DERE ER FINE

Tuusen takk for alle fine tips som strømmer inn her etter igår. Dere er så fine! Og det var ikke mer som skulle til for å våkne meg litt, hehe. Alt skal lese skikkelig over og noteres ned i boka mi, så skal jeg uten tvil oppfylle flere av ønskene deres. Så utrolig gøy å få så mye input fra dere, hjelpes så motiverende dette her var! Det skal sies at mye av grunnen til at jeg føler sperre er nok også på grunn av oppusingen vi holder på med her hjemme. Cirka hele huset står på hodet, noe som betyr at jeg har lite plass til å både ta bilder og holde på som normalt. I tillegg har bloggen min bestått av minst 50% interiør de siste årene, så når jeg mister denne biten blir det litt tyngre å skulle fylle opp med så mye innlegg som jeg ønsker kjenner jeg. Meeen snart løsner alt og jeg får mer interiør, bildespots og koselige ting å dele med dere enn jeg noen gang har hatt, hehe. DET gledes

T O D A Y

I dag har jeg jobbet med bloggen siden jeg våknet, tatt bilder av både treningsrommet vårt, systemer og oppbevaring på vaskerommet og slike ting jeg vet dere liker godt. Vært i byen for et spennende møte. Og nå venter jeg et nytt møte som faktisk blir her hjemme, og etter det skal jeg bake sjokoladescones tenker jeg. Så blir kjæresten ekstra glad når han kommer hjem fra jobb, hehe. Og jaa, oppskriften skal selvfølgelig deles med dere også. Håper tirsdagen din er fin?

10 kommentarer på “DERE ER FINE

  1. kristinaandersen skriver:

    Så spennende forslag Betina! Jeg skal snakke litt med Geir og høre om vi kunne funnet ut noe her sammen 🙂

  2. kristinaandersen skriver:

    Jaa, vi har brukt det MYE denne sommeren <3 Så deilig! Vi slo faktisk av varmen for ikke mer enn to uker siden, så bassenget har vært veldig poppis 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *