VASKEROMMET

Vaskerommet vårt er neesten ferdig, eller rettere sagt: vi fant ut en forandring vi ville ha i siste liten. Nemlig å male hele rommet i soft black, ikke bare halve slik som egentlig var planen. Vaskerommet er nemlig rett ved siden av gangen, og siden den er malt i samme sortfarge – blir det mer sammenheng i disse rommene hvis alt går i samme farge. Det hvite blir så hardt i forhold. Dette blir gjort i dag, men jeg tenkte jeg ville vise dere litt av vaskerommet likevel.

VASKEROMMET

Jeg virkelig elsker vaskerommet vårt. Det er faktisk gøy å vaske klær, nettopp fordi det er så god plasss og supre systemer der inne. Sistnevnte gleder spesielt hjertet mitt, haha! Stor benk å brette klær på, gode tørkemuligheter, masse skapplass og slike ting er skikkelig hverdagsluksus.

Ved siden av vasken har vi dusj, noe som er veldig kjekt å ha. Skittentøyskurver, tørkestativ og slike ting står på andre siden av benken, bilder av dette kommer når vi er ferdige.

OPPBEVARING & SYSTEM

Systeemer i skapene, dere! Sånt gjør man så lykkelig at det finnes ikke grenser, haha. Mamma lurte på om det hadde rablet for meg når hun åpnet skapene her , mens min far mente at nå måtte jeg bremse når det kommer til rydding og system… 😂 Mens Preben er akkurat som meg, heldigvis! I skapene under har vi alt av håndklær, samt bøtter til gulvvask og en dampvasker jeg bruker når jeg vasker flisene på badet og slike ting. Har dere forresten prøvd dampvasker noen gang? Livets redskap, jeg bare nevner det. Er helt frelst av denne saken og rengjøring av f.eks bad har aldri vært enklere enn nå.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Det som gjenstår på dette rommet er en list på døra, taklampe og male siste del av rommet i soft black. Jeg viser dere gjerne det ferdige resultatet! Oppussing er GØY, og jeg må bli flinkere til å dele prosessen med dere. Så det starter jeg med nå! ♥

51 kommentarer

 1. Hvilken steam vasker bruker du? Har matte lyse fliser, og innsett at jeg må skaffe meg dette redskapet asap!😂

  1. kristinaandersen

   Den gule fra Kacher 😀 Anbefales!!

 2. Hvor er beholderne som du har vaskepulver i kjøpt?

  1. kristinaandersen

   Tine K 🙂

 3. Ja, ja og JA. ELSKER oppussing, og før-etter bilder er det viktigste av alt. Gleeeder meg til fortsettelsen! 🙂

  Forresten, kan jeg spør hvor er de flettekurvene er fra?

  1. kristinaandersen

   Wuuhu, gjør meg glad å lese Louise 😀 Sånne ting er jo så GØY!! Kurvene er fra HmHome <3

 4. Et lite tips; bytt ut alt av miljøgiftig vaskemiddel med vaskemiddel som ikke setter så voldsomme miljøavtrykk, eksempelvis serien fra «klar dag». Det føles så mye bedre å vaske med og puste inn, og det lukter et hav bedre enn Ajax, Jif osv. Samt det ER bedre for miljøet, og rommene føles skinnende rene. Og aldri bruk engangs..:-)

  1. Jeg er så enig! Jeg elsker KLAR! Bedre for innemiljø og jordkloden❤️

   1. kristinaandersen

    Takk for tips jenter! Skal uten tvil sjekke ut dette merket 😀

 5. Så utrolig fint!! Og det blir nok enda finere når alle veggene blrr samme farge. Slike innlegg er utrolig gøy, å få være med på HELE prosessen å ikke bare det ‘ferdige’ resultatet. Ha en fantastisk dag fine deg ❤️

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Anni! Gleder meg til å vise når alt er i sort også 😀 Håper onsdagen din er fiiin <3

 6. Snakk om orden 👌 kjempefint vaskerom. Enig med din mor da 😂

  1. kristinaandersen

   Jeg også, egentlig…. Klarer bare ikke stoppe meg selv😂😂

 7. Hei hvor er det fine teppet fra?

  1. kristinaandersen

   HmHome 🙂

 8. Så fint 😍 et random spørsmål, hvilken parfyme bruker du? 🌸

  1. kristinaandersen

   Bruker en fra Dior, en jeg ikke husker hva heter og en fra Oribe 🙂

 9. Ønsker meg dampvasker til jul jeg🙈hoho! Hvilken har du?

  1. kristinaandersen

   Det hørtes ut som et smart juleønske, May 😀 Vi har den gule fra Kacher 🙂

 10. Så utrolig fint! Og sikkert deilig med system

  1. kristinaandersen

   <3

 11. Du har en fantastisk ordenssans, slike system skulle alle hatt 😃

  1. kristinaandersen

   BESTE komplimentet jeg kan få, haha <3 TAKK!

 12. Å fy flate for et vaskerom🤩 nå fikk jeg jammen lyst til å gjøre noe med vårt også. Blir sikkert veldig lekkert med soft black. Gleder meg til å se. Ellers håper jeg du tar før og etterbilder av oppussingsprosjektet deres. Synes det er spennende å se. Ønsker deg en strålende dag. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Jenni! Og ja, det gjør jeg uten tvil – gleder meg til å dele 😀 Klem!

 13. Wow! Så fint😍

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Line 😀

 14. Dette er utvilsomt det mest spennende jeg leser på bloggen din, Kristina! Du er så utrolig flink med gode løsninger som også ser fine ut. Må legges til at jeg også er kommet inn i min første selveierleilighet, så er der den spesielle interessen kommer fra, hehe 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig, tusen takk for koselige ord Benedikte 😀 Gratulerer så mye med ny leilighet, herrefred så GØY <3

 15. Så fint! Og deilig med system! 🙂
  Du som er så glad i skyllemiddel og at klær/sengetøy lukter godt, burde prøve ut Scent Beads. Legger ved en link til deg. Jeg bruker disse og jeg elsker dem!

  https://www.amazon.com/Downy-Unstopables-Wash-Booster-Packaging/dp/B07BHXTZVB

  Ha en fin dag!

  1. kristinaandersen

   Oioi!! Det står at de ikke shipper til Norge da :/ Er det vanlig tøymykner som lukter ekstra lenge?

   1. Det gjør de kanskje ikke nei, men du kan Google og se om noen andre sender. Har kjøpt mine i Tyskland😊 Er egentlig bare duft tror jeg, som man legger først i vaskemaskinen for ekstra god lukt i tøyet!

 16. Lekkert 😍

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk!

 17. Så utrolig fint vaskerom! Jeg lurte på om du har navn og fargekode på malingen? Den ser så flott ut på bildene. Gleder meg til flere interiør bilder! 🙂

  1. kristinaandersen

   Det kommer info om dette når vi er ferdige 🙂 Superfin sortfarge! Gleder meg til å dele mer <3

 18. For et lekkert vaskerom!😍😍

  1. kristinaandersen

   Takk Isabell <3

 19. Hva heter den sorte fargen? Så fin!

  1. kristinaandersen

   Soft Black, kommer mer info her når vi er ferdige 🙂

 20. Yey!! Elsker innlegg som dette <333

  1. kristinaandersen

   Jeg å, haha <3

 21. Hvor er innredningen fra? Planlegger også å pusse opp vaskerommet 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg skal høre med Preben <3

 22. Skikkelig lekkert vaskerom! 😍 Hvor er innredningen fra?

  1. kristinaandersen

   Jeg skal høre med Preben <3

 23. O.M.G! Så utrolig deilig og flott! Akkureat sånn ville jeg hatt mitt vaskerom hvis jeg skulle få det en gang! Eeeelsker det! Det varmer i hjertet mitt av å se sånn system og orden! Er like «gal» på det selv, haha! 😉 Hodet blir så mye ryddigere av det, sant? Åhhh, love it! Fine deg! <3 Stor klem til deg goding! <3

  1. kristinaandersen

   Haha 😀 Det er så gøy med system, kunne holdt på i timesvis <3

 24. Så lekkert! Elsker der😍

 25. Så flott vaskerom 😍 jeg er like gal som deg når det kommer til ryddighet og orden 😂 så dette var en fryd for øyet 😊
  Et lite tips hvis du liker kokosskyllemiddel , da bør du prøve comfort siden kokos . Den har deilig kokosduft med et lite hint av ananas 😊

 26. Hei. Så fint og enkelt vaskerom😍 vi skal nesten ha samme løsning som dere når vi skal i gang med vårt vaskerom og så ser jeg at dere har valgt akkurat samme dusjløsning som vi har tenkt på, kunne du lagt ut et litt bedre bilde av den så vi kan se hvordan det skal gjøres?😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *