VASKEROMMET

Vaskerommet vårt er neesten ferdig, eller rettere sagt: vi fant ut en forandring vi ville ha i siste liten. Nemlig å male hele rommet i soft black, ikke bare halve slik som egentlig var planen. Vaskerommet er nemlig rett ved siden av gangen, og siden den er malt i samme sortfarge – blir det mer sammenheng i disse rommene hvis alt går i samme farge. Det hvite blir så hardt i forhold. Dette blir gjort i dag, men jeg tenkte jeg ville vise dere litt av vaskerommet likevel.

VASKEROMMET

Jeg virkelig elsker vaskerommet vårt. Det er faktisk gøy å vaske klær, nettopp fordi det er så god plasss og supre systemer der inne. Sistnevnte gleder spesielt hjertet mitt, haha! Stor benk å brette klær på, gode tørkemuligheter, masse skapplass og slike ting er skikkelig hverdagsluksus.

Ved siden av vasken har vi dusj, noe som er veldig kjekt å ha. Skittentøyskurver, tørkestativ og slike ting står på andre siden av benken, bilder av dette kommer når vi er ferdige.


OPPBEVARING & SYSTEM

Systeemer i skapene, dere! Sånt gjør man så lykkelig at det finnes ikke grenser, haha. Mamma lurte på om det hadde rablet for meg når hun åpnet skapene her , mens min far mente at nå måtte jeg bremse når det kommer til rydding og system… 😂 Mens Preben er akkurat som meg, heldigvis! I skapene under har vi alt av håndklær, samt bøtter til gulvvask og en dampvasker jeg bruker når jeg vasker flisene på badet og slike ting. Har dere forresten prøvd dampvasker noen gang? Livets redskap, jeg bare nevner det. Er helt frelst av denne saken og rengjøring av f.eks bad har aldri vært enklere enn nå.

•  •  •  •  •  •  •  •  •

Det som gjenstår på dette rommet er en list på døra, taklampe og male siste del av rommet i soft black. Jeg viser dere gjerne det ferdige resultatet! Oppussing er GØY, og jeg må bli flinkere til å dele prosessen med dere. Så det starter jeg med nå! ♥

35 kommentarer på “VASKEROMMET

 1. Louise skriver:

  Ja, ja og JA. ELSKER oppussing, og før-etter bilder er det viktigste av alt. Gleeeder meg til fortsettelsen! 🙂
  Forresten, kan jeg spør hvor er de flettekurvene er fra?

 2. Jorunn skriver:

  Et lite tips; bytt ut alt av miljøgiftig vaskemiddel med vaskemiddel som ikke setter så voldsomme miljøavtrykk, eksempelvis serien fra «klar dag». Det føles så mye bedre å vaske med og puste inn, og det lukter et hav bedre enn Ajax, Jif osv. Samt det ER bedre for miljøet, og rommene føles skinnende rene. Og aldri bruk engangs..:-)

 3. Anni skriver:

  Så utrolig fint!! Og det blir nok enda finere når alle veggene blrr samme farge. Slike innlegg er utrolig gøy, å få være med på HELE prosessen å ikke bare det ‘ferdige’ resultatet. Ha en fantastisk dag fine deg ❤️

 4. Benedikte skriver:

  Dette er utvilsomt det mest spennende jeg leser på bloggen din, Kristina! Du er så utrolig flink med gode løsninger som også ser fine ut. Må legges til at jeg også er kommet inn i min første selveierleilighet, så er der den spesielle interessen kommer fra, hehe 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå så koselig, tusen takk for koselige ord Benedikte 😀 Gratulerer så mye med ny leilighet, herrefred så GØY <3

 5. Astrid skriver:

  Så utrolig fint vaskerom! Jeg lurte på om du har navn og fargekode på malingen? Den ser så flott ut på bildene. Gleder meg til flere interiør bilder! 🙂

 6. Beate skriver:

  O.M.G! Så utrolig deilig og flott! Akkureat sånn ville jeg hatt mitt vaskerom hvis jeg skulle få det en gang! Eeeelsker det! Det varmer i hjertet mitt av å se sånn system og orden! Er like «gal» på det selv, haha! 😉 Hodet blir så mye ryddigere av det, sant? Åhhh, love it! Fine deg! <3 Stor klem til deg goding! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *