NÅR DET BARE SPERRER SEG HELT

Noen ganger bare sperrer det seg helt hos meg. Når det kommer til dette med å skrive, altså. Og så blir jeg litt redd for å fortelle dere om når jeg føler på nettopp skrivesperre, for det blir av en eller annen grunn så fort spydigheter i kommentarfeltet. Og sånt bygger jo ikke opp eller gir meg lyst til å stikke innom her, heller tvert imot. Jeg får lyst å logge av og komme tilbake når det passer meg, fordi akkurat det er veldig lett å gjøre i denne jobben. Men sånn ønsker jeg verken å bli eller gjøre, for jeg syns det er ordentlig godt å vite at dere daglig skal få oppdateringer her inne. Det er jo dere som er grunnen til at jeg har verdens beste jobb, og akkurat det glemmer jeg aldri  Det er derfor jeg blir irritert og frustrert når jeg føler på sperre, jeg får jo så dårlig samvittighet for dere at det knyter seg seriøst helt i magen min.

Jeg er ikke en av de som klarer å bare logge av 4-5 dager og komme tilbake som ingenting. Samtidig er det helt normalt å føle på perioder med mindre motivasjon og jobbglede, sånn er det jo for oss alle. Forskjellen er bare at jeg ikke har kolleger jeg kan sparre med når disse dagene kommer, hehe. Så, da vil jeg henvende meg til du som leser! Fordi det er jo nettopp fine mennesker som deg som gjør at jeg vil levere så bra som jeg overhodet kan her inne. Så, fortell meg gjerne dine topp tre ønskeinnlegg her fremover. DA hadde jeg blitt så glad!! ✨🙋🏽‍♀️

Klem fra meg og en jeg vet dere har savnet, hehe. Milo hilser masse

58 kommentarer

  1. Tibakeblikk fra tidligere innlegg og antrekk. Har vært fast leser siden du kom på topplisten hos blogg.no så husker sikkert mye

  2. Hei!
    Det er forståelig. Jeg kunne gjerne tenke meg mer interiør, høstmote og serier/film-tips.

  3. Antrekk, gjerne med linker 😊

  4. Jeg skal ärlig innrömme jeg får litt småpanikk av å lese din blogg (trots jeg digger deg) men det kjennes som at du fremstiller ditt liv og hverdag så perfekt. Alltid superryddig, fine frokostbilder, perfekte bilder som nesten virker oppstilt. Så jeg skulle ønske en mer avslappet blogg..

  5. Litt treig her!!
    Jeg syns det hadde vært interresant å høre mer om hvordan det er å ha hund. Litt sånn fordeler/ulemper, og erfaring i forhold til flytting.. Og hvordan det går med tanke på at du er mye på «farten»

  6. Forberedelser og tanker om jul, og mindre oppstilte og planlagte bilder kanskje 🙂 skulle så gjerne likt å se det litt mer naturlig, du er jo så herlig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *