BAK VELPOLERTE FASADER

Det er sjeldent jeg har sett en tv-serie som jeg har blitt så provosert av som denne. Faktisk ble jeg direkte kvalm og sa sikkert annen hvert minutt fra første episode at jeg heller ville se noe annet. Men kjæresten sa jeg måtte gi den en sjanse ut episode én, så da ble jeg selvfølgelig hektet likevel likevel…. 🤓😂

E X I T 🍿

Serien jeg snakker om heter Exit, og du finner den hos NRK – utrolig nok. Exit handler om fire menn som lever en tilværelse der de har tilgang på alt de måtte ønske seg og enda litt til – noe som har ødelagt de totalt i hodet. Det er grisedyre biler, gigantiske slott av noen hus, flotte trofékoner, en hemmelig ‘gutta leilighet’ og ikke minst: hundrevis av millioner kroner. Kokain. Prostituerte. Au pair-er som selvfølgelig tar vare på kidsa, for sånt gjør ikke folkene i serien selv. Vi får følge Adam, William, Jeppe og Henrik, fire voksne menn som man ikke akkurat blir glad i. Jeg fikk faktisk helt vondt, men klarte liksom ikke la være å bli facinert heller.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Det som gjør serien nettopp facinerende er at den tar utgangspunkt i finansmiljøet på Oslo vest, og er basert på den anonyme fortellingen til fire norske finansmenn, samt intervjuer av miljøet rundt. Jeg tenker at livene til disse mennene og familiene deres seriøst må være bekmørkt, med så mye tomhet og ensomhet. Og det er helt sprøtt hva som skjuler seg bak godt polerte fasader, det er liksom null grenser, og det er bare så sjukt å se på. Alle sesongene ligger forøvrig ute på NRK, så hvis du vil ha både hakeslep og underholdning denne søndagen – så kan du jo trykke play. Serien får uten tvil et ja fra meg! Til tross for vondt i magen mens jeg så..😅

22 kommentarer på “BAK VELPOLERTE FASADER

 1. Mette skriver:

  Syns denne var knall bra! – og kan anbefales. Jeg så alle episodene forrige helg – ble både fasinert og litt trist, men jeg blir ikke sjokkert lengre over hva noen gjør eller har gjort… Bra serie og flinke skuespillere. Ønsker deg en fortsatt fin helg finest, stor klem og takk for alltid fine og varierende blogg innlegg ★★★

 2. Lisa skriver:

  Er omtrent halvvegs gjennom Exit no, og må sei eg elsker den! Sjukt fascinerende, og vanskelig å sjå på til tider, men også sjukt tøft av NRK å lage ein so ekte serie basert på intervjuene dei har hatt. Heilt ekstremt å sjå korleis livet er for desse finansmennene, og man begynner virkelig å stille spørsmål ved alt man trur.
  Skulle berre ønske serien kom ut ein gong i veka, og ikkje på likt. Har ikkje tid til å binge heile, og savner serier der eg gleder meg til ny episode kvar veke 🙂 Kjempebra tips, støtter denne!

  • kristinaandersen skriver:

   Så sant, skikkelig good job av NRK altså 🙂 Serien sendes vel en gang i uka på tv, så der kan du jo se en og en hvis du vil det Lisa <3

 3. Trine skriver:

  Vi holder på å se den, helt syk men så fascinerende på samme tid. Men du, hvilket merke er den hvite snacks skålen din med «3 rom/skåler» om du skjønner hvilken jeg mener 🙂

 4. kristinaandersen skriver:

  Så enig med deg, NRK har utrolig mye bra. Jeg mente heller at dette må være den drøyeste serien NRK har sendt og kanskje ikke helt det man vanligvis får sendt fra statskanalen :p

 5. Skogfruen skriver:

  Jeg så episode 1. Med indre jamring og sjelelige smerter annenhvert minutt. Og så skrudde jeg av og gikk for å bygge opp min tro på menneskeheten igjen. 🙂

 6. Guro skriver:

  Elsker den serien! Spennende å se hvordan rike folk lever, i forhold til oss andre. Jeg merker at jeg blir utrolig takknemlig for det livet jeg lever, når jeg ser på serien.

 7. Sandra b skriver:

  Digger serien! Så alle episodene i går og den både får deg til å le, gråte bli frustrert og forbanna men herregud så fantastisk! All credd ass. Beste serien noen gang fra Norge og nrk

 8. Linn skriver:

  Så en episode, ble både kvlam og begynte å gråte. Mulig det er naivt, men her tar jeg på meg skyggelappene og ser en annen vei. Orker ikke.
  Skjønner faktisk ikke at SÅ mange kan si serien er FANTASTISK, med mindre de kun tenker på skuespiller ferdigheter, for de er nok bra imellom hele serien,de.
  Nei takk, de som holder på sånn i det virkelige liv burde settes bak lås og slå og aldri se dagens lys igjen. Pengene kan fordeles på de som trenger det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *