NÅR DET BARE SPERRER SEG HELT

Noen ganger bare sperrer det seg helt hos meg. Når det kommer til dette med å skrive, altså. Og så blir jeg litt redd for å fortelle dere om når jeg føler på nettopp skrivesperre, for det blir av en eller annen grunn så fort spydigheter i kommentarfeltet. Og sånt bygger jo ikke opp eller gir meg lyst til å stikke innom her, heller tvert imot. Jeg får lyst å logge av og komme tilbake når det passer meg, fordi akkurat det er veldig lett å gjøre i denne jobben. Men sånn ønsker jeg verken å bli eller gjøre, for jeg syns det er ordentlig godt å vite at dere daglig skal få oppdateringer her inne. Det er jo dere som er grunnen til at jeg har verdens beste jobb, og akkurat det glemmer jeg aldri  Det er derfor jeg blir irritert og frustrert når jeg føler på sperre, jeg får jo så dårlig samvittighet for dere at det knyter seg seriøst helt i magen min.
Jeg er ikke en av de som klarer å bare logge av 4-5 dager og komme tilbake som ingenting. Samtidig er det helt normalt å føle på perioder med mindre motivasjon og jobbglede, sånn er det jo for oss alle. Forskjellen er bare at jeg ikke har kolleger jeg kan sparre med når disse dagene kommer, hehe. Så, da vil jeg henvende meg til du som leser! Fordi det er jo nettopp fine mennesker som deg som gjør at jeg vil levere så bra som jeg overhodet kan her inne. Så, fortell meg gjerne dine topp tre ønskeinnlegg her fremover. DA hadde jeg blitt så glad!! ✨🙋🏽‍♀️

Klem fra meg og en jeg vet dere har savnet, hehe. Milo hilser masse

39 kommentarer på “NÅR DET BARE SPERRER SEG HELT

 1. Hanne skriver:

  Skrivesperre er lov – skjønner godt at det kan skje fra tid til annen! På ønskelisten min over innlegg fremover er det egentlig kun interiør fra det fine huset deres. Men så vet jeg du sier at det ikke er ferdig nok til å vises fram. Men jeg syns det er gøy å se prosessen også – ikke bare glansbildet når alt er ferdig og stylet. Alt trenger ikke være så perfekt bestandig vet du 😉

 2. Stine H skriver:

  Ønsker innlegg fra dagene du er i stallen hvis du er det.Og litt innrednings tips for høsten og sminke tips du er alltid så fresh♥️

 3. Åshild skriver:

  Takk for at du er en stødig og utrolig dyktig blogger, Kristina! Du gjør en strålende jobb, selv når du skriver at du har skrivesperre. Her kommer tre forslag til innlegg som jeg hadde elsket:
  1. Hverdagssminke (video helst)
  2. Halloweeninspirasjon (sminke, kostyme)
  3. Julegaveinspo (foreldre, kjæreste, venninne)

 4. Julie skriver:

  Jeg ønsker meg «min dag time for time», hvordan du organiserer i huset rom for rom og kanskje en ny spørsmålsrunde snart?
  Ha en fin kveld fineste Kristina ❤️

 5. H skriver:

  Organisering i skuffer og skap (kjøkken&bad , pluss alt som ikke har en fast plass..) , før og etter oppussing. Film/serierips (vi har lik smak) 🙂 utfordring: insta VS real life 😉

 6. Beate skriver:

  På mandager f.eks kunne du kanskje hatt et fast innlegg om plusser og minuser fra uken som var? Hadde vært gøy! Og gjerne mer av at du tipser om dine favoritter innen hva som helst! Hvilke podder er dine favoritter nå for tiden?, innlegg om matretter, Milo…. Skjønner godt det kan være vanskelig noen ganger altså. Stor klem til deg goding! ❤️

 7. Anni skriver:

  Fine fine deg – du har lov å ha dager der det ikke alltid er like enkelt å ha noe å skrive om. Slik er det jo for oss alle. Kanskje ikke i den grad at vi Skriver til et så stort publikum, men det er ikke alltid vi andre har så mye å komma med på våre fronter heller i form for samtaler ol.. Unn deg selv å ta noen dager av for å samle litt krefter, finne litt kreativitet osv. Nå har du trossalt flere prosjekter pågang hjemme mtp oppussing osv som du kommer til å ta oss med på om en stund.
  Ellers så kan jeg komme med mine topp TRE innlegg: har du tips om hvordan å bli glad i seg selv? Hva kan man gjør/hva er viktig å ta hensyn til på dager som ikke er så bra?
  Hvordan pleie KJÆRLIGHETEN og ta vare på de du bryr deg om?
  Mitt siste innlegg, er innlegg som dette – hvor du er dønn ærlig og forteller det akkurat som det er. Takk for at du viser at du er ‘mennesklig’ og er ærlig ❤️
  Så må jeg bare si at jeg gleder meg voldsomt til å se huset å hvordan det tar form! Ha en fantastisk kveld.

 8. Heidi skriver:

  Jeg ønsker meg mer innlegg som viser at livet ikke er 100% perfekt hele tiden. Du sa for en stund siden at du ville bli flinkere på å vise nettop det, det savner jeg!
  Ellers:
  -Mat oppskrifter ✨
  -Dine tips og must have

 9. Christina H skriver:

  Åh du er god da.. syns ikke du skal være redd for å fortelle om det, er vel HELT normalt i alle typer jobber..?
  Men, du ba om konkrete tips, og her er mine:
  Bedre med «korte» innlegg som handler om flere ting enn lange og «polerte». Misforstå meg rett, jeg sikter til ditt innlegg for en stund siden der du spurte om akkurat dette. 🙂 DEL de bildene du har kjære deg, du er så FLINK!!
  Innlegg om det nye huset og oppussing er ho veldig moro!
  Klær og outfits!
  Mat og oppskrifter
  Hvor du henter inspirasjon, del hvordan hverdagen er, hva gleder du deg til, hvilke hendelser i livet har vært med å forme deg, hvilke type kjæreste er du, hva angrer du på, hva vil du gjøre MER av, hva kan andre gjøre for å glede DEG?
  Du virker som en som bare GIR OG GIR til de rundt deg, men hva gjør DEG glad?
  Altså, jeg har fulgt deg en årrekke og kunne lest hva som helst, men vær så snill å ta vare på DEG, ikke gi mer enn du føler er riktig for deg, IKKE ha dårlig samvittighet og del det DU vil, ikke det du TROR andre forventer.. (?)
  Jeg heier på deg søta!! #hjertehjertesmilefjææææs

 10. Mari skriver:

  Jeg eeelsker alle innlegg om interiør. Du er veldig flink på det. Gleder meg til dere er ferdig med oppussing:-)
  Klem

 11. Jeanette skriver:

  Helt naturlig med skrivesperre en gang i blant! Skjønner deg godt. Det er bare sånt som skjer. Jeg liker innlegg om interiør ,oppskrifter,treningsstips. Hadde vært gøy med et innlegg hvor du skriver tidspunkt og hva du gjør til alle tidspunktene en dag for eksempel! Ukesmenyer er også alltid gøy!

 12. Maiken skriver:

  Hva med et innlegg om alle «beauty-fellene» du har prøvd som ikke har funket? Dårlig kjøp osv. Du reklamerer jo for Hairlux, collagenpulver, div. sminke etc., men du har sikkert kjøpt/prøvd et par ting som du med tiden føler har vært bortkastet penger? Det hadde vært utrolig gøy og kanskje også nyttig å høre om type styr unna/thank u next-produkter.

 13. Linn skriver:

  Enig med dette! Skjønner at det blir vanskelig å legge ut noe når du føler det må være perfekte bilder og innhold, men du kan godt legge lista litt lavere. Dropp innom og fortell om dagen din, hva du har planer om/hva du har gjort. Tipse om en fin sang du har hørt eller en oppskrift du har lyst til å prøve. Mobilbilder funker helt fint! Vi er glade bare vi får en liten oppdatering 🙂

 14. Vera skriver:

  Treningsøkter med bilder
  Ukens spørsmål / Spørsmålsrunde
  «Paraplyer»
  Mobilbilder fra hverdagsøyeblikk med litt tekst til
  Stå på! 😀

 15. Line skriver:

  Skjønner godt at du kan få litt skrivesperre i blant, du har jo holdt på med denne bloggen i så mange år. Du har virkelig strålt i det siste, og gjort en veldig bra jobb med bloggen. Alltid så gøy å komme inn her når det er nye innlegg. Du inspirerer 🙂 Ønskeinnlegg:
  – Treningsinnlegg – slik ser min treningsuke ut (gjerne hvordan hver økt ser ut også). Er inspirerende i høstmørket 🙂
  – Min dag time for time – innlegg.
  – Spørsmålsrunder. Alltid artig å bli enda mer kjent med deg.
  Ha en strålende tirsdag, Kristine!

 16. Amesof skriver:

  Hadde vært kjekt hvis du tok oss leserene med i oppussingen, og ikke bare ferdig resultat. Det er prosessen som inspirerer.

 17. CAU skriver:

  Tibakeblikk fra tidligere innlegg og antrekk. Har vært fast leser siden du kom på topplisten hos blogg.no så husker sikkert mye

 18. Veronica skriver:

  Jeg skal ärlig innrömme jeg får litt småpanikk av å lese din blogg (trots jeg digger deg) men det kjennes som at du fremstiller ditt liv og hverdag så perfekt. Alltid superryddig, fine frokostbilder, perfekte bilder som nesten virker oppstilt. Så jeg skulle ønske en mer avslappet blogg..

 19. Emilie skriver:

  Litt treig her!!
  Jeg syns det hadde vært interresant å høre mer om hvordan det er å ha hund. Litt sånn fordeler/ulemper, og erfaring i forhold til flytting.. Og hvordan det går med tanke på at du er mye på «farten»

 20. Mina skriver:

  Forberedelser og tanker om jul, og mindre oppstilte og planlagte bilder kanskje 🙂 skulle så gjerne likt å se det litt mer naturlig, du er jo så herlig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *