TRENINGSROMMET VÅRT

Annonse: vi har fått rabatter hos Abilica.


Treningsrom i eget hjem har vært en liten drøm jeg har hatt i alle år. Og nå har jeg endelig fått det! Jeg er så fornøyd med dette rommet at jeg må nesten klype meg i armen hver gang jeg kommer inn der, det er jo bare så utrolig stas og skikkelig, skikkelig gøy! 😄

H O M E G Y M

Det som var viktig for meg når vi skulle lage treningsrom hjemme, var å ha alt det utstyret jeg vanligvis har brukt når jeg har vært på treningsstudio. Slik at ingenting blir et savn, og at man rett og slett har alt man trenger hjemme for fullverdige treningsøkter. Det viktigste for meg var en god mølle, frivekter og utstyr til å kunne trene ordentlige styrkeøkter. Romaskin, boksesekk og manualer var viktig for kjæresten. I tillegg ønsket vi å legge gulv over parketten tilpasset nettopp treningsrom, og valget falt på dette gymflooret fra Abilica. Og dette gulvet må vi snakket litt om, for herregud så genialt! Rommet fikk virkelig et helt nytt utrykk etter at dette ble lagt og fikk den «treningsstudio» looken vi ønsket oss. Superenkelt å legge var det også, jeg tror vi var ferdige med hele gulvet på under to timer.

MINE TOPP TRE FAVORITTER 💪🏼

Must have: Vektskiver og en god vekstang. Dette kommer man langt med, og kan få fullferdige styrkeøkter med bare disse to tingene. Vi har vektskiver på både 5, 10, 15 0g 20 kilo, samt en olympisk stang på 15 kilo. Dette er skikkelig luksus og er uten tvil de to tingene jeg bruker mest på treningsrommet.

Investering: Det blir uten tvil tredemølla vår, som seriøst har gitt løpegleden min en real boost. Denne mølla er så latterlig god og så solid at jeg kan ikke få skrytt nok av den. Den har en topphastighet på hele 24 km/t, mulighet for motbakke opp til 12% stigning og superstor flate å bevege seg på. Sistnevnte var spesielt viktig for meg, små og riglete møller er noe av det verste jeg vet. Og noe annet jeg hopper litt av glede av! De innebygde høytalerne, hehe. Vi hadde planer om å få ordentlig lydsystem på treningsrommet, men mølla har faktisk så gode høytalere at det er det overhodet ingen behov for.

Noe genialt: Denne vektvesten! Her kjøpte vi to, en til Preben og en til meg. Jeg har brukt min utallige ganger, og går sjeldent ut på powerwalk uten den. En slik vest koster rett under tusen lappen, og den har justerbar vekt fra 1,25 til 10 kg. Helt genial sak å gå på tur med for å få ekstra belastning, eller bruke hvis man vil trene med egen kroppsvekt. En stor favoritt her hos meg! Så føler jeg meg selvfølgelig superfresh og sportybabe når jeg går med den over jakka mi, haha!

30% RABATT HOS ABILICA

Vi var så heldige å få en fin rabatt fra Abilica når vi kjøpte treningsrommet vårt, og nå har jeg fått muligheten til å tilby dere det samme. 30% rabatt gjør at man sparer mye penger, enten man vil ha masse treningsutstyr slik som oss eller kjøpe små ting som er kjekke å ha hjemme. Abilica har nemlig alt man trenger innen trening, alt fra verdens beste treningsstrikk, ketlebells og manualer – til livets mølle og solide romaskiner. Noe for alle, rett og slett! Bruk rabattkoden «kristina30» for 30% rabatt på hele nettbutikken til Abilica, og rabattkoden varer frem til 11.oktober. 💛

12 kommentarer

 1. Hva blei ca pris på hele treningsrommet inkl gulv og alle apparater? 🙂 lurer også på om du kunne hatt housetour på video? Hadde vært gøy å sett litt mer helheten av huset med romløsning og alt 🙂

  1. kristinaandersen

   Det ønsker jeg ikke dele, men rabatten hjalp veldig og det ble overraskende fin pris 🙂 Mer fra huset kommer, vi må bare bli ferdige. Klem!

 2. Ohhhh! Smuuud treningsrom da gitt! Eeeelsk! Der hadde jeg trivdes altså! 😀 Unner deg dette flotte dame! <3 Stor klem og god helg fina! <3

  1. kristinaandersen

   Takk Beate! Så happy med det altså, hehe 😀 Good søndag til deg 3

 3. Hvor har du kjøpt den fine Nike genseren? <3

  1. kristinaandersen

   Usikker, fikk den i gave 🙂

 4. Det ser veldig fint ut! Vi har også planer om å bygge et treningsrom hjemme etterhvert – virker så deilig å bare kunne tusle ned i det når man har litt tid til overs. Hvor stort er deres treningsrom?

  1. kristinaandersen

   Uikker på hvor stort det er 🙂 Jeg skal sjekke med Preben etterpå <3

   1. Hei! Vi vurderer å bygge treningsrom vi også og diskuterer hvor stor plass vi trenger. Sjekket du med Preben hvor stort det var?🤗🤩hadde vært supert å vite som et utgangspunkt😅

 5. Dette ble skikkelig bra, så kjekt å kunne ha et eget trimrom – det står høyt på ønskelisten her hos meg – kanskje opp og frem i et nytt hus. Må bare være så deilig å få trene hjemme når man har tid og lyst – knall fint rom Kristina 😀

  1. kristinaandersen

   Koseliiig å høre fra deg igjen Mette 😀 Og jaa, det er skikkelig luksus med dette rommet altså <3

 6. Drømmen! Akkurat sånn jeg kunne tenkt meg å ha treningsrommet mitt også 🤩 hvor stort er rommet deres?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *