BEGYNNER Å BLI VOKSEN

Man vet man begynner å bli voksen når to av bestevenninnene har fått barn, hehe. Det er jo bare så utrolig koselig, spesielt når jeg er fadder til begge to I går stod jeg opp ekstra tidlig, gjorde meg ferdig med jobb og møtte opp med Hilde i ett-tiden for å kose oss ute i ett par timer. Det ble laangt gåtur med lille Oskar i vogna, og det var så utrolig deilig å bare traske rundt mens skravla gikk i ett på oss begge.

Ute på tur i deilig høstvær. Seriøst, oktober er bare den fineste måneden å være ute på! Det er liksom perfekt kald luft, de fine fargene har for alvor poppet frem og høstvinden røsker i kindene. Så elsker jeg at det er parkasvær, og ikke heeelt boblejakketid enda.

Møtte på disse to skjønne og måtte selvfølgelig knipse bilde.

Høsten i mitt ❤️

Gårsdagens middag var fullkornslasagne, hvitløksbaguetter, salat og fetaost. Yum!

Disse bildene er forresten tatt med min nye iphone 11 pro, som jeg kjøpte utelukkende fordi kameraet skulle være ganske så rått. Så er disse bildene i vanlig kamerakvalitet, eller ka du tru? Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hva du syns eller erfaringer hvis du har telefonen selv. Jeg er nemlig ikke helt frelst enda… 😅

21 kommentarer på “BEGYNNER Å BLI VOKSEN

  • kristinaandersen skriver:

   Deet har jeg ikke tenkt på en gang, hehe. Har nok med å bestemme hvordan jeg vil ha det her hjemme akkurat nå :p

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa, derfor jeg håpte dere likte de godt nok 🙂 Jeg er alt for opptatt av at bildene skal være perfekte til å like de selv, så må rett og slett øve meg på å godta at iphonebilder kan være ok i blant <3

 1. AAA skriver:

  Høres ut som en koselig dag! Og det er jo så hyggelig å gå tur i høstværet, luften er helt spesiell nå <3 Jeg synes bildekvaliteten var så absolutt innafor, synes det er gøy med litt mobilbilder innimellom også 🙂 Ha en fin torsdag Kristina!

  • kristinaandersen skriver:

   Ikke sant, det er såå deilig ute nå 😀 Og så fint å lese!! Da kan jeg knipse litt med mobilen fremover <3

 2. Sol skriver:

  Jeg synes bildene dine er skarpe og fine, men synes iPhone aldri klarer å få så sterke farger som samsung. Det er så synd for jeg liker bare iPhone. Har vurdert 11pro, men jeg tror jeg må utsette det til iPhone tar bedre bilder i mørket og får freshere farger…

 3. Mari skriver:

  Synes absolutt de bildene var kjempegod kvalitet og så innafor. Fortsett med mobil bilder for å gjøre jobben din enklere 🙂

 4. Elise skriver:

  Hei. Er det et innlegg om dagen? Bare lurer for jeg er vant med å klikke meg innom to ganger men i det siste et det sjeldent mer enn det. Har fått med meg at du har fri på lørdager 🙂 Liker bloggen din!

 5. Beate skriver:

  Absolutt god nok kvalitet på bildene! Så det trenger du ikke tenke på goding! Ser at Iphone 11 pro max tar temmelig bra bilder i mörket! Men fy sören så dyr a gitt! 😉 Stor klem til deg fine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *