode. En god time senere kom jeg hjem med ikke mindre enn fem handleposer etter å ha durt rundt fra butikk til butikk. Så nå har vi nok av både mat, brus, cheese doodles, sjokomelk, vaskemidler og mikrofiberkluter på ubestemt tid her hjemme…. 😂
Dette med at jeg sparer på kronene men lar lappene fly er noe jeg får slengt etter meg i cirka hvert eneste familieselskap, haha! Det er bare så sjukt tilfredstillende å egentlig aldri mange noe i heimen, samt spare en god slant på forbruksvarer som det går mye av. Jeg klarer rett og slett ikke stagge meg, og det gjør meg seriøst så glad at det nesten er flaut. Men seriøst, jeg kan ikke være alene om dette? Vi er vel flere som er medlem av fanklubben til ti-kroners marked? Please si ja, haha!

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Ellers har jeg hatt en skikkelig drømmehelg Fredag ettermiddag kjørte vi spontant opp på hytta til svigers, overnattet og koste oss skikkelig med de, før vi lørdag dro hjem igjen og tilbrakte kvelden sammen med hele Andersen-klanen. Og familiehyggen fortsetter jammen meg ut denne dagen også, hehe. I kveld skal vi nemlig ut å spise med begge familiene. Snille kjæresten min har invitert til forsinket selskap for meg, siden vi pusser opp og aldri fikk feiret bursdagen min med foreldrene våre her hjemme. Så da blir det en liten feiring i kveld med hele gjengen og jeg gleder meg maks! Verdens beste mandag, både for gjerrigknarken og bursdagselskeren i meg… 🙋🏽‍♀️😂

14 kommentarer på “GJERRIGKNARK PÅ STORHANDEL

 1. Cecilie skriver:

  Hahaha, er HELT lik når det kommer til 10,- kroners salg og andre kupp! Elsker det! Nesten litt flaut, men det gjør meg rett og slett litt lykkelig:-D

 2. M skriver:

  Jeg har også alltid elsket å handle på tilbud, men i det siste har jeg blitt mer prisbevisst (inspirert av fattig student) og funnet ut at 10-kroners marked ofte er dårlige tilbud.. dette fordi de ofte produserer mindre pakninger, altså du får mindre en du vanligvis ville fått. I tillegg er det mange som kjører to for 10 kr på noe som til vanlig koster kanskje 9 kr. Men noen ting er selvfølgelig billigere, men ofte blir vi dessverre veldig lurt.

  • kristinaandersen skriver:

   Det var jeg faktisk klar over 🙂 Det er typiske ting som skyr, byggrynsgrøt, sjokomelk, brød og slike ting jeg pleier å hamstre med meg :)) De små skinkepakkene og slike ting er jo bare helt tullete..

 3. R skriver:

  Høres virkelig ut som en helt perfekt helg også og bare såå deilig når den forlenges ut mandag med så koselige planer! Er forresten også der at jeg liker det kjempegodt å hamstre inn litt på 10krs markeder – sa det faktisk til venninnen jeg var og handlet med idag på Meny der det jo er 10krs marked nå, at det som er så greit med 10krs marked, er jo at det er varer man faktisk bruker mye av – elsker gode tilbud! Og egentlig er jeg vel nesten litt glad for at jeg ikke har så mye oppbevaringsplass hjemme, ellers hadde jeg nok gått berserk på tilbudene, haha!

 4. Ingrid skriver:

  Nei du er så absolutt ikke alene! Jeg og venninna mi kaller oss selv for tilbudshorer,da vi ofte kan dra innom en butikk for kun å kjøpe de varene de har på tilbud 😉 Bare så synd at vi ikke har så stort utvalg av butikker i nærheten… men det å sjekke mattilbudappen er omtrent blitt et lite høydepunkt på mandager,haha… Og selvfølgelig har både hun og jeg et lager med forbruksvarer som shampoo,balsam,dusjsåpe etc 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *