BEGYNNER Å BLI VOKSEN

Man vet man begynner å bli voksen når to av bestevenninnene har fått barn, hehe. Det er jo bare så utrolig koselig, spesielt når jeg er fadder til begge to I går stod jeg opp ekstra tidlig, gjorde meg ferdig med jobb og møtte opp med Hilde i ett-tiden for å kose oss ute i ett par timer. Det ble laangt gåtur med lille Oskar i vogna, og det var så utrolig deilig å bare traske rundt mens skravla gikk i ett på oss begge.

Ute på tur i deilig høstvær. Seriøst, oktober er bare den fineste måneden å være ute på! Det er liksom perfekt kald luft, de fine fargene har for alvor poppet frem og høstvinden røsker i kindene. Så elsker jeg at det er parkasvær, og ikke heeelt boblejakketid enda.

Møtte på disse to skjønne og måtte selvfølgelig knipse bilde.

Høsten i mitt ❤️

Gårsdagens middag var fullkornslasagne, hvitløksbaguetter, salat og fetaost. Yum!

Disse bildene er forresten tatt med min nye iphone 11 pro, som jeg kjøpte utelukkende fordi kameraet skulle være ganske så rått. Så er disse bildene i vanlig kamerakvalitet, eller ka du tru? Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva du syns eller erfaringer hvis du har telefonen selv. Jeg er nemlig ikke helt frelst enda… 😅

26 kommentarer

 1. Hva ville du kalt sønnen din hvis du fikk en gutt? Har du flere gutte favoritter?

  1. kristinaandersen

   Deet har jeg ikke tenkt på en gang, hehe. Har nok med å bestemme hvordan jeg vil ha det her hjemme akkurat nå :p

 2. Bildekvaliteten er absolutt innafor. Må jo være så deilig å kunne bruke telefonen til å ta bilder!

  1. kristinaandersen

   Jaa, derfor jeg håpte dere likte de godt nok 🙂 Jeg er alt for opptatt av at bildene skal være perfekte til å like de selv, så må rett og slett øve meg på å godta at iphonebilder kan være ok i blant <3

 3. Synes bildekvaliteten er helt innafor👍🏻. Og du stråler om kapp med de fine høstfargene 🤩🍁🤗

  1. kristinaandersen

   Goding!! <3

 4. Høres ut som en koselig dag! Og det er jo så hyggelig å gå tur i høstværet, luften er helt spesiell nå <3 Jeg synes bildekvaliteten var så absolutt innafor, synes det er gøy med litt mobilbilder innimellom også 🙂 Ha en fin torsdag Kristina!

  1. kristinaandersen

   Ikke sant, det er såå deilig ute nå 😀 Og så fint å lese!! Da kan jeg knipse litt med mobilen fremover <3

 5. Jeg drømte i natt at du la ut vlog der du delte at du var gravid! Du filmet moren din da du viste henne den positive testen å hun ble selvfølgelig overlykkelig! Tror jeg må innom bloggen din litt sjeldnere 😂🙈

  1. kristinaandersen

   HAHA!! 😂😂 <3

 6. Synes bildekvaliteten er bra 👍🏻☺️

  1. kristinaandersen

   😀

 7. Så lenge det er dagslys, så er kvaliteten på bildene innafor! Er jo godt å kunne bruke mobilen av og til 🙂

  1. kristinaandersen

   Så sant 🙂

 8. Jeg synes bildene dine er skarpe og fine, men synes iPhone aldri klarer å få så sterke farger som samsung. Det er så synd for jeg liker bare iPhone. Har vurdert 11pro, men jeg tror jeg må utsette det til iPhone tar bedre bilder i mørket og får freshere farger…

  1. kristinaandersen

   Skjønner deg, i mørket har aldri de telefonene vært gode dessverre :/

 9. Synes absolutt de bildene var kjempegod kvalitet og så innafor. Fortsett med mobil bilder for å gjøre jobben din enklere 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig <3

 10. Synes bildene er nydelige! 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 11. Hei. Er det et innlegg om dagen? Bare lurer for jeg er vant med å klikke meg innom to ganger men i det siste et det sjeldent mer enn det. Har fått med meg at du har fri på lørdager 🙂 Liker bloggen din!

  1. kristinaandersen

   Ett til to innlegg om dagen er målet, men det vil variere på hva det blir 🙂 Klem!

 12. Gjerne gi ut en lyd om hva du syns om telefonen, er litt i tenkeboksen om å skaffe meg 11 pro selv, meeeen er ikke helt overbevist 😂
  Men kvaliteten på bildene var ikke å klage på da! 😄

  1. kristinaandersen

   Will do, haha <3

 13. Absolutt god nok kvalitet på bildene! Så det trenger du ikke tenke på goding! Ser at Iphone 11 pro max tar temmelig bra bilder i mörket! Men fy sören så dyr a gitt! 😉 Stor klem til deg fine! <3

 14. Du må ha på sokker så du ikke blir syk 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *